167

БГ Фалишифи

преди 2 години

В България подправят сертификати и всичко останало. ТА НЯМА ЛИ и РОДИТЕЛИТЕ СЪЩО да ИЗМИВАТ УСТИТЕ на ДЕЦАТА, за да ИМАТ САМО ОТРИЦАТЕЛНИ тестове.

166

До До Ама/116

преди 2 години

А като са всички вируси такива(според теб), защо другите не се предават от човек на човек, глпако !?! Дори учените вече казаха, че тоя не е като другите, а лично за мен няма никакво съмнение, че той е изкуствено създаден !

165

Лекар

преди 2 години

Е оти ги ручахте жабетата

164

Анонимен

преди 2 години

Що така, бе Миме :)

163

Анонимен

преди 2 години

Смях - "Ваксината не работи, докторе! Споко - слагаме още една доза!", хахах

162

абе

преди 2 години

"Австрия тази седмица забрани на неваксинираните хора да посещават ресторанти и хотели на фона на рязкото увеличение на случаите"Как точно ще намалят случаите с тази забрана,след като е документирано,че и ваксинираните се заразавят и заразяват.Парадокса е,че и двете групи-ваксинирани и неваксинирани заразавят и се заразяват,но едните ще им забраним да излзат,а другите законно ще продължават да сеят заразата....После хората били виновни,защо не вярвали в мерките....

161

NO FAKE

преди 2 години

Голяма манипулация голям цирк всичко е много добре замислено и кординираноличи си че не става въпрос за нашето здраве а за нашия контрол Не на Диктатурата

160

Ко?Не!

преди 2 години

бах мааму до кога овцете ще вярват на вълка, че ги яде магарето.

159

ЬЬЬ

преди 2 години

И държавите с висок процент ваксинирани връщат строгите мерки против инфекцията.Питам:докога хората ще се наливат с ваксини,за които не се знае каква е ползата в крайна сметка от тях и какви поражения може да има върху човешкия организъм,защото както се настоява за трета доза,така може да започне да се препоръчва девета,десета и т.н.?

158

АНОНИМЕН

преди 2 години

2-ра, 3-та...., 10-та доза, все тая! Всичко е една колосална измама!

157

Анонимен

преди 2 години

До МайстораГлупости, polovitelnite плюнчеви тестове трябва да се потвърдят с PCR, иначе на са меродавни.

156

Анонимен

преди 2 години

До Това е България айде ваксиПСИХОПАТИТЕ пак си измислиха обяснение защо никое от съчиненията не отговаря на реалността! Сега като се доказва това, което се знае от всеки нормален човек - че децата не разпространяват ковидгрипа - моментално си съчиниха ново оправдание! За психиатрията сте, братче!

155

Българска РАБОТА

преди 2 години

Приказката както е Работодателя лъже със заплатите, а пък работниците лъжат с работата. Така че същата работа и цирк и детските тестове едно надлъгване.

154

Това е България

преди 2 години

Родителите ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ще МИЯТ и ДЕЗИНФЕКТИРАТ УСТИТЕ на децата си за отрицателен гарантиран резултат, За да ги оставят дечурлята и да бягат на работа или на заведения с фалшиви зелени сертификати. Това е България начин на живот далавера и начин на мислене и начин на живот.

153

Анонимен

преди 2 години

До Работливи родители - но хората над 60 години са максинирани и с мощна 95% защита

152

Работливи родители

преди 2 години

Могат съвсем спокойно и без угризения на съвестта си да почистват устите на децата си с обикновена вода или вода за плакнене и дезинфекция и така ще имат 100% отрицателен тест и да си пускат децата, а те родителите на работа да си ходят и после да умират масово хората над 60 години.

151

Тестовете

преди 2 години

Всичките тестове чрез тях се КРАДАТ пари. Детските тестове са НАЙ-НЕТОЧНИ и ФАЛШИВИ едно пиене на вода и храна и теста вече е отрицателен.

150

Рикиджия Северозапад

преди 2 години

Ще ви липсва свободата през 2019г.

149

Майстора

преди 2 години

Целта на детските тестове беше спешно да се вдигнат бройките и да се покажат едни страховити "пандемични" резултати, но не очакваха че за разлика от PCR "теста", тук няма такова количество фалшиви позитивни. Докато при PCR може да се регулира чувствителността и да получаваш колкото искаш грешни позитивни резултати, при тия плюнчести тестчета не се получава.

148

Оптимизъм Краде се

преди 2 години

Щадящите тестове за Деца са измама и показват само фалшиво отрицателни резултати. Оптимистично е колко ПАРИ са КРАДАТ за такава ГЛУПОСТ.