36

Анонимен

преди 2 години

Защо в Африка няма ковид?Защото няма ваксини.

35

Анонимен

преди 2 години

Значи би трябвало вече да са измрели?

34

Анонимен

преди 2 години

Ама какво ни стряската с Африка, след като в ЦЯЛА АФРИКА новите случаи на ден са 3 пъти по-малко, отколкото в България или пък Белгия?!

33

scott

преди 2 години

браво,браво,браво!

32

ГОЧО

преди 2 години

7 долара за една игла при месечна заплата 2 долара!!??

31

Анонимен

преди 2 години

в Африка ковида трудно ще вирее, там си имат много по страшни зарази и като цяло населението в Африка е с много по силна имунна система от нас

30

Анонимен

преди 2 години

Хахаха, ето кои са по-умни и от нас.

29

Вируслав

преди 2 години

Поне ще могат там да се размножават за разлика от ЕС. А относно дали помагат против ковиг: Bill Gates admits mRNA Vaccines arent working

28

Друг

преди 2 години

Средната продължителност на живота в Африка е по-ниска от колкото са рисковите групи, те не доживяват за да умрат от Ко вид. За останалите е хрема, просто досадна хрема. Както и ние, но нас ни хваща маалко преди да умрем, затова изглежда на хартия че Ко вид ни убива, но реално е само последната капка която прелива и сламката която чупи. Но тези хора са пътници до година две така или иначе.

27

22

преди 2 години

Поръчковата статия "пробутва" тезата, че "ваксината" била "лекарство"...

26

Анонимен

преди 2 години

22, такива са официалните данни. Африка е ненаселен континент, като цяло, Европа и Азия са населени. Какво ЩЕ стане е друг въпрос, но в моменга няма нужда да се унищожават африканци. Те са си малко. Докато европейското наление е гъсто, застаряващо и сигурно е пречка - въздух си позволява да диша.

25

Анонимен

преди 2 години

Това нищо не е. Да дойдат в Булгарише, няма и 5 процента вакс. В ежедневните сводки пише за 7 процента неваксинирани, които са се заразили, но това много надценено. Слагайте сега минуси, въшкapи.

24

Анонимен

преди 2 години

Африка окупира Държавите ни и народите ни. Понеже не са воини на бойно поле,ни превземат с еврейски законопроекти за толерантност и измислени от щатските евреи вируси. Факт! За Байдън у Путин,на Меркел и Макрон Гилотина!

23

Анонимен

преди 2 години

Истински щастливци... Всъщност, в повечето от страните от Третия свят, живота си тече съвсем нормално, и даже не са и чували за "пандемията"... За разлика от ваксана Европа

22

Анонимен

преди 2 години

Защо в Африка нямат проблем с Ковид? Защото си пият профилактичния Ивирмектин.

21

смях

преди 2 години

''Moderna е предложила своята ваксина на Африканския съюз на цена от 7 долара за доза. В Съединените щати компанията продаваше своето лекарство за COVID-19 на цена от 15 долара за доза в началото на 2021.'' Скоро и безплатно никой няма да ги иска.

20

Анонимен

преди 2 години

То и в България реално е толкова. Останалото са фалшиво ваксинирини заради сертификати, само на хартия.

19

До 18

преди 2 години

"Африка е най-слабо населения континент, като оставим Антарктида. Най-гъсто населени са Европа и Азия." _______ Най-сллабо населен, ама с най-голям прираст на населението и с най-нисък стандарт на живот. А в Азия има огромна разлика между отделните държави, няма как да ги сравняваш нито по население, нито по стандарт, защото в Азия има Сингапур, но има и Афганистан. За Европа да не говорим - демографският срив ще свърши работата на ваксините, няма нужда да ни морят с препарати.

18

Анонимен

преди 2 години

Там не са и чували за китайското грипче.

17

Ами убедете ги

преди 2 години

да се вакснират! дайте им по чувал блашно или нещо такова, както на нас ни давате смарт часовници. Ако искате да намалите населението, там е ключът от бараката. И в нашите гета. А не да гоните бройка за ваксиниране на бели хора, които и без това са на изчезване!