289

АНТИ КОМУНИСТ

преди 2 години

Гешев , защо спиш? От какво те е страх? Привикай шефа на ЦИК и му покажи решението на конституционният съд за 100% преброяване на разписките от машинният вот намиращи се в ураната!!!Какви са тия 30% проверки? Ако не се спази решението на Конституционният съд отиваме към суспендиране на изборите и обявяването им за незаконни и противоконституционни.Виновниците отиван на СЪД ,ЗАТВОР И ЛИШАВАНЕ ОТ СВОБОДА!!!Да защитим ДЕМОКРАЦИЯТА!

288

Анонимен

преди 2 години

Най-фалшивите избори от края на социализма, до сега! С електрониката манипулацията става най-лесна. Затова шапкаря се точи да спечели.

287

Анонимен

преди 2 години

Как 8 гигабайтова флашка данъкоплатците ще е плащат по 44 лева бе . Тези са за затвора.Това е все едно да си поръчат дачии да им превозва машините за по 100 бона брайката, като струват по 20. Такава надценка дори и във фантазиите ми няма.8 гигабайта 44 лева. Тези в алито струват по 3 долара вече. На по 15 лева за долар ли ги калкулират.

286

Анонимен

преди 2 години

Станахме за смях и резил в цял свят, заради Чорапа и марионетките му...

285

Анонимен

преди 2 години

Това сме го виждали и при бибитко, и по-рано, но явно с машинките процеса ще се "цивилизова". Няма да се обикаля с чанта пари из ромските махали. По-икономично излиза.

284

Анонимен

преди 2 години

Представете си в колко още склада са си заделили машини за да манипулират изборите. Фуражките и кирчовците при бай ставри.

283

Анонимен

преди 2 години

Значи реално никой не знае за кого ще гласува. Вероятно има още 500 машини за, които никой няма да разбере... Тези избори, вече са компрометирани... Трябва да се касират моментално още на 15 ноември.

282

Анонимен

преди 2 години

ГЕПИ пак ги хванаха по бели ***

281

срам

преди 2 години

Демокрация по радевски. Да не говорим за каква корупция става на въпрос. Тези от промяната поръчали 16 хиляди флашки от тайван по 8гб за 44 лева бройката. В същото време в момента в кауфланд флашки по 64 гигабайта се продават за по 13 лева.Честните и почтените купуват с по 400-500% надценка. Нали държавата плаща. Кой ли пълни гардеробите с такива комисионни. Машините пък ги купуваме по 5 хиляди за бройка, а не струват повече от хиляда.

280

Възраждане на СССР

преди 2 години

ЕС и НАТО вън от България!! Затваряне на посолството на САЩ!!

279

бай Тодор

преди 2 години

ЦИК да ги маркира и ги постави под неин котрол.

278

Анонимен

преди 2 години

И още ще откривате. Дали сме един куп пари на мошениците от Сиела и те са купили 3 пъти повече машини с тях и сега ще ги продават на други държави за още печалба.

277

Анонимен

преди 2 години

355: И като дойде демокрацията какво стана бе ? най-бедната държава в Европа, на 15г ви мачкат и нищо не става, изчезват 60 млн за непостроена магистала и нищо. БГ е с най-висока смъртност на пътя в Европа, най=скъпия ток и горива спрямо заплата, на послените места по образование, най-бързо изчезващата нация на планетата. Нещо да кажеш за твоята велика демокрация?

276

Мадуро

преди 2 години

С ВАС СЪМ! ЩЕ ВИ ОПРАВЯ!

275

Анонимен

преди 2 години

Гербаристите вият на умряло защото знаят че ще загубят. Няма едно доказателство че тези машини ще се използват да генерират вот за президента, нито един обаче вият на умряло. Освен това не четете или не искате но ви казаха че тези машини са за части в случай че се развалят тези за вот. Ако се развали нещо и не го оправят пак ще ревете на умряло, нали? Герберистите на ***

274

ЧАПАЕВ

преди 2 години

РАЗБРА ЛИ СЕ СЕГА НА КОИ МАШИНИ ЩЕ ГЛАСУВАМЕ? ТИЯ 600 СА ЗА СОФИЯ, ЗА ЧУЖБИНА СА ВЕЧЕ ИЗПРАТЕНИ!

273

Анонимен

преди 2 години

Има ли изобщо смисъл да ходим да гласуваме....?

272

Анонимен

преди 2 години

Виждате ли на какво е способна червената мафия, а навремето през 1989г. пееха "Комунизмът си отива, спете спокойно деца" Нито комунизмът си е отишъл, нито ние сме още деца.

271

Анонимен

преди 2 години

БОЛШЕВИКИТЕ са нагли и прости само ЛУКАНОВ беше умен ЗАТОВА И го бастисаха останаха тези И каквото и да вършат за да дойдат на власт народа ги хваща по розави *** защото са Прости и машините са добре дошли за преврата и подмяната вижте сестра Галевица как е инструктирана от ДС да мълчи тя си е свършила отлично пропагандата дейност тя беше и в основата на КОСТИБРОД и машините

270

Анонимен

преди 2 години

Ето затова някой партии бяха против да се броят разписките, защото щяха да лъснат изборните манипулации и да се разбере, че някъде се гласува с другите машини които уж са за части....