35

Анонимен

преди 2 години

Какъв дрон преди 35 години бе? Как ще е за първи път от 35 години тогава?

34

Доктор Сън

преди 2 години

Това е 5 реактор, гръмналия е 4 ти и там дрон нема как да оцелее и 3 секунди

33

Анонимен

преди 2 години

"""Китай обяви построяването на най-малко 150 ядрени рекатора за зледващите 15 г. - повече отколкото в целия свят за последните 35 г., и ще задмине САЩ по ядрена електроенергия. Ядрената енергия не отделя CO2 емисии, Китай става въгеродно неутрален. Това е масова енергийна трансформация за която западните демократи с техните ограничени бюджети, политическа воля и обществено мнение за вятърни мелници могат само да мечтаят."""_____________________________ Радиоактивните отпадъци са нищо, така ли?

32

Анонимен

преди 2 години

Въпиюща неграмотност. Снимките са от недостроения 5-ти енергоблок. Мястото не било посещавано от 1986 - ЧАЕЦ е закрита официално със спирането на съседния 3-ти енергоблок на 15.12.2000, идвали са хора на работа. А и да допълня най-тежката авария не е отпреди 35 години, а отпреди 10.

31

Анонимен

преди 2 години

Снимали са 5-ти реактор, който е бил в строеж по време на взрива на 4-ти реактор. Тоест не са снимали гръмналият 4-ти реактор, а реактор, който е бил в строеж тоест 5-ти реактор.

30

Анонимен

преди 2 години

Христовааа, пак си пияна. Изобщо не снима реактора, а разни допълнителни постройки, които са съвсем отделни... На село не ви ли учат, че преди работа не се пие, за да не пишете глупости и да ви се смеят на простотията?

29

поправка

преди 2 години

,с дрона"

28

Анонимен

преди 2 години

Със сигурност Радев обикаля с друга да снима, според тиквата.

27

Афонсу Енрикеш

преди 2 години

Не, на снимката е новия саркофаг на четвърти реактор на ЧАЕЗ. Построиха го преди няколко години върху стария, който ще бъде демонтиран.

26

Тия днеса хаха

преди 2 години

Голема новина.. сега ще ми кажете, че не знаете че до гръмналия реактор има един друг блок, който си бачка с 200 и не е спиран нивга? Това знаехте ли?

25

Шок БОНБА

преди 2 години

Не ми било за първи път ни ми било гръмнал реактор, най-ми било съседен недостроен реактор, който го снимат за пореден път. Виж това че от Вайс го снимат за първи път, това е вярно.

24

Анонимен

преди 2 години

Никога българите в цялата история на Българяи не са живяли токова зле както през последните 30 години на американско патньосртво, ЕС, НАТО и евроатлантизъм.

23

Fake news

преди 2 години

Това не е ли един незавършен блок ДО гръмналия? Демек не е сниман гръмналия реактор. А освен това не го снимат ЗА ПЪРВИ ПЪТ И трето, че няма и какво да му се снима на гръмналия. Там всичко е леш. Все едно снимаш контейнер за строителни отпадъци. абе направо.. какви журналисти само Уникални

22

Анонимен

преди 2 години

Русия, (която благодарение на санкциите и заместването на вноса постигна самодостатъчност в продоволствената сигурност и изнася всичко - газ, торове, зърно и месо) е доволни от всички сценарии. Русия е осигурена с изобилие от ресурси В Русия дъвчат сандвичи, усмихват се и махат с ръка на Запада.

21

Анонимен

преди 2 години

ЕС ще заприличат на астронавтите на Елон Мъск от SpaceX - ще се давят в собствените си изпpaжнeния. Какво става с град като Берлин, или Лондон когато спре тока и канализацията не работи! Французите и белгийците поне имат АЕЦове, но другите ще си дишат фeкалиитe.

20

Анонимен

преди 2 години

Правата на ЛГБТ общността се облягат на европейските ценности за зачитане достойнството на всеки, недискриминацията и правата на малцинствата! Децата в училище трябва да имат права сами да избират сексуалната си ориенцация още от малки!

19

Анонимен

преди 2 години

Пука му на някой.

18

Дърто Мекере

преди 2 години

Да, кадрите НЕ показват никакъв реактор. Реакторът е бетониран със стотици тонове цимент изсипвани от самальоти и геликоптери, и логично - няма как да се види.

17

Николов

преди 2 години

Гръмнали са ви главите!!! Може ли такова пошло заглавие, неграмотни сте !!!

16

Анонимен

преди 2 години

До 26Tемповете на ръст на СССР при Сталин между 1929 и 1953 година са безпрецедентни - обеми на производство, демография, осигуряване на населението, подем на промишлеността, иновации и модернизация. Въпреки ВСВ развитието не се забавя. Съветското чудо не е основано на марксизма - марксизма се утвърждава и в други общества, където не са постигнати сходни резултати.С изключение на Албания до 53г.всички соц. държави са били пред СССРето, а някой като Чехия и Унгария са с3-4пъти с по висок жизнен