26

Кико

преди 2 години

Не се захващаи с нормалните(това са обратните) скоро ще са мнозинство!

25

Concerned citizen

преди 2 години

До коментар 10 . Ся като отнесоха шамарите станаха беззащитни момичета , а когато сеят пропагандата си са дейни успели жени ,които могат на равно с мъжете ? *** и медерасткото ви котило ***. Ти да си ми на една ръка разстояние ще видиш кон боб яде ли

24

Млад меринджей

преди 2 години

Опълчи се на системата и системата му го натресе! Иначе ония незаконият премиер щял да пусне югославските носталгици в ЕС

23

Ханс

преди 2 години

Тупаници наред Бояне, нема ф нема м. Аман от педалЕ и травеститЕ и жени дето си мислят че са хванали Господ за шлифера. УДРИ ТАЯ ***.

22

Анонимен

преди 2 години

Само дишане във врата на извратеняците. Нещо много надигат увредена главица.

21

ПЕНКО

преди 2 години

" БОЙ" ПО ПЕДЕРА САТИТЕ !!!!!! НО, ЕДИН " *** " Е КЪДЕ -КЪДЕ ПО- ЕФЕКТИВЕН ---- АМА ТРЕБЕ АКЪЛ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

20

Анонимен

преди 2 години

Докато в България не дойде на власт политик, който да не козирува на западните посланици, няма да се оправи положението.

19

Анонимен

преди 2 години

Боян Расате - враг 1 на прокуратурата, причина за всички проблеми на България.

18

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 10 Те самите не се имат за жени! Истинските жени създават семейства с мъже и раждат деца. Така ли е? Нали и ти си се появил по този начин на бял свят? Или те е донесъл щъркел?

17

Анонимен

преди 2 години

Повремето на бай Тошо тези леви резби ги маахме като маче у дирек у градинката пред Халите насред София. Тогава на тази градинка и викахме пезевенската защото се събираха лево резбовите. Милицията като ги видеше и веднага ги разпръскваше защото знаеха че ги дерехме здраво. С една дума Милицията им спасяваше боя. А сега парадират с извратеноста си чак посолствата в София ги защитават. Нали са и те леворезбови та си пазят събратята. Винкело ше ги оправи друго не.

16

Луна Йорданова

преди 2 години

Съдиите са комунисти! Същински ач кьопеци! Лустрация в съдебната система до дупка! Кажете ми сега, не е ли поведението на съдийският състав, поведение на гладни ач кьопеци?! 1000 лева са малко, то само за бензиня на единият съдия, не стигат!

15

д-р Дрегер

преди 2 години

12, я припомни кого е озаптил Станков?

14

До 16

преди 2 години

Всъщност жените са по-издръжливи от мъжете във физическата работа, защото сърцата при тях бият по-бързо сравнение със сърцата на мъжете, следователно изтласкват повече кръв и имат продължително повече енергия.

13

Ееее

преди 2 години

И аз имам приятел -бисексуален, на няколко пъти ми е предлагал секс,ама моля ти се, искам, ама нямам желание! Ха,ха,ха

12

Анонимен

преди 2 години

До 11 от 10Не, аз съм тоя дето не смята за нормално да се бият жени! Не смятам, че си голем мъж ако скачаш на по-слаби физически, които, освен това, численно превъзхождаш.

11

ДДРОнег

преди 2 години

А защо тулу-па-крадецът на милиарди не е в затвора ?!?!?!

10

Анонимен

преди 2 години

Че тя гаранцията на убийците е по-малка бе

9

Анонимен

преди 2 години

С 10 цървула отишли да се дървят на 2 момичета. Че и г-н Станков тръгнал да ги удря! Що не се пробва на някой едър мъж бе ***!? А страх те е нещо! Да бием жени и да се чувстваме велики обаче може! Големи мъже, голямо чудо! Страм и позор сте за българските мъже!

8

Крал Трол I

преди 2 години

Дали с Расате или без рекламната пропаганда е във вихара си. Имам хомота приятели - не са изобщо лоши хора, но някой не спира да ги натрапва, което е безполезно и има обратен ефект.

7

ЛГБТИ

преди 2 години

Ох, Боянче, защо тъй бре, миличъъъък! Хубаво ти беше, когато ни праскаше, а ся искаш да ми омаскариш!