48

Ганчо зубидрен

преди 2 години

Ако дете даде положителен тест, детето се карантинира, докато се появи родител. След това се отива при личния лекар за направление за ПЦР. Ако и втория тест е положителен, следва изолиране и 10-14 дни. Нали държавата е притеснена за здравето на гражданите! Това ли е мощното ни здравеопазване?10 милиарда се харчат всяка година за здраве, а за година и половина не успяха да купят вентилатори за реанимацията. Боцкайте се с ваксини, щот пари нема.

47

Анонимен

преди 2 години

Децата не са рискова група за КОВИД и масово го карат без симптоми. Тези тестове не хващат КОВИД без симптоми, това го говорят от 2 години. Тествайте се с тях само ако имате симптоми от поне 2 дни също го повтаряха 2 години. ОБАЧЕ незнайно защо сега трябва да подлагат децата на тази глупост. За деца под 12г има от КОВИД по 1 смъртен случай на 10 000 000 положителни проби. За сравнение от кърлежи умират по 14 на 1 000 000. Защо не ги проверяваме на вратата за кърлежи? Пускайте децата на училище!

46

Анонимен

преди 2 години

"Ама как ще ги тестват,да ги пускат спокойно всички присъствено ,едно дете ще зарази поне 3-4 от класа ,те пък ще го предадат на мама, татко, баба и дядо, а те на приятели и така."------------Това ти беше внушено от медиите и политиците, нали? А колко деца от тестваните се оказаха положителни? Страшна зараза, а?!Тогава защо позволяват на децата да,се събират, като са наясно с последствията?! А да, сетих се - ваксините!!

45

Днеса

преди 2 години

явно се изчерпа от новини :))))

44

(-_-)

преди 2 години

За съпоставка, тези, които предадоха богу дух са 21300 приблизително, но във групата на 60-90+ годишните.. И какъв е извода от тия сурови числа?

43

(-_-)

преди 2 години

Децата отдавна преминаха през това. Както се казва след дъжд - качулка. За целия период на кукувида имаме около 320 смъртни случая във възрастовата група от 0 до 39 г. Сами си направете необходимите заключения!

42

Анонимен

преди 2 години

Ама как ще ги тестват,да ги пускат спокойно всички присъствено ,едно дете ще зарази поне 3-4 от класа ,те пък ще го предадат на мама, татко, баба и дядо, а те на приятели и така. Никакво тестване,няма да увреждате психическото здраве на децата. Даже им се чудиш на тези родители- психопати,които дават да им вземат ДНК-то на децата.

41

Анонимен

преди 2 години

Как може такъв садизъм да бъде прилаган към децата, това май го има само в България, заради малкия брой ваксинирани и Европ. съюз ни налага това наказание....Великобритания, като напусна ЕС, сега е много по-добре и там никой нищо не може да им налага. Какво са тези унизителни тестове, как може да понасяме това и още колко унижение можем да понасяме?!

40

Случаен минувач

преди 2 години

Малко са ни помениците с умрели, сега ще ни засипват и с положителни прони на сополанковци... Страшилки да има. След нова година обезумели майки да молят за ваксинация на отрочетата им.

39

Анонимен

преди 2 години

Това ли наръсиха самолетите,да разболяват и децата сега.Или тия тестове които ги изхвърлиха от Европата ние ги взехме.както каза Били Гейтца ще ваксинирам и децата и го прави.Ние българите показахме че имаме здрав разум не повярвахме на тези западни бъркочи,но трябва да спрем да се разделяме а да се обединим и да спрем тия психопати защото това е началото на ада който ни чака и не само нас а света

38

до 38

преди 2 години

че ти откъде знаеш къде живеят дядото и бабата, че и го умори, аре няма нужда от таки като теб, гледай си твоите, аман от черногледци

37

Стихче

преди 2 години

Днес ученик с положителна проба,А пък след седмица - бабата в гроба.Хем с IgG ще е нашто момчеХем ще е с къща в туй малко градче.

36

Анонимен

преди 2 години

13 милиона и страхотна суматоха и накрая едно дете....

35

Мен

преди 2 години

Колко деца от колко тествани дадоха положителен резултат? Колко от тях се потвърдиха?

34

Анонимен

преди 2 години

Тези тестове са като игра на рулетка.

33

123

преди 2 години

Приятелка лаборантка ми каза, че ако капнеш една капка портокалов сок пробата става положителна, както че и др. храни дават положително фалшив резултат. Ако децата са яли или пили нещо е нормално да са положителни

32

Нови новини

преди 2 години

А друг е с разстройство, 5 са с хрема и 10 са с грип. Отивам да си изпия следобедното кафе.

31

Анонимен

преди 2 години

Как е възможно това да е новината на деня??? Днес нищо друго ли не се случи в страната. Нещо положително освен теста. Що за новина, че майката си е взела детето.

30

Анонимен

преди 2 години

Голяма новина. Преди 2 седмици жената на познат се разболя. Оказа се, че синът им втори клас няколко дни преди това имал един ден температура и кашлица, а те не обърнали внимание и той я е заразил. Децата може да минават без симптоми или с леки такива, но някога да е казвано, че не разнасят ковид? Тогава защо новина за едно открито с тест дете в цялата страна?

29

Бай Ганьо

преди 2 години

И това защо е новина?