9

Бойче

преди 2 години

До Анонимен Що никой клошар не е подпалил парламента, А?

8

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Абе то е ясно, че е умишлен палеж. Кой ще се върже на тая тъпппня, че видиш ли клошаря заспал пияннн и фаса му запалил сградата.За такава сграда си трябват бая туби с бензин и това може да се установи много лесно.Всеки пожарникар може да различи умишлен палеж от инцидент. Ей така преди 12 13г. думнаха склада за боеприпаси в Челопечене та гърмя цяла София. Там пък трябваше да се прикрият липси и кражби на арсенал.Да видим дали ДАНС и МВР ще си свършат работата. А дано ама надали

7

АнонимеН

преди 2 години

КАКВО СЪВПАДЕНИЕ САМО! 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ТОВА СОБСТВЕНИЦИТЕ ПОИСКАЛИ СГРАДА НА 120 ГОДИНИ ЗАЩИТЕНА КАТО ПАМЕТНИК НА КУЛТУРАТА ДА БЪДЕ СЪБОРЕНА ЗА ДА НАПРАВЯТ МОЛ НА НЕЙНО МЯСТО И КАТО ИМ ОТКАЗАЛИ ТЯ ТУТАКСИ ИЗГОРЯЛА :D

6

Анонимен

преди 2 години

Оставете тази сграда, ремонтирайте я! Кой я е запалил? Няма ли да понесе отговорност?

5

Анонимен

преди 2 години

Пак ли клошарите са виновни, а! Много удобни бушони се оказаха тези клошари, навсякъде все те са в центъра на скандалите. Де има пожар в апетитна сграда, клошар подпалвач, де има фалирала компания с милиони дългове, пак клошар управител, сигурно пак някой клошар е бил 10 години премиер и е окрал милиардите.....!

4

Емил Странжев

преди 2 години

Как сградата общинска публична собственост е станала частна собственост???

3

I’m

преди 2 години

Кой бандит иска да строи там, та сградата така случайно се запали?

2

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Прототип на клошаря е равина у синагогата,който владее цялата централна част на Столицата. Познавам лично евреи,които се спотайват днес в САЩ и Русия,а предоставиха жилищата си на мигрантите. Евреите трябва да престанат да се правят на божи кравички и върнат собствеността на Българитетъй-че Българите да си я държат. И проблемът не е само в ортодоксалните синагогалби евреи,а и в техните колеги по зло в Шалом и Свидетели на Йехова,Адвентистите и Евангелистите. Евреите в Израел! Там им е мястото!

1

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Тоя филм сме го гледали вече... Царските конюшни пак ги беше "запалил" клошар нали - колко удобно само. Да видим сега кой ще купи киното за жълти стотинки и да го обесссим надолу с главата като мусолини.