50

Анонимен

преди 2 години

Смешки!

49

Анонимен

преди 2 години

По почина не Бенелюкс, за България, Румъния и Гърция това ще е Румгърбъл.... Не е зле )))

48

Анонимен

преди 2 години

Moлотов много ги разбира нещата, даже си е купил професорска титла.

47

Анонимен

преди 2 години

Молотoв много ги разбира нещата даже си е купил и професорска титла.

46

Анонимен

преди 2 години

Преди 100 години Бог за втори път наказа Балканците , които вместо да се борят срещу общия враг водиха войни помежду си за да се нaдцакват. В резултат сега православието си няма столица. 300 милиона православни са без свой дом. Исляма си има столица (Мека), Католицизма си има столица (Рим), но православието е наказано от Бог да си няма дом. Св. София е джамия!!!

45

Анонимен

преди 2 години

Заради Балкански междусъседски свaди сега Константинопол е ислямски, наричат го Истанбул, а Св. София са я опасали цялата с минарета откъдето денонощно вият фанатизирани ходжи. Черното знаме на исляма зад което седи рогатия отново е вперило поглед към Балканите. Турция мечтае да ни покори отново, само вижте злобната физиономия на Ердоган. Вместо втора балканска война трябваше да осовободим светия град на православието от азиатско-ислямската прoказа, но заради педя земя (македония) се затрихме.

44

Анонимен

преди 2 години

Балканците трябва да се обединяваме и да живеем в мир и разбирателство като добри другари в противен случай ще паднем като през 14 и 15в. от външни сили. Щом има Беналюкс, Вишеград и т.н. защо да няма Балкански съюз. Латинците също трябва да се обединят срещу немския райх.

43

Анонимен

преди 2 години

Този професор дали вече е събрал осигурителен стаж и възраст за пенсиониране.

42

Анонимен

преди 2 години

Професор Чуков до колкото съм запознат от негови изяви по медии е повечко арабист и аз лично харесвам негови анализи за близкият изток и арабските държави, но за това изказване и заглавието не съм обиден че е прав.

41

Анонимен

преди 2 години

Да му вземат титлата професор.

40

Анонимен

преди 2 години

Опа грешка доло написаното е до 32

39

Анонимен

преди 2 години

До22 Да прав си имаме европейски съюз и трябва да се грижим за него и да го пазим цял, ако искаме найстина един ден децата ни да живеят един нормален живот с ред , уважение и дисциплина.Сигорен съм че и румънците, гърци, сърби желаят същото за поколенията си.Може и написах че би изглеждало интересно от гледна точка на времето назад към днешна дата аз също мисля че е безпредметно.

38

Анонимен

преди 2 години

У Видину е као делу српског народног простора средином 19. века живело много Срба, кои су судбину делили са блиским им Цинцарима (или називаним Грцима). Нарочито у време Сан-Стефанског мира, од броних Срба из Видин и других места слате су политичарима, броне документоване петицие. Упуиване су тако Русу, грофу Игатиеву, српском Кнезу Милану, пруском канцелару Бизмарку, а у коима су: преклиали да се седине са маком Србиом""!Е, такива небивалици пише в сръбските учебници и не съм чул

37

у затвора

преди 2 години

Скапан масон

36

Анонимен

преди 2 години

Съюз с Гърция и Румъния добре, ама първо гърците да върнат цяла северна Гърция до Солун е българска. Румънците да ни върнат Северна Добруджа. Цяла Добруджа е българска, та даже и Молдова е наполовина българска. Чак като върнат откраднатите територии можем да седнем на масата за преговори.

35

Анонимен

преди 2 години

А, не, мерси, ама Румъния и Гърция са врагове на България. Румънците претопяват и унищожават всичко българско в Добруджа. Румъния е една изкуствена държава и нация, в която се претопяват всички народности. Гърците са откраднали толкова много българска земя. Цяла северна Гърция е българска. България трябва да разбере, че е заобиколена навсякъде само от врагове, можем да разчитаме само на себе си. Всичките ни съседи са крали български територии и имат да ни връщат. Заобиколени сме само от ***

34

Анонимен

преди 2 години

В руското посолство явно много харесват Бенелюкс - символ на изобилието в очите на руснака.

33

Анонимен

преди 2 години

Да, в Търново през ден гърми водопровода и се мием с канчета и легени като питекантропи... такъв Бенелюкс ще ти дам.

32

Анонимен

преди 2 години

Любопитно ми е какво въоро значение на думата "пустосвам" ще измислиш, глу пендеро, защото има само едно значение.

31

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

По-добре ЕС, вместо стари *** партенки.