39

ПЕНКО

преди 2 години

---" ЧЕСТНИ СИНИ ОЧИ " ---СТАР ФИЛМ ,НО ТАМ ЕДНА ГЪРЛ -ТАКА ОБИРАШЕ БОГАТАШИ !!! ЗАЩО БЕ СИНЕОКИЙ ЛОЗИ ТВОЯТ СЪД "ПРЕЧУКА " --БРОЕНЕТО НА ОТРЯЗЪЦИТЕ ДВА ДНИ ПРЕДИ ДА СЕ ПРЪКНАТ - 228 + 199 МАШИНИ ЗА ГЛАСУВАНЕ ИЗВЪН ВСИЧКО !?!?!?!? "ТВЪРД "РАЗПИТ НА "СИЕЛА НОРМА "И ЩЕ СИ КАЖАТ ВСИЧКО !?!!!! НО- ЦРУ ЕДВА ЛИ ЩЕ ГО ДОПУСНЕ -ЕВРЕЙСКАТА *** Е НЯВСЯКЪДЕ !!!!!!!!!!!!

38

Петър

преди 2 години

Пълен майтап са тези от ДБ и хората покрай тях, вижда се, че всеки дърпа кокала към себе си.

37

Анонимен

преди 2 години

Баце се изцепи че неговият фаворит за поста Министер Председател е Панов. Директно Баце блъфира Панов да се свие и откаже от мижавите 3-4 % и да ги прехвърли на Арпаджика Ананас. Само че Баце се гаври с добре подготвен юрист а такива номера пред колегията на Българските юристи неминават. Мостлайкли, Баце ще отседи още 12 години но на държавна еднокилийна издръжка

36

Анонимен

преди 2 години

Този защо не вземе да се гръмне . Той миличкият честен , неподкупен пусна на свобода убиецът Пол Фрийман . Заради честните му сини очи ли? А попита ли как се чувстват близките почернени на убитият? Не разбира се прибрал си е рушвета за пускането . И този ще ми критикува Радев който за 5 години нито един убиец не е помилвал и освободил заедно с Йотова. Защо това не го питат тъпите ***? Кой наш убиец е пуснат на запад? Дайте името му.

35

АМИ

преди 2 години

ДОБРЕ МИСЛИ НО НЯМА ДА СТАНЕ ДАЛИ НЕ ГО ИЗКЛАТИХА ДА СИ ЗАГУБИ РАБОТАТА А ДА СЕ НАСТАНИ СТОЙЛЧО

34

Анонимен

преди 2 години

Прав е Лозан, че БСП и ДБ са едни и същи крадливи комунисти.

33

'Майцепродавец&

преди 2 години

Изключително смел човек. По тази причина НИКОГА няма да стане президент или Мин. Пред. Има собствено мнение, базирано върху порочната политическа практика, не предъвква истината, а ясно споменава, че България е управлявана от групировки, оглавявани от кукловоди. Не гласувам, но ако го направех, щях да дам гласа си за този СМЕЛ БЪЛГАРИН. Достатъчно съм на ти с политическата практика в България и затова през 1990 напуснах държавата.

32

ЛозанПановЗаПинокио

преди 2 години

Поведението на г-н Гешев показва достатъчно ясно, че по никакъв начин не се чувства застрашен както от новите, така и от старите герои на политическата ни сцена. И как да се чувства след като лидерът на политическата сила, която най-много дъвче тази тема години наред, при възможността да се сблъска с него в българския парламент - там, където има най-голям смисъл това да се случи - той просто избяга/джокер-става дума за Пинокио/.

31

Фалшив герой

преди 2 години

ЛП нарече РР "фалшив герой", но без да го казват директно с неговото вице, явно ще подкрепят същия този фалшив герой на втори тур.

30

Ха

преди 2 години

Човекът е достатъчно интелигентен, за да разбере, че президент няма да стане р реши да си им каже всичко в очите. Браво!

29

Даскала

преди 2 години

Оказа се че господина Панов бил пълно разочорование , също като Ристе - моряка , който нападаше Доган , а сега ще се коалира с него и Бойко!

28

Анонимен

преди 2 години

Кефи ме!Не иска да е президент а да говори!То е ясно вече.

27

Уточнение

преди 2 години

За такива хора ваксини няма открити! Няма открити!

26

баба мара

преди 2 години

този чиляк какво ще работи от 15 ноември може ли да бъде съдия като вечее обвързан политически

25

6

преди 2 години

Абе *** измислен. Я се скрий вече . Хората предлагат да изчезне фигурата на главен прокурор ти пак си на Бели мел .

24

анонимен

преди 2 години

Лозанчо и теб ли те заплашиха с лозови пръчки?!!

23

Анонимен

преди 2 години

Единствените гласове които ще получи са тези на ДСБ, докато останалите от ДБ просто ще подкрепят мълчаливо Радев. Панов много добре е разбрал това и реагира така.

22

Анонимен

преди 2 години

Свободна държава сме, отдавна се знае какви са ДБ, какви са БСП. Очевадно е колко са нагли и мазни разни там Кирчовци, Кокорчовци, Пинокиевци и подобна *** които не са случайно в политиакта, повтарям - не са случайно в политиката, а с конкретна цел разработени от едни хора от една служба.

21

Анонимен

преди 2 години

Видя, че няма шанс и почна да си говори това което му е на сърце. Няма лошо. Поне е открит. Така или иначе не получи гласна медийна подкрепа от Ристо Иванов и останалите. Нормално.

20

Анонимен

преди 2 години

До НАРОДЪТ - ако се съюзят ПП+ БСП+ ДБ+ ИТН= 51%... - .... - Затова пък излиза опозицията да бъде 49%! Колко ли дълго ще издържи сбирщината от 51%?!