38

Анонимен

преди 2 години

А от предните избори броиха ли разписки? Появи се някъде информация, че нещо броили, не им излязло, ама информация нямало още официално. Сега ще ги предупредят ли тези 30% СИК че ще бъдат проверявани и ще дйстват на случаен принцип /както би трябвало/.

37

Диана

преди 2 години

Това решение на комисията е компроминсно и не решава проблемът с честността на изборите. Единственият начин да се установи дали една програма не е фаалшива е теста. През произволен интервал всяка машина трябва да има тест, контролиращ всяка възлова точка в алгоритъма. Броенето на разписките може да покаже гласувалите хора като бройка, но не и кой за какво е гласувал...Там също са възможни фалшификации...

36

САМО ПИТАМЕ:

преди 2 години

...ТИЯ МАШИНИ ЗА ПРОВЕРКА -- 30% от всички----ВЕЧЕ ПОДГОТВЕНИ ЛИ СА..... ??!!!/..за да не се излагаме пред чужденците и нашите балъци../

35

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

АМА , ТАКА Е И НА "АВТОПАЗАРА" ВЕЧЕ ,БЕ......КУПУВАШ СИ КОЛА ---И ВЕДНАГА С НЕЯ ТИ ДАВАТ И ВТОРА ----ЗА ЧАСТИ!!!!.....РАДЕВ И ЯНЕВ СА ГО ИЗМИСЛИЛИ....ХА,ХА,ХААА

34

Анонимен

преди 2 години

Вместо резервни части, купуваш цяла машина! Тези от СИЕЛА са велики меринджеи ве!Запасяването с РЕДОВНИ машини се прави с цел ДУБЛИРАНЕ, няма нищо общо с ремонт на отказало оборудване. Само дето в изборния закон умишлено са отречени ремонти и замяна на машини в процеса на гласуване! Минава се на хартия! То и това не е ясно и точно, защото от момента на повредата, от резултатите трябва да се изключи броят на гласувалите с дефектната машина! Не е сигурно какво ще излезе от машината!

33

Анонимен

преди 2 години

До Чудно - Дали в тези 30 процента ще уцелят подменените машини ? - ... - Не се кахъри за това, подменените са изключени предварително о т 30-те%.

32

Един от наше село...

преди 2 години

Абе , вече ни докараха машината за гласуване у Бакалията на Горно село.Утре чакаме машината за избори у кръчмата --за директно гласуване на всека ракия! ...ГООООЛЕМ КЕФ , БЕ...!

31

ЦвИК

преди 2 години

Нека поне 20 от 30-те процента са в ромски маали......

30

Не ГЛАСУВАМ

преди 2 години

.... ЗАЩОТО НЕ СЪМ БАЛЪК!!!!!!

29

Анонимен

преди 2 години

Цик не е решил правилно. Трябва да се броят всички разписки. Това че в чужбина са неграмотни и не могат да броят не означава да ни лишат от честни избори. Фигурантът въведе диктатура. Долу фашистзеленокрак.

28

Анонимен

преди 2 години

Изборите минаха. Само ние не знаем резултатите. Машините са манипулирани вече,мишкии. Проклетдае Слави с фалшивия си Референдум.

27

Чудно

преди 2 години

Дали в тези 30 процента ще уцелят подменените машини ?

26

Анонимен

преди 2 години

Както каза директорът на Сиела Веселин Тодоров софтуерът на машините е правен в САЩ и Панама. От ЦИК са задали някои въпроси, които не са получили отговор от Тодоров, защото не са били компетентно зададени. Не Бай ***, а чичо Сам прави избори този път.

25

Анонимен

преди 2 години

Това, което става е, че масоните превземат властта. Те са като черва закачени за централата в САЩ.Това е причината ИК на Радев да е един автобус масони. Тези хора са априори некадърни, но са много и се прикриват един друг. С една дума: Загазихме!

24

Анонимен

преди 2 години

Това е краят на демокрацията. Това е новият рестарт, както го виждат Ротшилд:глобализация от най-слабите звена на света към най-силните чрез изкуствения интелект и високите ГМО технологии. Банкерите разбират само от цифри. Законите на природата са стихии, които носят закономерност и на всяко действие има равно по сила и противоположно по посока противодействие. Глобализмът е новият фашизъм и със сигурност ще има съпротива. Фашизмът винаги губи.

23

Анонимен

преди 2 години

И аз недоумявам как е възможно частна фирма да провежда избори за президент и парламент?!

22

Анонимен

преди 2 години

Крадат Радевите, бе! Не го ли виждате? Крадат модерно! Не крадат като Борисов аналогово. ТОВА ЛИ ВИ ХАРЕСВА? И ГО МРАЗЯТ ТОЗИ НАРОД ДО ГРОБ!

21

Анонимен

преди 2 години

За какъв ГЕРБ става въпрос като е хакната държавата?! Май-ната ви продажници нее-дни! Само с трупове ще оставите този народ! Прок-лети да са ви мръсните продажни псет-а с Радев начело!

20

Не мога да поврявам

преди 2 години

Аз наистина недоумявам, как има нормален човек да гласува за ГЕРБ. Тва трябва наистина да ти липсва някакъв акъл или просто да си невменяем.

19

Анонимен

преди 2 години

Сиела Норма са американски шпиони. Цялата информационна система България е хакната. Предполагам през сървъра на НАП.