63

ИЗЧАГЪРТАЙ ВАПИРА

преди 2 години

ГРОЗЕН ЕНЕРГИЕН ВАМПИР- ИЗСМУКВА ЕНЕРГИЯТА НА ХОРАТА- ПРОТИВОПОСТАВЯ ГИ И ГИ СКАРВА.

62

Анонимен

преди 2 години

А като правеше Костинброд, не беше ли с цел?

61

Един от повечето

преди 2 години

До 35. Уууууумен бе! Ако и помнеше кой въведе САМО машинен вот!

60

Един от повечето

преди 2 години

Като стана въпрос за доверие.Държавите, където машинното гласуване и гласуването по интернет никога не са били прилагани, са Австрия, Гърция, Дания, Ирландия, Испания, Италия, Кипър, Латвия, Литва, Люксембург, Малта, Великобритания, Полша, Португалия, Румъния, Словакия, Словения, Унгария, Хърватия, Чехия, Швеция и Исландия.В Германия, Холандия, Финландия и Норвегия машинно или друго електронно гласуване са били използвани, но са премахнати заради опасения, свързани със сигурността.

59

Стоян

преди 2 години

Жалка женица.лишена от елементарен усет за мярка.Толкова горката е захласната и пристрастена за власт,че не подбира средства ,само лъжи и интриги.Това нещо заедно с бандата и с какво са полезни на България,че да си дам гласа за тях?!

58

Нео

преди 2 години

Е другарко Галева, този път не можете да кажете, че машините са поръчани и складирани от Борисов.

57

Анонимен

преди 2 години

Т-по, по-т.по, още по-т.по - Манолова.

56

Руса поговорка

преди 2 години

Роди ме мамо проста! Аз сама ще се изруся!

55

Анонимен

преди 2 години

Защо ПП, ДБ и ИБГНИ не искат да се броят контролните разписки от машините, кажи бе сестра Галева? Сигурно добре знаете, че се подготвя манипулиране на вота с тези 613 разкрити незаконни машини, но не е изключено да има още.

54

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - Арменския бабишкер нещо се изгуби като актуален коментатор... - ... - Арменците са практични хора! Този видя, че с неговите ортаци хаир няма да получи и отиде да си гледа работата!

53

Анонимен

преди 2 години

Тази дето сътвори Костинбродската афера злобее срещу разкритията на ГЕРБ. Ама, че наглост.

52

ужас

преди 2 години

Тая и детето си ще предаде за власт и пари . Толкова гнусно същество рядко се среща !

51

Маг Минчо

преди 2 години

Преди ден в Хасково "пърхаше" около Радев. Знае че е изтървала влака и ще предаде съотборниците от "Изруси се, БГ", като ще се предложи на Радевците. Истински ШУТ, ама в женски род!

50

Евроком

преди 2 години

Търсим фотографка за държавни спални

49

Анонимен

преди 2 години

Мая и да искаш да е мразиш, не се получава, ама мисля. че нема да влезе у парламенто, просто няма акъл и хората го разбраха :)))

48

Кака Мара

преди 2 години

Да знаеш,много си права. Целия и насочен, само че не е скандал.

47

ха ха

преди 2 години

Ооооо, според майчето само тя и бойкикиев могат да се притесняват от манипулации за изборите. На Борисов му е забранено, така ли? Радвам се, че тая идио-тка селяндурка няма да влезе този път в НС. Сигурно защото оправи окончателно майките, та сега не реве за тях, ами се хванала за "платените орди на Борисов", дето щели да гласуват. Мииии, майче, селска пръчко,аз ще гласувам безплатно. За теб и да ми платят 30 сребърника-никога!!!!!!!!!!!!!

46

3737

преди 2 години

Тази женица никога няма да се извини. Защото е нагла крайно проста и явно с липса на морал. Силно се радвам че няма да лае в новия парламент.

45

костинброд

преди 2 години

за политик не ставаш Мая,ти си будааааааааааала

44

Анонимен

преди 2 години

до : Изнервен ---- Е, как тогава ще обясниш, вкарани един Тир машини 200бр. и веднага бойко ги намери и дори знае в кой склад са???? Не е ли доста странно?? Или за тебе няма значение важното е да защитаваш работодателя си!!??