11

До Веселинъ

преди 2 години

Гениално, колега! Направо да окачват списъци с имена и срещу тях кой за кого е гласувал. Че да улеснят местните дерибри кои лица да санкционират след неправилния им вот.

10

Анонимен

преди 2 години

След всяка такава акция излиза боку и реве :"тормозят наши съмишленици и активисти '' Ха ха

9

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Би трябвало да се забрани гласоподаването на онези,които са купували гласове или които са продавали своите. Както и на техните семейства. Освен това е нужно вотът да бъде явен,а не таен. Човек,който се страхува или умишлено прикрива позицията си не може да бъде Личност.

8

северозапад

преди 2 години

В днешно време е опасно да държиш пари под дюшека и даваш на заем ,а вересия от магазина е престъпление ,защото милицията не дава.

7

Анонимен

преди 2 години

Уаууу, това е бомбата на столетието. Нека позная, че според Чашков са купували за ГЕРБ нали!? Е след 2 дена ще ги пуснат, както всички останали, ама това няма да го отразят по медиите нали?

6

Анонимен

преди 2 години

Хехеее, откриха за дни 606 несертифицирани машини, които могат да генерират 610 000 фалшиви гласа, а тук някакви си трима, които могат да купят 30 гласа ли са заплахата? Откриха 28 КАШОНА ФЛАШКИ, които могат да променят изцяло вота от изборите- вие ни занимавате с трима от Видин????

5

Ало

преди 2 години

Знае се ,на кои се плаща за да гласуват и знае се също за кого гласуват.Но никой не смее да го напише.Ами не смея и аз, защото най- малкото ще ме блокират

4

Анонимен

преди 2 години

От БСП трябва да са На ГЕРБ не им трябва да купуват - те винаги печелят , дори и когато зеленият чорап ги организира ...

3

Анонимен

преди 2 години

Да в с.Арчар гледах как такива тъмнички в една таратайка, но със софийски номер, разтоварване по тъмни доби дърва. От багажник, от задни седалки, а там уж има полицейски участък. Пак с дърва минаваха каруци по мрак и си даваха знаци да чакат, да тръгнат. Полицейска кола обикаля и всички я знаят къде и кога е. Това е в цяла България.

2

Анонимен

преди 2 години

Арчар е най-голямото село в областта, не са ли проверили какво става там. Със сигурност тече як пазар има и подходяща среда.

1

Лили Иванов

преди 2 години

Винаги от племето и във Варна,в Монтана, в Самоков. Все тия.