19

ъъъ

преди 2 години

И това е единствената причина броят на починалите да не е двоен и троен. Айде, акъл от главната спиновъдка на републиката не щем. Що си мисли, че всички сме млади или с къса памет.

18

Анонимен

преди 2 години

*** кво иска таа? Да натъпчеме болниците с хипохондрици ли?Мангъров много правилно каза - 300 са истински болните макс., другите не трябва в никакъв случай в болница, за да не заразят други болни!

17

Скрий се,

преди 2 години

*** ммууу нно некадърна.За.тези "комплексни причини" имаш и ти "заслуга" като министър на здравеопазването. Да си министър не е като да си председател на някакво здравно осигуряване, па и да се чуди човек как си се намърдала на такава длъжност.Ха, и що ли пък да се чудя, като знам ч сте първи на лапачката.

16

Анонимен

преди 2 години

Радев укрива тероризма

15

Анонимен

преди 2 години

Е, как ще ни предпази ваксинацията, като всеки ден умират ваксинирани? Други са средствата - природни, достъпни. Защо не ги казвате на хората? Съучаствате ли в това престъпление?

14

Анонимен

преди 2 години

До 14: Доста философски казано. И все пак е добре да го отложим до максимално възможното :))

13

Анонимен

преди 2 години

Висока заболеваумост и висока имунизация?! Ама умрелите били малко?! Що за ваксина е това?!Когато пътувах за Тайланд, си сложих куп ваксини и си изкарах супер, без грам притеснение, че ще се разболея от болест, срещу която съм ваксиниран.Лошо здравеопазване, масово беден народ - висока обща смъртност - първенци сме си!Защо с ковида да е различно, Мимка?! Колкото по-рано се спрат днешните ваксини, толкова по-добре за човечеството.

12

Асан

преди 2 години

Яа-а-аа Мимито Виткова станала професорка сексоложка ли е :)))

11

Анонимен

преди 2 години

Мренето е част от живота. Само тези дето не са се родили няма да ***. Дали ще се мре сега или по късно краят е предизвестен за всички без изключение. Живота е един майтап. Много от хората го вземат насериозно и се опитват да се задържат в живота с зъби и нокти. Колкото и да се задържат краят е известен. Когато Бог е създал Адам и *** ги е поставил в Рая. Там е имало вечен живот без смърт. Но *** хапнала от ябълката която и дала змията и Бог ги пратил на земята за наказание. Затова мреме.

10

Бррр

преди 2 години

НЕ се лекуват адекватно Преди Болницата! Стигне ли се до болница - вече е доста късно за много хора.

9

КУЦА

преди 2 години

КУЦА МНОГО ПРЕДБОЛНИЧНАТА ПОМОЩ ИЛИ ЛИПСАТА НА ТАКАВА НАВРЕМЕ!!!

8

чистокръвен

преди 2 години

В болниците ги морят по протокол. Мускулни релаксанти, тръба в трахеята и кислород 100%, пътници на конвейр за по една нощ и после новата пътека. Аз се лекувах вкъщи за една седмица, без антибиотици. Няма нищо страшно във вируса и пневмонията си изкарах и вече 1г нито болест, нито нищо не ме лови с доживотен имунитет.

7

Така е

преди 2 години

...щото Леко болните НЕ СЕ ЛЕКУВАТ ПРАВИЛНО И СТАВАТ ТЕЖКО БОЛНИ. ИЗПУСКАТ СЕ!!!

6

Анонимен

преди 2 години

Тежко болните нямаше да претоварват болниците, ако бяха излекувани докато са леко болни. Ама то - грижа йок!

5

Анонимен

преди 2 години

Ваксинираните, нали сте подписали информативно съгласие? С какво право търсите лекарска помощ? Когато си слагате подписите мислете!

4

Анонимен

преди 2 години

Как може такова нещо бе антиваксъри! Защо вече не пишете за чиповете! Измряхте ли? Никаква активност нямате. Разочарован съм от вас.

3

Анонимен

преди 2 години

Каква лекарска помощ навреме, като болниците са задръстени от антиваксъри, които до последно са писали дивотии по сайтовете и не са спазвали мерките! Нали от 10 накрая ще те приемат в последната болница и то в коридора, ако имаш късмет. Другите *** като мухи по къщите си или в линейките.

2

Анонимен

преди 2 години

"Страните, които постигнаха ниска смъртност, но с висока заболеваемост, са тези с високо имунизационно покритие", отбеляза д-р Виткова.Явно високата заболеваемост вече е постижение? Какво разбираме ние с гайдите, веее!

1

Цц

преди 2 години

ДНЕС ИМА ПОЧИНАЛО 13 ГОДИШНО ДЕТЕ БЕЗ ДРУГИ БОЛЕСТИ!