349

Барбата

преди 2 години

Баннали са ме, тъй като пиша сухи факти съпоставки от миналото и сега. Все едно се върнахме през 1947 година, малко преди да убият Петков по заповед на Гошо Тарабата, който също е бил по ерманентно пиян.

348

Шандъков

преди 2 години

Вместо да харчат 1,5 милиона за толкова много машини, можеха да построят 400 детски градини. И си мислят, че ЕС ей така ще им изсипе 32 милиарда. Да ама не. Пак ще ги спре.Затова сега взимат заем след заем и де видят възможност за грабеж. Като прахосмукачки са. А и гъшият пастет се услажда повече и поражда блянове.

347

Анонимен

преди 2 години

Изборите са компрометирани. Целта е доверието да е компрометирано. Сега очакваме Руменчо да излезе и да рецитира бавно и тихо некои тезиси на другаря Тодор Живков за светлото бъдеще на президентската република под братското ръководство на партия русофили за България или на Републиканци за България. И наивниците да го помислят за Месията. А бре остананаха ли митингови наивници.

346

Анонимен

преди 2 години

Тази фирма Сиела такъв бъркоч прави.... Спрягаха я близка на Христо Иванов. Какво си позволява и кой го позволява?

345

До 415 Гражданин

преди 2 години

Най интересното че съгласно брифинга на ЦИК преди малко Държавата е купила почти 13 хиляди машини като около 12хиляди са предвидени за изборите у нас и в чужбина.Излиза че Държавата е купила ХИЛЯДА машини повече (които не участват в изборите може би за Резервни части) и Сиела която е имала излишни 4-5 милиона е докарала в България още 600машини ако се чупят ХИЛЯДАТА допълнително взети от Държавата може би за резервни части.Какво се получава Хиляда и 600 машини В ПОВЕЧЕ.Някой има излишни милиони!

344

Гражданин

преди 2 години

Рашков,нали все много знаеш-тоя не ставал за нищо,Борисов бил пишман политик,а ти какво си като не даваш никакви обяснения по такъв важен въпрос,или за който е важен да си намери отговор ?!Е,ни,гласоподавателите, го намерихме- всичките тия изникнали като гъби ,уж непоръчани машини са само за едно пълна подмяна на вота на граждани те и съвсем СЪЗНАТЕЛНО ОПОРОЧАВАНЕ НА изборите!Тоя лаф дето се пробутва,че били за резервни части е ала-бала,защото я ясно,че цели машини не се купуват за части!

343

к.с.

преди 2 години

Проф. Константинов ни предупреждаваше, че ще разберем по трудния начин, че машините ще ни донесат много главоболия. Затова в Европа те са забранени със закон. А ние и Венецуела правим избори с машини. Българийо, накъде си тръгнала с тия измамници? Това е обида за нормално мислещите хора. Все още ги има.

342

Анонимен

преди 2 години

Обещаната от чорапа промяна е налице. Вече няма нужда да се дават пари за ромски и други гласове. 21 ви век сме все пак...

341

измамници

преди 2 години

Продължаваме измамата! Това казват Киро Лъжеца, Асен Крадеца и Фигуранта. Пък Рашков дамаджаната се прави на ни лук ял, ни лук мирисал. Нали той отговаря за изборите? Готови са на всичко заради властта. Но до 14 ноември има още достатъчно време, за да продължат с абсурдите. Няма друга такава държава. Живеем в Абсурдистан.

340

Спиш ли..

преди 2 години

Българино.. ??!!! Спинкай, спинкай,..... пак ще те преметнат !

339

Анонимен

преди 2 години

аааааааааааааааааааааааааа не не ....

338

Ама

преди 2 години

Какво става тука бе !!!??!!! Радев, ...Рашков... дайте обяснение на народа !!!

337

Биволъ

преди 2 години

Това е като да имаш два еднакви касови апарата, единия с фискална памет свързана с НАП, а другата да си чукаш там нещо и да не привеждаш ДДС на държавата. Нямаха пари служебните правителства за 200 допълнителни машини,а сега се появиха 600 от нищото. Че те струват бая пари,та фирмата ли се е само стоварила. Нещо не ми се връзва, типична мушерия за зеления чорап,той не се посвени да говори за някакви имагинерни чекмеджета, та няма да фалшифицира избори. Нали Гешев го чака на входа на президентств

336

Българин!

преди 2 години

Браво бе! Навремето се твърдеше (може и да е вярно, лично аз не мога да отрека), че Борисов ПОДМЕНЯЛ БЮЛЕТИНИ! АМА ТИЯ ГО ЗАДМИНАХА ОТ ВСЯКЪДЕ - ДА СМЕНЯТ ЦЕЛИТЕ МАШИНИ!

335

1-n

преди 2 години

Който вкара машинното гласуване, един с гола глава, той се кани да печели с тези машини избори, заедно с авери

334

Анонимен

преди 2 години

Безобразие!

333

Анонимен

преди 2 години

А бе то е ясно,поне за човек,който малко от малко разбира от компютри,комуникации и нови технологии! За това трябваше с пръстов отпечатък! Най точното и най евтиното! А такива хакерски предизборни игрички в ЕС не признават отдавна! Ние открихме топлата вода с тези скъпи венецуелски машинки!

332

Анонимен

преди 2 години

А бе хората с копита ли ще блъскат по тия машини,за да вкарат 600 в запас,ако нещо се случи!?

331

анонимен до 398магар

преди 2 години

А бе ти като развъждаш магарета , не се обаждай от село , ами си паси добичетата и не се опитвай да изглеждаш интелигентен , защото си от зомбираните талибани от , които целия народ страда . Режимът Радев ни повлече на дъното от където излизане няма и който не го вижда е жал-ък смо-та-няк.

330

Анонимен

преди 2 години

Това е истината! Каквито са изборите,такива са сертификатите,такъв президент имаме и на това място сме в ЕС! Удивихме света!