171

ГЛАСУВАЙТЕ ,БЕ...

преди 2 години

ЗА РАДЕВ ПРЕЗИДЕНТА И ХЛЯБА -250-ЦЕНТА! /като у Германия и Брюксел/

170

Галин

преди 2 години

Пръдльпвци.. ГЕРБ ли е пак първа сила :) бахахахха. Да го Дуаате

169

Щерю

преди 2 години

САЩ навремето създадоха компютърна симулация на ядрен взрив. България, в най- скоро време, ще се прослави като първата страна в света извършила - успешна машинна симулация на избори...

168

АнонимеН

преди 2 години

КОМУНИСТА РАДЕВ ПРЕВЪРНА ДЪРЖАВАТА В ПОСМЕШИЩЕ !! А ЕДНА ИЗМИСЛЕНА ПАРТИЯ С НИКАКЪВ ШАНС ДА ВЛЕЗЕ В ПАРЛАМЕНТА КАТО ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОДМЯНАТА ВЪВ ВОДЕЩА СИЛА ЩОТО НАРОДА МНОГО ИСКАЛ ДА ГЛАСУВА ЗА КИРО МЕНТАТА ДЕТО НЕ ГО БЕШЕ И ЧУВАЛ ДО ТАЯ ГОДИНА, ЧЕ СЪЩЕСТВУВА ТОВА ЛА-Й-НО

167

Бай Гроздан

преди 2 години

В неделя вечер да няма "изненада" за социолозите и ПП на Кирил Петков да са първи?

166

обективен

преди 2 години

Възраждане с номер 5

165

Промяната

преди 2 години

Така е, имаме достатъчно,"резервни" машини по складовете

164

хахахаха

преди 2 години

ПП изпреварва БСП ,да се чете ,въпреки всичко ,не успяха да открият всичките машини на Радефффф,скоро ще са първа сила в Европа,Албания ,Грузия и Венецуела!

163

Димо

преди 2 години

И на предните избори тикаха ГЕРБ за първа сила и то с по 4-5% разлика,но отново не им се получи резултата.Очаквам отново същия финал.ПП си мисля,че ще имат много повече от това което показват платените социолози.

162

Анонимен

преди 2 години

Луната обща да отиде в Белия дом при Байдън и той да и даде милиардите, които са изнесени от България. Дори му написа писмо. Доста разумно и трябва да се гласува за нея.

161

Иван

преди 2 години

До АнонименГоляма работа, че ще има гей-бракове. Ти като не искаш, не се бракосъчетаваш.

160

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 177: За какво има надежда? За гей-бракове ли?

159

Гласуващ

преди 2 години

Ей, тук било бъкано с герберасти. Заради тях нещата в тази държава вървят все на обратно, а те продължават да си имат почитатели?! Смех, смех ....

158

izh

преди 2 години

Менторчо плюс Кокорчо срещу Техноимпексчо. Голям Майтап, ако не ме притискат АЗ да им плащам МАСРАФА. ПРАВО НА ИЗБОР. Старите улегнали и реализирали бизнеси -крадци срещу младите , напористи и безскрупулни -кандидат крадци. Наздраве мислещи БЪЛГАРИ

157

Читател

преди 2 години

Вижда се, че тук се размотават много гейбери с размътени мозъци и се опитват или да ви откажат да гласувате, или да гласувате за тях. Ако ви харесва да ви "оправят с 200", то си изберете отново гейберите. Ако ли пък не, то си изберете други, поне пробвайте. Не се оставяте някакви си гейбери да ви водят за носа.

156

Анонимен

преди 2 години

ПП+ДБ: първа политическа сила. Има надежда.

155

моч

преди 2 години

"Да си дадем сметка дали промяната няма да ни изпрати към по-лошо от това, срещу което бяха протестите. Налице са хора, извършили престъпление, за да са на власт и хора, вършещи престъпления, които продължават да искат властта." - казва Лозан Панов по отношение на Президентската Партия Пар_цали и Пе_дали ( ПППП ) , респективно за самия фигурант-клетвопрестъпник.

154

Анонимен

преди 2 години

Забелязвам, че колкото повече наближават изборите, толкова повече се увеличават процентите на Възраждане и вече са близо до прага от 4%. Изглежда т. нар. социолози, колкото и да ги натискат, искат все пак да се застраховат.

153

спиш ГЕШЕВ !!!

преди 2 години

Радев и Киро ни показват нагледно, какво е корупция и дебелоочие на най-високо политическо ниво, както и тотално незачитане на Конституцията на РБ. Те дори са горди и продължават да се чувстват недосегаеми от закона ........ Кога най-после ще се самосезира прокуратурата срещу Кирил Петков и ментора му за престъпление по чл. 313 и чл.308 от НК ???.....Конституционния съд окончателно се произнесе по казуса !!!

152

Дамаджана

преди 2 години

При толкова резервни части за машините Канадеца ще стане първи. Има още 2, 3 дена.