30

?!?

преди 2 години

Като разследват техни хора Рашкоф мълчи, като .....

29

Кико

преди 2 години

Оставете др Рашков,той е зает с вноса машинките за гласуване! Според него това са машинки за пуканки! Гласуваш и хоп - кесиика с пуканки! По рецепта на Зеления Чорап!

28

и те така

преди 2 години

рашкОФ отново е ходил до женския пазар , от там пак е получил сигнал .

27

Народа се вдига..

преди 2 години

Няма да търпи полицейските репресии на сатрапа Рашков - губим работа, клиенти, здраве, живот....

26

Златар

преди 2 години

Рашков,имаш още малко време да скалъпиш обвинения срещу : пъдарите,гробарите,иманя рите,клошарите и други подобни системни нарушители на законността в България ! Дерзай!А след три дни да не забравиш да дадеш отчет на ШЕФА СИ кои и защо си " забравил " ?!Голяма шмекер си с тия надувани всеки ден балони и народът се забавлява с тях...:)))

25

Доносник на МВР

преди 2 години

Веднага дс са сезират ЕС, САЩ, ИНТЕРПОЛ, ЕВРОПОЛ и да започне чорапно-ДС разнищване отвън. Дамаджаната ще подпръцкнува на червена салата.

24

Член на ГЕРБ

преди 2 години

Дамаджан, я се запри с това шоу, "Една жена ми каза", а се съсредоточи в рзседването на 228-те 'нелегални' машини: кой ги поръча, кога, откъде и с каква цел, че да те скифаме къф Шерлок Холмз си.

23

Анонимен

преди 2 години

За това машините са забранени от КС в ЕС.Ама Хитър Радко ви баламоса да гласувате с машини. Изборите са Мираж. Всичко е вече на флашките. Вие си гласувайте като папагали. Вашият глас отива в канала. Дублират машините и хакерите вече са гласували за чорапа.

22

Анонимен

преди 2 години

Откриха още 199 машини за гласуване скрити в склад. Така с онези 228 и другите 150 и някакви си още други общо стават 603 машини несертифицирани. ЕТО ТАКА ИСКАТ ДА ОТКРАДНАТ ИЗБОРИТЕ И РАДЕВ КАЗВАТ, ЧЕ ИМАЛ 47% ПРЕДНИНА. ЛЪЖЦИ! ТАКА СА ДОКАРАЛИ ИНТ ДО ВТОРОТО МЯСТО НА 11ЮЛИ. ИМА НЕЩО ГНИЛО С ТЕЗИ МАШИНИ. РАШКОВ, ЗАЩО ИМА 28 КАШОНА ФЛАШКИ НА ЛЕТИЩЕТО? ИЗМАМНИК СИ. ТРЪГНАЛ ДА ПУСКА ФАЛШИВИ СИГНАЛИ. С 603 НЕЛЕГАЛНИ МАШИНИ МОГАТ ДА ДОКАРАТ 630 000 ФАЛШИВИ ГЛАДОВЕ ЧЕРЕПА ЛИ КУПИ МАШИНИТЕ ИЛИ РАДЕВ?

21

Анонимен

преди 2 години

Нови 199 машини са открити, станаха общо над 600. Рашков що не разследваш това ?

20

Ей

преди 2 години

Рашков, какво става? Откриха още 199 машини за гладуване. Кога ще арестуваш шефа на Сиела? Некегалните машини вече са 603!

19

ДО 38

преди 2 години

Не беше ли Вярно ?Тогава Главния Прокурор покри Престъплението и Богомил Бонев е Свободен Човек с много Пари и не лежа в Затвора ?

18

българин

преди 2 години

Като ви чета коментарите,г-да герберастки м.а.лоумници,виждам колко е бил прав оня,банкянския Винету,че сте"лош матрИЯл".

17

Анонимен

преди 2 години

Времето когато имаше следствие и Рашков беше шеф, бяха най-престъпнит години и мутрите си правиха каквото им скимне , дамаджаната не помня да е вкарала някоя в затвора

16

Сатир

преди 2 години

сигнал от Антикорупционния фонд, съобщиха от пресцентъра на МВР. НПО на поръчка. Браво Рашков, можеше и по добре.

15

МНЕНИЕ

преди 2 години

Преди малко изтече информация че кражбата на Милиардите Евра от Бюджета са с Ятаци от БНБ и КФН .

14

Анонимен

преди 2 години

Рашков кьорфишека , да каже кого е вкарал в затвора , когато беше в следствието.

13

преди 2 години

Рашков ли е какъв е незнам. Най му приляга лъжливото овчарче. Какво от всичко изречено се оказа истина? И колко от тези престъпници вкара в съдебната зала. Не в затвора. В съда??? Смешки. Да. Смешки сме ние, че вярваме.

12

Анонимен

преди 2 години

Рашков лазеше под масата в казиното на Черепа, сега станал чок шей патрон.

11

ууу

преди 2 години

До Анонимен Предизборна статийка. За стадото.