198

Анонимен

преди 2 години

Еш па тоа .. религията квам му била.

197

Дядо от село

преди 2 години

Не виждам добре ,но ще припадна от платени публикации вече ! Смях

196

Анонимен

преди 2 години

220 знаем че за ПП се изливат реки от пари за да ги рекламират. На всякъде са плакати с ококоления поглед на Асен и кривата усмивка на селския терикат Кирил. Въпросът е в държава, в която дори големите партии не могат да си позволят такова рекламиране, как те, малките и никога не управляващите имат толкова пари за такава мащабна реклама. Това са милиони левове. От къде идват? От коя държава и от коя организация, която иска да си купи България за собствено сектантско поле? Кой реално дърпа конци

195

Анонимен

преди 2 години

Стига с тоя Кирил. Никой не отговори на елементарното въпросче, което зададох. Каква му е религията? Тоя се появи като царистите на Стоян Ганев едно време. После се оказа, че голяма част от тях са сектанти, мунисти като Ганев, но имаше и евангелисти и сциентолози. Та като имаме предвид в света кои са тия с многодетните семейства от една съпруга, пак питам, каква е религията на Кирил? И не ми отговаряте християнин, защото и сектантите се водят такива. Искам точен отговор.

194

Анонимен

преди 2 години

Покрай мен много хора ще гласуват за Продължаваме Промяната. За мен има голям шанс да са първи или много близко до първите. Сега споследни сили се пишат лъжи защото герб трябва с нещо да оправдаят лошият си резултат. Дано избирателната активност да е висока. ....много *** има тук, те си цъкат един през друг за герб

193

За България

преди 2 години

Откакто Кирил Петков направи партия , доста хора обясняват как бил поредния идващ с обещания...Било същото като Царя , Бойко и Слави- само обещания и нищо няма да направи- да, ама НЕ! За Царя, Боко и Слави не съм гласувала никога , но за Кирил ще гласувам- само за 4 месеца направи неща, които друг не е ! Ако все пак и той реши да краде, поне ще се чувствам, че съм изиграна от интелигентен човек! По- добре от това Тиквун и тиквуноподобните да ни е..ба.т!

192

Анонимен

преди 2 години

Когато шайката крадци и предатели бсп най после замине на бунището Тогава ще се оправим и разни дребнави човеченца като радев са и последния гърч

191

Анонимен

преди 2 години

Единственото хубаво нещо на фона на дивия лицемерен попуризъм който се вихри е че бсп необратимо отмира

190

Анонимен

преди 2 години

Не са виновни ония с наглата физиономия и опуления слуга на Радев. Виновни са българите наивници дето гласуват и се надяват на нещо. А те нищо не са и обещавали, чиста работа. ПП *** народ слаба държава, като на Слави глупостите.

189

Анонимен

преди 2 години

Нереално е пп да има толкова много проценти. Всичко е нагласено с машините. Нова партия от вчерашни мискини харвардци канадци пълна заблуда. Партия без идея и платформа.

188

Анонимен

преди 2 години

Накрая новата партия ще бие ГРОБ и платените социолози ще бъдат мноооого изненадани. Този театър сме го гледали. Мутрите плащат, но за последно

187

Анонимен

преди 2 години

Продължаваме Подмяната, Вервайте ни !

186

Анонимен

преди 2 години

Внушават победа на рАДевите шарлатани за да изглежда манипулацията с машините естествена !

185

Анонимен

преди 2 години

48,2 процента за Фигурантов?Ама това с всичките 228+199+150+... машини за Грузия и Албания,за части и тем подобни щуротии ли или без тях?

184

Диоген

преди 2 години

А на никой ли не му мина идеята,че новоизлюпената партийна издънка е втора серия на "Изруси се, Бг.."? Че Мая и сие не оправдаха хвърлените пари с недостатъчните си проценти на два избора?Те ще бъдат прежалени, но пък може би "приласкани" поединично в новата формация ПП.Защото на Радев му е нужно парламентарна група(групи)да поддържат въстаническото му поведение !Защото евентуален втори мандат е БЕЗСМИСЛЕН без тях!!!

183

Анонимен

преди 2 години

Кюлчета - мюлчета , пачки - мачки , резултатът пак същият . Ха-ха . Нещастни манипулатори .

182

Радеф потъва

преди 2 години

Зеленият чорап Радеф ни наложи зелен сертификат. Щеше да е смешно, ако не беше тъжно...

181

Анонимен

преди 2 години

Защо не пишете, че алчните мутри им бием шута, както и "победителя" долен мазен чалгар от първи стана четвърти и на следващите избори ще последва Галева, Хаджиигейов, Дончева и сБабикян?

180

Анонимен

преди 2 години

Като видя Борисов,Тома Биков,Караянчева или Десито направо ми се драйфа! Напоследък изпитвам същите чувства при вида на двамата измамници Кирчо и Кокорчо!

179

200%

преди 2 години

Герб загуби последните избори и съвсем нормално е да се случи същото .Всичко останало е платени копия на българи от града на Черната Софка и тяхните пропаганди.