21

Анонимен

преди 2 години

Няма значение какъв си, ако някой се опита да ти отнеме детето имаш пълното право дадено от господ да му гръмнеш 2 куршума в тиквата и ще бъде изцяло заслужено. Никой, ама НИКОЙ няма право да ми пипа детето. А какво ще спре управляващите да използват тоя "закон" за политически репресии. Ако отидете да видите какво искат да въведат, там ти вземат децата "ако те подозират", аз мога да кажа че подозирам баба гицка че е ***, да я заключат ли? Какво стана с невинен до доказване на противното?

20

Анонимен

преди 2 години

До: 18 Така е, прав си. Но си нямаш представа какво е в някои градове на Италия, особено Сицилия и други предимно южни области. Нашите "римляни" са направо невинни като гергьовски агънца в сравнение с тамошните! Там няма член на семейството, дете, възрастен, баба или дядо, който да не е престъпник. Те задължително минават нещо като "университет по престъпни науки" и като положат изпит се "дипломират" успешно и започват "работа по специалността"! И у нас го има но не в такава степен.

19

Анонимен

преди 2 години

Хм, тия ако сериозно са решили подобно нещо ще си навлекат сериозен гняв от тези организации

18

Гугъл преводач

преди 2 години

Егати слабия превод. "По-често, отколкото не". Ужас. А да не говорим за цитиране на източник - това си е плагиатство

17

Анонимен

преди 2 години

Щом са стигнали до децата, значи не могат да се справят с мафията :))) Децата ако са малки се учат от родителите, ама станат ли пубертети, тогава зависи от уличната среда :)

16

Анонимен

преди 2 години

"Ако излязат от затвора, тяхното повторно включване в обществото е изключително сложно, тъй като те са до голяма степен неграмотни и нямат професионално обучение", обяснява Борели. "В повечето случаи, когато тези деца навършат 11 или 12 години, има малък или никакъв шанс за възстановяване и те стават престъпници." това ми е излючително познато и важи с пълна сила за реалността в БГ, не напразно са се кръстили нашите роми на римляните.

15

ДДРОнег

преди 2 години

До Анонимен 16___Мусолини е имал успехи срещу мафията, защото яко ги е убивал, но покрай мафиотите са си заминали и много невинни хора !

14

Анонимен

преди 2 години

Бените Мусолини имаше най-големи успехи в борбата срещу мафията, но за жалост и него го убиха червените другари.

13

НикогаПовечеСДС-Чума

преди 2 години

Институциите и хората се борят срещу Мафията, а у нас институциите помагат да съществува,защото тя единствена развива икономика ,а хората и подражават,защото за 32 години опростачване на младото поколение - какво може да се очаква?

12

Анонимен

преди 2 години

Това не е ли цар Киро

11

Фак на Мафията

преди 2 години

Абе махния Италянската тя и нашата не и отстъпва. Давай да се требат тези престъпни душмани на хората. Това са проклетници дето не трябва да са на свобода!

10

Теди

преди 2 години

На топ мафиотката Мария Козарова и да и вземат ГРОЗНИЯТ ПСИХОПАТ полза няма все тая

9

Анонимен

преди 2 години

Не 100. 1000 милиарда е откраднал ББ. Държи ги в мазето на бащината си къща в Банкя.

8

Анонимен

преди 2 години

До Явката Някой виждал ли го е това дете? Или е само в главите на тр0лове като тебе?

7

Явката

преди 2 години

По тази логика и ББ не трябва да вижда детето си, дето е в Барселона, за да не стане и то престъпник.

6

Анонимен

преди 2 години

"Но докато както държавата" лошо ми става като чета такива безсмислици. Кой ви е подарил дипломата бе.

5

мда

преди 2 години

Кои са тези смешници? Бойко е открадал над 100млрд, а тези какво ли не правят за да оцеляват, вместо да се учат от най-големия мафиот на планетата

4

Анонимен

преди 2 години

Какво ни интересува това нас нормалните хора?

3

Гешев кажи

преди 2 години

Арестуваха над 100 човека от Ндрангета и нито един мафиот от България, що така бе генерал майор Васил Василев и Главен Прокурор Иван Гешев !?

2

Анонимен

преди 2 години

Третото пророчество на Фатима се сбъдва!! Генералите на Папата падат.