143

BatSot456

преди 2 години

Германия принадлежи на мигрантите.Точка.

142

ГОЧО

преди 2 години

Нали искахте модерен СССР, що ревете? Искахте трети райх получихте го сега преди да получите четвъртият райх, свиквайте бързо с новите роби, че тоя път Немция ще стане Сахара-2!

141

бъдещето на Европа

преди 2 години

Тия са българи,колкото аз съм австралиец.И не могат да се интегрират никога сред хора.

140

Анонимен

преди 2 години

Скоро ще има изчистване на untermenschen.

139

смях

преди 2 години

До Анонимен149Извинявай,но не си ли гледал немска телевизия близките 5 години? Има доста фашисти в Германия.Към тях спадат истинските фашисти,неваксинираните,патриотите,тези които държат на конституцията си и останалите,които имат германско знаме в дома си.Аз не съм от Столипиново,но съм бил обект на расизъм в държавни институции,университет и на работното място.Поляци,украинци,руснаци са също обект на омраза.

138

Анонимен

преди 2 години

Какъв расизъм в Германия, където е пълно с чужденци вече 3-4 поколение. Масова навсякъде са немци с чужди корени, нищо, че някои говорят перфектно езика. Турци, албанци от войната, сега новите бежанци, поляци...Ако си възпитан и интелигентен, навсякъде си приет, но българите са доста заядливи, примера с кошчето, ясно го показва. И да ужасно шумни са, не спазват правилата и с това се сблъсквам постоянно. Важни, надменни, с дебелашко самочувствие и 20 думи немски, за години живот в Германия.

137

Анонимен

преди 2 години

Само от разговора става ясно, че това са хора които се водят българи, но етноса е друг. Трябва във всяка лична карта да пише българин от еди какъв си етнос, както го правят американците.

136

Bili

преди 2 години

Немците третират българите в Германия както българите всеки цветнокож чужденец в България.

135

пепи

преди 2 години

До от немско Ти ако си в немско ела ми се обади . Точно бели здрави българи цапат най много в Испания . Не ми обяснявай митове и легенди . И не ми давай акъл . Имам предостатъчно,когато казах стига , натоварих си багажа и се върнах в България . Па ти карай на помощи в немско .

134

Oт Испания

преди 2 години

До ПепиВ грешка си, в морските градчета около Аликанте 80-90% от българите живеят в самостоятелни жилища

133

сульо

преди 2 години

Дай им на немците да се оплакват. Световни шампиони са в това. Оплакват се от всичко - времето, господ, черните, белите а са като коне с капаци. Гледат само пред носа си и не виждат какво се случва около тях освен ако не е причина за мрънкане.

132

от немско

преди 2 години

До 142 пепиПепи в голяма заблуда си ! Тези българи в тази статия са едни други " българи" второ качество на социални помощи и ти знаеш за кои става дума. Познавам много в чужбина и по точно в немско където съм и аз и те са Българи не чоплящи семки по улиците и пиещи кафе през деня а работещи по цял ден и изкарващи кинти много повече от тебе. Между другото ви мразя

131

пепи

преди 2 години

Българите имигранти в Европа са най пропадналата част от българите изобщо . Ниско образование . Без желание да се развиват и да се интегрират . Масово живеят по трима четирима в един апартамент . Зимата в Испания парно се не пуска , а в Мадрид си е бая студено . Митове и легенди че били образовани и търсещи развитие .

130

Лъжливия БГ цар бори

преди 2 години

Ааа тук всеки втори коментар,влиза в обяснителен режим: ама те били ромове,ама не чисти българи ,ама такива били или онакива. В старите зелени паспорти имаше ли -националност българин,произход -турчин,poм,арменец? Имаше ,кой ви накара да го махнете? Навремето Хuтлер като е искал от борис (нарочно с малка буква),да натовари композицийте с роми и еврей за Полша,оня го е лъгал най-долно,че му трябва ще строели пътища??? Е сега,няма да се оплаквате! Българи са, и това е в паспортите го пише!

129

Анонимен

преди 2 години

Германците са зле прикрити нацисти. САЩ спасиха 99% ог нацистите. В Нюрмберг екзекутираха само Гьоринг и Химлер за да замажат очите. Всички големи корпорации в Германия са управлявани от потомствени нацисти. Само че вместо да си внасят роби в конски вагoни да им бaцaт до смърт, сега го правят с чартърни полети. Един вид нацисти сме ама сме се разкаяли и вече нямаме газови камери. Нямам съчувствие към хора които мият нужника на гюнтер докато той си кара беемвето.

128

Анонимен

преди 2 години

Половината от баш българите, деот са в чужбина са такава щета... маалееее! Това не значи, че няма и от "братата", ама не ми се изкарвйате, че сте вълшебни калинки. Всеки втори чистач на социални, всеки трети дилър.

127

Анонимен

преди 2 години

Тук властите чистиха около един блок в столипиново май, ама "българите" който живеят там направиха същото сметище за два дни. На една тераса май имаше кон. Това "хора" може да живее само в катун.

126

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 132 - Познавам дооосра българи, дето живуркат на социалка в Германия, ама ... не са от тея, деот само бъглари по-паспорт.

125

Геро

преди 2 години

Живея в Гладбек, което е на няколко километра от Гелзенкирхен. Знам точно за коя улица става въпрос и за кой магазин. Ходя веднъж на две седмици там да си кукувам луканка и филе Елена. Само да уточня, че когато и да отида във въпросния магазин, НИКОГА до сега не съм чул българска реч. Говорят си на .... Като кажа,, Добър ден" в първия момент ме гледат странно, след това превключват на Български език и през цялото време ми говорят на вие. Чисти Българи, спор няма!

124

кайзер созе

преди 2 години

Точно така N 132. Мога да допълня ,че сега е техен ред (на германците ) да ги социализират. Колко много ни обвиняваха, че не полагаме грижи да ги интегрираме , че не зачитаме правата им и т.н. Нека сега те да опитат ,пък ние сега ще ги обвиняваме в расизъм .