9

Анонимен

преди 2 години

Считам, че 85% от частните сгради в центъра на София са коптори и кокошарници, които трябва д се сринат с фадрома. Но историческите сгради с архитектурна и естетическа функция като тази трябва да се бранят с цялата строгост на закона. Глоба след глоба докато мутрата ,придобила паметник на културата я излъска с език...Вижте Прага-1983г. комунистическият режим беше занемарил 80% от сградите в центъра, а сега светят като коледни елхи. Малко ценно имаме-да го пазим и за бъдещите поколения.

8

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 6 - "В чужбина", ама коя чужбина? В Скандинавивето, като ти кажат, че сградата ти трбява да се подържа в определен вид, за да си запи историчексия облик, можеш да им пратиш сметката за продъжка.

7

неандерталец

преди 2 години

Собственикът чака къщата да падне и после да дигне хотелче.

6

Анонимен

преди 2 години

В чужбина такъв данък за културна историческа ценнност и глоба за не подръжката ще дадат на алчния собственик, че ще се моли да я подари на общината но уви в БГ нищо чудно да я запали собственика като с царските конюшни и цигарените фабрики.

5

черния

преди 2 години

По време на ремонта за спасяването и къщата ще падне и така ще се заличи паметника. След това планираният хотел ще бъде построен и всички ще са много доволни.

4

vlady

преди 2 години

Трябва да се стопанисва от Съюз на клошарите. Има вид на истински паметник на културата включително вътрешно озеленяване.

3

Анонимен

преди 2 години

трябва да се приватизира къщата на заврения зет и с парите да се възстанови къщата на Гешов. Раздаде имоти навремето, дори и на Симо имота му отвори очите и само Филчев се опита да му търси отговорност и го изкараха луд

2

Анонимен

преди 2 години

Колко му е да се уреди законодателно.Който е приватизирал/каква мръcна дума/ паметник на културата и не го възстанови в определен срок се конфискува от общината и се възстановява,естествено за сметка на данъкоплатците.

1

анонимен

преди 2 години

Т-РИ колкото искаш. Освен да рушат, друго не знаят.