13

Анонимен

преди 2 години

OAE, Китай , Саудитска Арабия ваксинират сега над 3 годишна възраст. Вие си чешете още езиците и четете сутрин списъците с умрелите!

12

Анонимен

преди 2 години

Мхм. Гледам Европа се е обезлюдила заради ваксинацията. Ха ха ха. Явно IQ на антиваксърите е под 70. Не могат да правят изводи, да анализират информация, да вадят заключения. Нищо . Тя епидемията ще ги измете.

11

Анонимен

преди 2 години

Мое ли си ги заврат дето слънце не огрява или им се иска по дърветата да висят като дучето с главата на долу. Ако оцелеем от този геноцид може и да доживеем до развръзката на истерията..

10

Анонимен

преди 2 години

Направо им вържете по една система и отвреме навреме вливания.

9

Файзер

преди 2 години

Моля не обръщайте внимание на колабиращите млади хора по улиците, спортните терени, фитнесите, фестивалите! Не обръщайте внимание и на починалите възрастни веднага след поредната игла! Те нямат нищо общо със 100%-овата безопасна и многократно тествана факсина! Ако някой ви каже нещо лошо за факсата да знаете, че е консТипатор и неандерталец, работещ срещу всеобщото благо на социума! Вярвайте в нАуката! Тя ще ни спаси.. айде може да не спаси всички, но поне част.

8

Agent Johnson

преди 2 години

вие гледате (участвате във) филма Матрицата: Пробождане

7

Анонимен

преди 2 години

Големи фашисти и комунисти са но не стига това ами не *** от две дози ми ще трябва трета че и четвърта и пета. Колко комисионни са това...

6

EasterEgg

преди 2 години

Не се тревожете, догодина Великденският заек ще им донесе и пета подсилваща доза.

5

fact

преди 2 години

ще може ли да има кокаин в дозите?и в хапчетата -амфети?пона да има полза...............

4

До 1

преди 2 години

Така е!Само че отрицателния ефект за земята,тровенето на въздуха от производството и унищожаването на спринцовки и игли е хилядократно по голям и умират повече хора и от вируса и от ваксините им!Това са планини от пластмаси ,пушеци и отрови

3

Анонимен

преди 2 години

"Третата доза е стратегическа за напредването на ваксинационната кампания", каза здравният министър Роберто Сперанца пред Камарата на депутатите в РимНе е така Сперанца, идея си нямаш четвъртата и петата колко много по-стратегически са!!

2

Анонимен

преди 2 години

Ще поставят на май ка ви у ПУ*""!Абе вие за друго не можете ли да пишете ами денонощно ваксини,коронавирусиПфууу..

1

Анонимен

преди 2 години

Производител на игли и спринцовки да си - милиардер ще станеш в близките години.