54

Анонимен

преди 2 години

Еее..нормално ,все пак фашизмът беше добре разработен в Германия!

53

Анонимен

преди 2 години

40 000 заразени - абсолютен рекорд от началото на пЛандемията. В същото време сега са най-много ваксинираните в Германия от началото на пЛандемията. Извод - колкото повече ваксинирани, толкова повече заразени. То и с умрелите е така, обаче вече не ги пишат Ковид, а и освен от Ковид, боцнатите умират от тромбози,от миокардити и т.н.Нека се види колко процента от ваксинираните и колко от неваксинираните са умряли през последните примерно 3 месеца,но от всичко, не само от Ковид и ще лъсне геноцида!

52

Анонимен

преди 2 години

53 - много добре разбират, че ваксините раболяват все повече, но това са инструкциите. Никой не иска да си здрав. Така ставаш доживотен клиент на фармацевтичните компании. При нас с 20 % ваксинирани случаите намаляват, при тях с 67 % се увеличават. Ама да има кой да се замисли. Да се надяваме, че не всички европейци са с промити мозъци.

51

Анонимен

преди 2 години

Исландия, вчера 170 и нещо си, повечето са с ваксини.

50

Анонимен

преди 2 години

Тия тупани не разбраха ли, че тия вакси ги разболяват още повече, 50000 и ги натискат още повече да се бодът, няма никаква логика, баси побърканата планета.И тия от Кох да вземат да спрът да джавкат, смотани учени.

49

Анонимен

преди 2 години

Вчера в Ютуб излезе едно клипче на германци, които критикуват световното по футбол в Катар. Първата им критика е, че не може да забраняваш на хората да посещават стадионите само заради техен избор и приказки. Добре, прави са. Обаче виждаме в Германия, че е същото и то не от днес. На хора, които са набедени за "десни" им е забранено да ходят на стадионите от много клубове. Голяма част от тези хора нямат нищо общо с никаква политика, особено пък дясна.

48

vlady

преди 2 години

До До vladyВъв всички случаи ще работи много по-добре от сегашните недоразумения.

47

Demonaz

преди 2 години

Комунизъм!!!

46

Анонимен

преди 2 години

Ваксината е виновна. За 1 година много по-малко щяха да се срещнат с вируса. Чрез ваксинацията огромен брой души създадоха антитела срещу шиповия протеин на вируса, а както каза с този вирус шансът да се бяха срещнали е бил нищожен. Много ясно, че заради ваксинираните вирусът мутира, защото успяват да се разпространят само тези негови форми, които са с по-ефективни методи на задържане и инфектиране. Също така и миналата година имаше много по-малко заразени без никакви ваксини. Да си вярват..

45

До vlady

преди 2 години

Всъщност това, че е от целия вирус не значи, че ще работи. Не за всеки вирус става да се направи ваксина. Примерно по тая логика можеха да направят и за ХИВ до сега от целия вирус.

44

vlady

преди 2 години

До АнонименНормална ваксина, съдържаща цялата обвивка на вируса и изграждаща пълноценен имунитет би свършила работа и такава дори е предложена, но приемането и се бави.

43

Анонимен

преди 2 години

фризьор ха ха че тия без проблем ходят и по домовете, тука не уцелиха ;)

42

Браво

преди 2 години

Пичове - само така

41

Свобода

преди 2 години

Ваксинирах се с аспирин, за да не ги боли глава околните. В наше село пускат в кръчмата само ако си ваксиниран с аспирин.

40

Анонимен

преди 2 години

Така се действа. И в Русия е същото. Само у нас се лигавят.

39

Анонимен

преди 2 години

Германия е поредният пример,че дългоочакваните ваксини не си свършиха работата,но то как ли да я свършат при тоя бързомутиращ РНК вирус-никак!

38

Ъъъъ

преди 2 години

От всичко това, вероятно най ще ми липсва берберницата ама пък няма проблем да се подстригвам в къщи. Както стане. Аз няма да страдам. Ще страдат тия които ще ме гледат.

37

Анонимен

преди 2 години

AfD и Възраждане!!

36

Анонимен

преди 2 години

Мда. Берлин има традиции в това отношение! Странно съвпадение, но на евреите са им забранявали същото, до 1945 г. Важно е да се отбележи, че там неваксинираните са много малко. А евреите са били още по-малко -1% от цялото население на Третия Райх!

35

Анонимен

преди 2 години

Нали това беше вълната на Неваксираните,защо тогава в Германия при 45400 нови случая жертвите са 244,във България при 3850 нови случая жертвите са 200?