55

Dinosaurus

преди 2 години

Пуделче дедово, а Сл.Триф ще извади ли 200-250 милиона за провалените два предишни парламента? Наказва ни за недостатъчна подкрепа и разбиране с пари от нашия джоб, що ли? Той е свикнат да му се плаща за шоу, а не той да прави нещо на ползу роду. И защо смятате, че имате някакво понятие от политика, икон0мика, здравеопазване? Това не е чалга, ИЗЧЕЗВАЙТЕ, да не ви помогнем !!!

54

ковид 21

преди 2 години

Собственикът на ЕКОНТ дал още 200 000 лв. на Кирчо и Ко/Ко/рчо. Явно - никога вече ЕКОНТ.. Обявявам им бойкот. а Ива Митева е трябвало да посещава логопед като малка. Сега е късно..

53

Анонимен

преди 2 години

Коректора подвежда хората които бързат и не доглеждат. Така се бъркат дори имена и се променя смисъла. Не на зелените сертификати не на терора.ИТН ми се струват по умерени и предсказуеми. Но не всички ми харесват. Мика не ми допада но Тошко е добро момче от Ямбол е имам му доверие.

52

Анонимен

преди 2 години

Мисля че ако листите са направени така че да влязат експертите имат известни шансове понеже те са по умерени от всички

51

Анонимен

преди 2 години

Писането с лявата ръка и то на трибуната доведе до лошата развръзка и безславен финал и на двете събрания. Може да не е лоша жена но не одобрявам новите избирателни правила, те са предателски за българската традиция и практика. Освен председателката как да е но не одобрявам заместничката и и бабата.Тошко и сценаристите как да е обаче долу зелените сертификати и предателите крадци да ги изчегъркаме.. Това е...

50

Анонимен

преди 2 години

Прецедента Слънце ни го наачука на вси умници !

49

Анонимен

преди 2 години

Чорбанов намери куража да се притивопостави на антуража и това е достойно за уважение. Заслужава да бъде подкрепен. Един вид мажоритарно гласуване.

48

ЬЬЬ

преди 2 години

Каквото и да прави итн,тъпотията,чалгарския език и простотията на двамата "сценаристи" ще остане без промяна.Същото важи и за главния чалгар триФУУУУнов. Нищо ново и в следващия парламент и сценарият на зеления чорап продължава с пълна сила да води държавата към тинята,която няма дъно.

47

избирател

преди 2 години

Ако ги има.

46

Доктор

преди 2 години

Горката женица ! Няма ли някой там да и каже, че с тази семпла визия и изява буди само съжаление !

45

Анонимен

преди 2 години

Чобанов намери куража да се притивопостави на антуража и това е достойно за уважение. Заслужава да бъде подкрепен. Един вид мажоритарно гласуване.

44

CriticusMagnus

преди 2 години

Евала! Да го научат този урок ни струваха един куп пари и избори... Пък и пропилян шанс за тях да са във властта... А дано - иначе пак на пролет на избори...

43

Един Българин

преди 2 години

Фъфлата пак ли ще измъчва зрители и слушатели?

42

Анонимен

преди 2 години

Болонката скоро ще трябва да се връща в канцеларията , от която изпълзя. Вероятно ще трябва да направим още поне 2 пъти избори през 2022 , за да изчегъртаме тези, които щяха да изчегъртват Боко и Каскета, но не направиха нищо и де факто закрепиха ГЕРБ и ДПС. И чак когато пратим партийката на Чалгара зад борда, а на нейно място дойдат някои, които наистина искат да правят промяна, тогава може и да стане нещо. Дотогава ще се въртим в този кръг

41

херодот

преди 2 години

Тиа ще духат таратора

40

РДЛ

преди 2 години

Мисля за пръв път да ги подкрепя като гласувам за професор Чобанов който е водач на листата в Търново. Чалгарите ми се виждат някак по умерени...

39

Анонимен

преди 2 години

И що чак сега?

38

Анонимен

преди 2 години

Към Ивето изпитвам симпатии, ама е избрала чалгар лидер, който не стана от диванчето от страх :))) Нали хората гласуваха за личността Слави, не за Тошко Африкански и маке на Луната.......хахахахаха :)))

37

Димитър

преди 2 години

До Анонимния бивш защитник на Слави: А то от Слави по-голяма селяндурщина и злоба къде?

36

Анонимен

преди 2 години

Какви бяха тия ИТН? И за какъв се мисли ония бездетния, дето два пъти заради него набута държавата с 100 милиона за избори - излишни!