37

Политика бате

преди 2 години

Кой ли чак пък толкова ще се отправи към "пш, пш" държава само от съгласни и картофена манджа със...захар. Хай стига бря.

36

Ме

преди 2 години

Миналия път миргантите наистина повечето бягаха от война и нямахме морално право да ги върнем. Сега, война няма. Мигрантите да си се прибират. Предлагам, да разположат от микровълновите излъчватели за борба с безредици и да ги постоплят малко. Сега, е много жалко, че невинни хора се използват като оръжие и те ще го отнесат. В момента вината е изцяло на Лукашенко

35

Свободно придвижване

преди 2 години

Значи, когато Обама прогони от родните им места в Европа над един милион и петстотин хиляди човека от Афганистан, Ирак и Северна Африка, главатарката на ЕС ги приемаше и Варшава мълчеше, а сега правят въпрос за няколко хиляди човека, които харесват Полша повече от Беларус.

34

PORT ||5000

преди 2 години

Полша е едно голямо нище без ЕС но и ЕС имат реакцията на умряла котка. Джуджи им наля мигранти от към Турция а сега ит от Беларус. Но нищо няма да направи ЕС а да зашлеви Полша а и газста е по важна от една Полша изпрошната от имигранти дива и.

33

Края на запада

преди 2 години

Поляците така спазват хартата за правата на човека, че кръв се лее! Вече има доста клипчета по случая. Лукашенко доста добре освети полското лицемерие.

32

Анонимен

преди 2 години

Да дадат на Батката няколко милярда както на Ердоганя и ще има сделка! Гейовете обаче извадиха двойния аршин и сега реване му е майката!

31

Евала на Лукашенко

преди 2 години

Трябва да се отчете че е майстор на игрите на волята! Направо им го върна на евро гейчетата по техните правила!

30

Анонимен

преди 2 години

Нали Полша не признава управляващия режим в Беларус за легитимен? Тогава Тихановская (която се крие в Полша) ли е виновна ?

29

Анонимен

преди 2 години

ЕС пак изпадна във възможно най-жалката позция.... Незбавно искат полското правителстов да падне, но пък сега им трябва това правителство, за да не пусне мигрантите към Зап.Европа... това направо е тежно да се гледа.

28

Анонимен

преди 2 години

Браво на Беларус, много ефективен контраудар срешу провокациите на Полша! Полша е троянският кон на САЩ в Европа и като такава играе основната роля за всички провокации против ЕС и Русия, заедно с Балийските държави. Там е щаб квартирата на всички дисиденти и опозиционери, там се помещава базата на беларуската опозиция, оттам се контролира и логистиакта зад опитите за цветната революция в Беларус....

27

Ха-ха

преди 2 години

Батко Лукашенко хубаво ги нагласи полячетата!Но това си е техен проблем,дето се вика.Все пак от цялата работа има и полза за нас-поляците направиха прецедент със силово отблъскване на мигранти и сега никой не може да ни обвини ако направим същото!Само че нашите мекерета не смеят да предприемат решителни мерки,защото са гладни за еврофондове!Ще ли*жат еврог*е*йски за*дници до припадък,само за да докопат евромилионите,а България кучета я яли...

26

ЦИНИК

преди 2 години

Ич дъ не ви пука бря ! Гледайте ний дъ сме добре !

25

Анонимен

преди 2 години

Едно време като дойдат нелегални емигранти и ги качваха на самолета и ги връщат откъдето идват. Сега по неясни причини тази практика спря. От толкова гей организации и разни смешковци мрънкащи за правата на хората го закъса цяла Европа.

24

Да се знае и помни!

преди 2 години

До Ст***м***тЩо да обвинят Турция? Над 4 милиона бежанци са на територията и, години наред.В Беларус дойдоха 16 000 за месец, и 15900 от тях директно бяха ретранслирани на полската граница!

23

Ст@м@т

преди 2 години

А защо не обвинят турция? Какво да кажем ние?? Значи ако не им е до границата няма проблем, ама когато е на тяхната граница - заплаха било за европейския съюз!!!!!!!!!!!!!

22

Ловец

преди 2 години

Ако им пратят 2-3 Стелта, ще боядисат дънцето.

21

Анонимен

преди 2 години

Белорусите да влизат и да продължават към Балканите, за да ни освободят от ковид - фашизма! В Беларус няма нито ковид, нито сертификати, а живота си тече съвсем нормално!

20

ейрогей лицемери

преди 2 години

Ердо като правеше същото с нас, нямаше "държаен тероризъм", даже пари му дадоха

19

Анонимен

преди 2 години

На Пановете ЕС ще им спре фондовете с които се издържат и ще клекнат. Без ЕС Полша ще е бедна като Украйна и Молдова.

18

Анонимен

преди 2 години

Пановете го играят много смели и заплашват както Беларус и Русия така и ЕС защото САЩ и Англия стоят зад тях. Но сметките им отново ще излязат криви защото англосаксонците нямат съюзници.