13

Анонимен

преди 2 години

Е, къде е САЩ и точните им оръжия?

12

Случаен минувач

преди 2 години

"Статия, публикувана в The Guardian през август 2000 г"Това се казва новинарски сайт! За тези 20 години вмето да се мъчите да преведете тази статия през гугъл транслейт, можехте да го научите този език, госпожо Христова.

11

Шестък

преди 2 години

Като били захвърлени зад борда завързани кой написа историята питам? Филми сме гледали за ирати иначе, любими са ми.

10

Хайде, хайде

преди 2 години

Из сомалиските води, след няколко брутални намеси на една държава /не западна/, пиратството секна. Друг е въпросът,че обичайно рекетите минаваха през една английска фирма за юридически услуги. А, споменах ли, че една славянска държава приключи сомалийското пиратство? :)

9

Агенция ЕЖК

преди 2 години

9 коментара, т.е. никой не го интересува! България вече е много далеч от морските работи. Когато работех по корабите са ни ограбвали около Гвинея. Водят се пирати, но си бяха чисти крадци с калашници, за няколко хиляди долара и разни вещи си рискуват живота. По същото време и за техен лош късмет в района имаше нападнат и руски кораб с руски екипаж с пострадал, дано да са им отмъстили. На българите никой от морска администрация не ни се обади поне да питат дали сме живи! На никой не му пука.

8

Светозар

преди 2 години

Отвличането и убийството на беззащитни хора е изключително тежко криминално деяние. По никакъв начин това не може, да бъде оправдание, че някой рибар бил безработен.

7

Анонимен

преди 2 години

До Totenkopf, можеш ли да научиш куче да смята, само питам разбира се.

6

Анонимен

преди 2 години

На кой му пука. България има морска граница но е най-нетърговската нация с морска граница. Черно Море е богатство но го ползваме само да лежим по плажовете и да пием по кръчмите.

5

Totenkopf

преди 2 години

"а същият материал твърди, че "подозренията са, че му е дадена нова самоличност," На баба ти фъчилото са дали, ***, както винаги си публикувала тотално неадекватна статия с неадекватния ти превод гуугъл Вземи го научи този английски най накрая, не е толкова трудно.

4

Анонимен

преди 2 години

пиратството е ежедневие в бг. тук един етнос чието име си прилича по произношение със знаменития ликьор живее без плаща нищо на гърба на българите

3

Анонимен

преди 2 години

...смучем си винцоко

2

Анонимен

преди 2 години

боцмане, боцманее, къде си куче еднооко? тук съм капитане, киризим от високо...

1

Slayter

преди 2 години

Пиратството е чест, грабежа е безчинства!