9

Вчера

преди 2 години

Май Радка Аргирова говори друга.Тя каза референтната стойност по 15, а тя е 7! 7й15 е 105, а не 150! Интересно и след 3 ваксини и 3 месеца дали ще имат толкова антитела. 100 пъти им бе казано, че тези преболедували са с по-траен имунитет, отколкото ваксинираните! Но приемат, че ваксините са истината. По тази логика излиза, че естественото е , а изкуствено създаденото е ОК

8

Анонимен

преди 2 години

Те обслужват и изборите. Раздават и електронни подписи. Сега и сертификати. Тук нещо не е както трябва.

7

Анонимен

преди 2 години

Те разработват ама колко им работи е друга работа.Например приложението за проверка на сертификати е толкова бъгаво, че отказва повечето хора да го ползват. За това е масово по магазините само да поглеждат сертификата и да те пускат.

6

Анонимен

преди 2 години

"Аз с първа доза веднага получих временен сертификат, на втора ще получа втори временен и след 14 дни трети който ще е вече едногодишен, това са ми три изтегляния за едно и също" _________________ Но с друг идентификационен номер ли? А тези имат ли срок?

5

Анонимен

преди 2 години

"То ако имам сертификат за ваксинация и взема че го изтрия и отново го изтегля системаат ще отчете че съм го изтеглил 2 пъти така е и положението с тези 2 милиона изтеглени сертификати. Вижда се че заведенията са празни и никой не се запита колко са уникално изтеглените сертификати." __________________ 1) Не е ясно кое се брои за изтеглен - може и на референтен номер. 2) Не всички са празни - зависи най-много от качеството! Около 2 милиона клиенти. Достатъчно са. Отделно някъде и без сертификат.

4

Анонимен

преди 2 години

Както се пее в народната песен:"Сертификат от ковид пази, майно льо / Със зелен квадрат, майно льо / Не ми било зелен квадрат / Най ми било кюар код"

3

Анонимен

преди 2 години

Кога ще престанете с тези простотии бе ! Не виждате ли, че вече не сте интересни. На никой не му трябват вашите измислени сертификати ! Ходим си навсякъде,където си поискаме. Елате ни хванете :)

2

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 1/Аз с първа доза веднага получих временен сертификат, на втора ще получа втори временен и след 14 дни трети който ще е вече едногодишен, това са ми три изтегляния за едно и също

1

Анонимен

преди 2 години

То ако имам сертификат за ваксинация и взема че го изтрия и отново го изтегля системаат ще отчете че съм го изтеглил 2 пъти така е и положението с тези 2 милиона изтеглени сертификати. Вижда се че заведенията са празни и никой не се запита колко са уникално изтеглените сертификати.