36

Анонимен

преди 2 години

Диктатурата в Русия иска това. А демокрацията в Германия иска същото.

35

Анонимен

преди 2 години

Значи няма да ходя в Сибир, хаха

34

Анонимен

преди 2 години

"Първата руска ваксина и първата в света. Но това някак си елегантно г подминавате." ------------------------------ Да, подминават вече и факта, че формулата за Спутник елегантно е взета от Оксфорд.

33

Анонимен

преди 2 години

До "Русия има140 милиона жители,а ние 6,7 милиона (може би по-малко).Те са над 20 пъти повече от нас.У нас са починали 199. ...умножите по 20,получавате приблизително 4000. А у тях са 1290 починалите Ние сме поне три пъти по-зле,а там хората са разтревожени.У нас смятаме,че всичко е наред и твърдим,че ваксините не помагат.Кой спи не знам? Живеете в 15 век все още." _______ Не забравяйте диктатурата; официалната статистика е ... Лекари и общественици отдавна бият тревога за занижен брой починали.

32

БулгароПитек

преди 2 години

Майсторе! Не пука, за планетата и човечеството и не съм задължен(все още...) да ми пука.

31

Анонимен

преди 2 години

До36 До майстора - споко бе, ваксата те пази, ама от психичното си заболяване ще вземеш да вдигнеш кръвното и да се гътнеш.

30

noFreeman

преди 2 години

само на думи я искат, я недейте лъга хората... и тук ще я поискат до нова година... но само ще си искат!!!

29

Бате Сечко

преди 2 години

Фарма-мафията е пуснала навсякъде отровните си пипала, заедно със *** ракови,, заболявания".... Един ден ще поискат и да се боцнеш, за да се испедерастим, защото иначе планетата ни няма да поеме толкова хора... Усещатате ли капана!??

28

Анонимен

преди 2 години

Първата руска ваксина и първата в света. Но това някак си елегантно г подминавате.

27

Майстора

преди 2 години

До Анонимен35 - Ваксините може да помагат, но ние не говорим за тях, а говорим за експерименталните терапии, които не спират разболяването и разпространяването на болестта, а само "облекчават симптомите" - при това с едва няколко месеца срок на действие на този трудно доказуем ефект. Това не е ваксина в никакъв смисъл.

26

Анонимен

преди 2 години

Гинцбург призовава за ваксинация, а Путин завършва строителството на корабостроителница край Мурманск с два суперогромни сухи докове, която ще строи плаващи железобетонни караби и цели огромни плаващи железобетонни заводи за добив на природен газ в Арктика и производството направо в Северния Ледовит океан на СПГ и син водород.

25

Анонимен

преди 2 години

До 29: Да знаеш, че и от руската ще има изхвърлени дози! И нея не искаме!

24

хахаха

преди 2 години

Станаха жертва на собствената си антиваксърска пропаганда, разпрострянявана от тяхната агентура по света , като смятаха че само вражеските държави от лошото нАТО ще пострадат , но се оказа че са се прецакали сами и им увряха канчетата.

23

Анонимен

преди 2 години

След 100% провал на експеримента в най-набодените държави, където се заразяват колкото преди и смъртността е абсолютно същата като преди уж-ваксините, не разбирам какво се случва и докога ще продължаваме да участваме в измамата с ваксинацията срещу ковид?

22

Анонимен

преди 2 години

Прав е човекът, трябва и у нас да внесат от Спутника за да мирясат и нашите антивакси, защото ония ваксини чипират и всеки има постоянна връзка с Бил Гейтс, а руската ваксина възпитава в комунизъм.

21

Жоро Сороса

преди 2 години

И за петата колона задължителна ваксинация със спутник искам! Пет игли наведнъж да им набият.

20

Майстора

преди 2 години

Където са "ваксинирани" 70-75% обясняват че трябвало 90-95%. Където са "ваксинирани" 95%, обясняват че трябвало трета доза. И тн. Айде, събуждайте се докато е време.

19

славянин

преди 2 години

Там да не би да са забравили че в Русия нягога имаше революция и няколкогодишна гражданска война след това!?

18

Анонимен

преди 2 години

Ко? Не.

17

ДДРОнег

преди 2 години

"На този фон създателят на първата руска ваксина срещу Covid-19 призова за въвеждане на задължителна ваксинация в страната."___Този поне действа явно, не като другите, с подставени и платени лица !!!