15

Анонимен

преди 2 години

Боко измисля шизофрении и този психопат няма граници на лъжите си. Патологичен лъжец.

14

Един от повечето

преди 2 години

Защо си затварят очите?!.ко и ***:Държавите, където машинното гласуване и гласуването по интернет никога не са били прилагани, са Австрия, Гърция, Дания, Ирландия, Испания, Италия, Кипър, Латвия, Литва, Люксембург, Малта, Великобритания, Полша, Португалия, Румъния, Словакия, Словения, Унгария, Хърватия, Чехия, Швеция и Исландия.В Германия, Холандия, Финландия и Норвегия машинно или друго електронно гласуване са били използвани, но са премахнати заради опасения, свързани със сигурността.

13

От архив 2009г

преди 2 години

.Според регистъра на ДАКСИ 94,299% от общия капитал на Сиела са на американската фирма Вашингтон Паблишинг Груп Интернешънъл, за която няма никаква информация дори в google. А това май буди доста подозрения и в най-непредубедените наблюдатели. Все пак става въпрос за собственика на фирма, която печели обществени поръчки за огромни суми и поддръжка на държавната информационна система.

12

Анонимен

преди 2 години

Този на Сиела е вундеркинд, но го държат с нещо. Интересно какво е то?

11

Положението е лошо

преди 2 години

Да ти продължа мисълта:Частна фирма подсигурила вносни машини със софтуеър произведен в САЩ и Панама като последното е заради пиратския софтуеър. Румен Радев ПОКАЗА тактика и стратегия на пълзящ преврат в УЖ демократична държава. Заобиколи се със себеподобни шапкари, които изпълняват заповеди безприкословно и с РЕНЕГАТИ, хора зависими, отхвърлени от бившите си партии без принципи, готови на всичко за да върнат луксозния си стар начин на живот.

10

Ха-ха

преди 2 години

В правилната посока сме се движили....какъв цинизъм само,каква наглост...правилната посока явно е към всевъзможни кризи и тяхното задълбочаване...Срам и позор!

9

Анонимен

преди 2 години

Днес шефа на Сиела обяви, че той е гарант за честни избори. Егати правителството, егати организацията на изборите след като гарант за сигурността в държавата се явява шефчето на една частна фирма...

8

Анонимен

преди 2 години

Агент на ДС, разорен заради хазартна страст .

7

Анонимен

преди 2 години

Спецове ви гарантира победата, сел ски бикове, директно от сървъра, с любезното съдействие на едно посолство. Няма да си играят с подмяна на флашки, ще я карат с гьостерицата през сървъра. Тези са криминални престъпници. Подбрали са ги чрез компромати за да слушат или са дървени военни, които не могат да родят собствена мисъл и са професионално деформирани- изпълняват само команди.

6

аха

преди 2 години

ГЕРБ са виновни , че ви хванаха в измама . ГЕРБ виновни , че чорапа го е страх да излезе на дебат , щото ще се види какъв е тъпир . хахаха - един 6-токласник ще измисли по-добра лъжа .

5

Анонимен

преди 2 години

Сел ска солидарност.

4

Анонимен

преди 2 години

Не разбрах защо, и как? ГЕРБ ще внесе стотици(засега) машини в повече, и всъщност кой внесе тези машини? Герб, преди повече от половин година? Нещо? Обяснете, моля!

3

Анонимен

преди 2 години

Разбира се, че е гарантиран! Не допускайте младежкото БКП (гроб) да саботира машинното гласуване! Те искат хартиени защото родата им от маалите, пък и самите гробари са неандерталци! Тях ги е страх от всичко машинно защото то намаля корупцията и води до уволнение на родата им в държавните заплатодавачници! Затова изхарчиха 2 милиарда за електронно правителство, което е на ниво тетрис на Правец 1! Машинното гласуване ограничава купения вот на родата на боко от маалите!

2

Анонимен

преди 2 години

Тоа тавариш го изненада'а и му дръпна'а шалтеро преди да се усети...

1

Анонимен

преди 2 години

На снимката, един милиционер хванат по бели ***...