17

Анонимен

преди 2 години

Айде стига сте го рекламирали тоя брокер! Оставил светския живот ли? Някой ходил ли е в Гигинския манастир скоро? Превърнат е в туристически център. Личи си, че е играла голяма пара. Помня навремето като стана монах този Никанор, говореше колко хубаво било, че в манастира нямало ток и си светели със свещи, как това помагало на духовността. Сега манастирът е първокласен хотел, развиват се бизнеси, работи се по проекти. Е, това ли трябва да правят монасите? Това ли е да избягаш от светското?

16

Анонимен

преди 2 години

При такива "народни вождове", каквито са в държавното управление сега, апатията е ясен масов мирен протест срещу тези!

15

Анонимен

преди 2 години

Най хубаво е на скрито в манастира!

14

3737

преди 2 години

Верни неща казва архимандрита.

13

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Трафиканти на надежда,вяра и любов! Това сте всички религиозни и. По цял ден само nърдuте и не знаете що е труд. Безсрамници,които имат жалката неетична клонност да се навличат с рокли в двадесет и първи век. *** сте и поповете,и равините,и пасторите и имамите. Мъже на по сто години станали и нямат куража една супа за бедните да сготвят,но се плякатъ из манастирите като шантави с кой им падне. Същите сте като Авраам- перверзни и болни психически. В.Р.Димитров(магистър по Богословие-АТЕИСТ)

12

Анонимен

преди 2 години

До 10-20 години идва армагедон

11

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Библията бива написана в този си изпълнен с противоречия и парадокси вариант непосредствено след разрушението на Йерусалимският храм,разрушен точно от юдеите,а не от римляните. Всяка сериозна екзегеза доказва,че гърците са част от еврейските и вражески нам племена. Дори учени израелтяни бе крият,че всичко е една измислица,сътворена по необходимост с цел превземане на земите ни. Няма Бог,има Природа.Точйа по въпроса! Тия Христос трябва да е голем садист,че само да ви кара да го чакате. Цирк!

10

ПроСоТо

преди 2 години

Най-страшна е ЛИПСАТА НА СТРАХ от Бога!.."Страхът от Господа е основата на мъдростта"../Соломон,хиляда години преди Христа/..Липсата на тоя страх кара човеците да вършат ВСЯКАКВИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ,защото си мислят,че ДРУГИТЕ човеци не могат да им направят нищо...Което си е така,но "ВЪРХОВНИЯ Съдия" в края на краищата има думата..

9

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Каква обществена апатия бе,поп смешен глупав! Та нали православни богослови като мен Ви индикираха още преди 25 години,че християнската църква е наложена с кръв именно от юдеите гърци,за да погубим всяка национална защита!!! През Османско робство Вие бяхте с турците у гърците.Неоспорим факт! Я би го покажете тоя Ваш Христос,а аз ще Ви покажа Кръвта си Дионисиева(Дио(БОГ) Иисиева(Иисус) DIONISUS. Защо не скочите срещу Доган,лицемери попски?

8

Архимандрит Теленор

преди 2 години

Може случайно джипката да мине и покрай гигинския манастир и да хвърли някоя пачка, така предизборно, за Бог да прости.

7

Анонимен

преди 2 години

До 8Точно така по-виж от Господ е Бог.

6

Ех

преди 2 години

Страшно е да имаш въображаеми приятели и да ги тиражираш като чиста монета. Безразличието на набожните към истината, избирателна слепота и глухота към истинската история за произхода на живота на планетата и неговото бъдеще. Земята е месомелачка, мели месото на живите организми и в човешкото мисленеработи с жетони, олицетворение на фалшивите илюзии, и на тях е нарисуван образа на Христос. Вие създавате нов живот в заблудата на църквата. Знаете за пътят към ада и добрите намерения, и нищо.

5

сламка в чуждото око

преди 2 години

За апатията е изключително виновна БЛЦ! Как пък веднъж не организирахте инициатива за подпомагане на бедните, а трупахте пари и живяхте в лукс и разврат, продажници от клира!

4

Анонимен

преди 2 години

Чиче, не си опрял до божията милост, ще видиш че Господ е забравил за нас

3

Три Шестици

преди 2 години

Бас хващам, че тия попеве са на як хеви метъл, че и Исуската клати глава и мята косата и го раздава рок звезда в небесата!

2

Ясновидец

преди 2 години

Православието е прокълнато от Бог защото православните люде оставиха Св. София под черните знамена. Докато Светия град е под мрака на исляма православните народи ще стладат и ще живеят безцелно.

1

Анонимен

преди 2 години

Попе, радвай се, че сме точно в тези отрицателни статистики. Или и ти се продаде на дявола?