40

Бачо

преди 2 години

Закърпвания! :)

39

Подуене блус Бенд

преди 2 години

Герберастията си отива !Спете спокойно господа и другари !

38

Кръпко Васката

преди 2 години

Живейте си живота ! И шапка на тояга !Но продължаваме промяната !

37

Анонимен

преди 2 години

Демокрацията е кратка пауза между две диктатури!

36

Анонимен

преди 2 години

Комунизма ще ни се види песен пред това днес - не да пътуваме ами до магазина не можем да отидем. Вместо на съветски, слугуваме на еврокомисари, пак ни обещават светло бъдеще, отново болшевишки идеологии и пропаганда като корона, зелена сделка, мигранти, отново полов въпрос - *** идеология, атеизъм и война против Бога. Кое точно се е променило, че не се вижда - вместо Троцки - Клаус Шваб. И парите скоро ще бъдат ликвидирани, лагери за неблагонадеждни се предвиждат - комунизъм пар екселанц.

35

Анонимен

преди 2 години

А, аз не съм съгласен с отнемането на правата ми! НЕ на ШАРЕНИТЕ сертификати!

34

А сега

преди 2 години

Да каже къде по света има демокрация Всичко е лъжа Никаде народа не управлява

33

Анонимен

преди 2 години

Съгласен съм с Васко. Промениха се много неща, но векторът на промяната за огромното мнозинство от българския народ е надолу и назад - към колониализма, феодализма и робовладелците.

32

До Ямболски цървул

преди 2 години

30 ..Бачкал е човекът.Не като Сидеров,който има ЕДИНАДЕСЕТ месеца трудов стаж преди да се докопа до политиката.И до субсидийте.

31

дърт

преди 2 години

"Кръпки в джобовете, кръпки в бюджета и на естрадата - кръпка!" Радой Ралин!

30

Анонимен

преди 2 години

Чалга бате,защото премести фестивала за Гошо дето го правеше в Южния парк на голямата поляна на П.Тодоров, чак до музея земята и хората.В резултат се заселиха чалгаджии.И после питаш: ''К'во става бе хора?''А след като си построи къщата,направо спря изявите тук и хукна по света.Естествено от твоя гледна точка да пътуваме е голямо постижение,но за критиките към властта,че сме свободни не съм съгласен.Свободен си ти,от твоята камбанария като гледаш,ама я прави бизнес и критикувай да видим до кога

29

фен

преди 2 години

Васко Кръпката - Кучето На Крайния Квартал = Buster Benton - Money Is The Name of The GameДемокрация = вече като крадем не ни водят в районното да ни бият...Предател!

28

Сата НАТО

преди 2 години

Прав е Васко. Не знам дали може да си представите как бихте се чувствали на 30-35-40 годишна възраст да не сте излизали от България. Само събота и неделя до село. И два пъти в годината на задължителни манифестации. Айде мерси...

27

Ямболски цървул

преди 2 години

Този дали е бачкал като общ работник някога? И за какъв музикант се мисли,след като свири бабешки рок.

26

xaxsasбв

преди 2 години

Бат Васко и какво като тръгна по белия свят? Дори и рокендрола ти е създаден от черни. Мъди Уотърс и вдъхновение за Елвис Пресли и за Ролинг Стоунс, а ти приятел си остана емигрант дори в собствената си държава. Така де бъзика на страна, знам че знаеш кой е Мъди, гледал съм ти десетки пъти клипа на емигранти и забелязах, че имаше плакати както на Мъди така и на Джими. Станахме бели, ама трудно ще ги стигнем черните.

25

Анонимен

преди 2 години

За това говоря, заложиха на него в последстве, а той си беше резервен план, няма лошо, но знаеш ли колко хора дадохме собсвена енергия, а и нещо повече и изобщо какво стана накраяи, някой дето се издъни да дава интервюта, ало ния нито сме слаби нито сме смотани, даже помним и няма да простим на измислените звезди.

24

Гроби Таласомо

преди 2 години

До АнонименНе знам, за къф сте го смятали, но аз помня Кръпката, навремето ан център ана Филибелата и ен останах с друго впечатление, освен, че е един алкохолизиран хипар;))) Аз бей метъл и мразий ипарите. Прости бея и дроги. Тва е;))) Не можеш да се надяваш на "кучето на крайният квартал", то завинаги си остава по.ми.яр!

23

Анонимен

преди 2 години

Васко незнам да ли четеш, (ама навремето не беше сам, както и да изглеждат така нещата, имаше и други, сега обираш някви плодове ама да знаеш скри се отказа се предадени (все тая че някой ти се кефи на песните и не разбира, но неразбира кво стана) идеята беше друга а се оказа слаб.

22

Анонимен

преди 2 години

Накъдето и да се обърнете - все генерали, джипки, самолети, машини , зелени чорапи. Няма никъде такавафатмашка демокрация. Вие демократични избори ли ще правите или военен парад на Червения площад?

21

Оффф

преди 2 години

Васко, Васкоооууу, музикант некадърен. Стискай всяка стотинка, че времето за пенсия наближава пък аз знам колко осигуровки си платил в живота си. Ще се влачиш до 70 и нещо за социална пенсия.