421

Анонимен

преди 2 години

Как да вярвам на ковид ваксините, като вярвам в науката. Впрочем във ваксините се кълнат същите, които цитират Ванга.

420

Мушмурок

преди 2 години

Идете във фитнеса да ги видите как се боцкат със всевъзможни бoклyци поръчани от незнайни сайтове в Интернет а за една ваксина ореваха орталъка.

419

Анонимен

преди 2 години

Духай супата гад продажна

418

Колчакров

преди 2 години

Кол в чакрата да ти набият....И ти си бил лекар...Подкупен...Кайнов син....достоен наследник на Юда Искариот... Или си потомък на Адмирал Колчак? Пфу!

417

Бай Иван

преди 2 години

Преболедували в болница не се връщат заради ковит, а ваксинирани напълни ха болниците по света и най вече в държави с над 80 %ваксинирани. Ко прайм ся?

416

врачка

преди 2 години

Ти не гледай колко са заразени, а колко са починали.

415

Анонимен

преди 2 години

Тъй като българите са със средновековно мислене и вярват на врачки, днес в България има 4800 нови случаи. В Германия са 50 230, в Австрия са повече от 11 000. Там вярват на ваксината. Ха ха ха.

414

Анонимен

преди 2 години

Я да обясни т.нар. Анестезиолог, как при положение че имат 88% ваксинирани, Дания е пак пред локдауни, пак тръбят за колко новозаразени, какви ли не пак либерастични изстъпления? Да обясни платеното докторче, как така, нали още при 70% ваксинирани, всичко се връщаше към нормалното? Много бързо тея нещастници смениха плочата и запяха друга песен, спусната отгоре. Айдесектир!

413

Анонимен

преди 2 години

Аз съм лекар с две специалности. Владея 4 езика освен български. Чета различни материали по отношение на вируса и ваксините. Имам личен опит и с двете. С пациенти с миокардит след Biontech ваксина и с Ковид, който наблюдавам освен при ваксинирани и неваксинирани пациенти, преболедувах заедно с цялото си семейство. Моето мнение е, че ваксините не оказват никакво влияние върху хода на заболяването. Не съм ваксиниран. Може би и аз вярвам на врачки, според този карикатури образ от снимката.

412

Анонимен

преди 2 години

Трябва да си пълен т ъпанар и луд да призоваваш хората да си експериментират със здравето с тези продукти .

411

Доктор Фаучи

преди 2 години

Има ли Хипоходрици , има ли хипоходрици , не ви чувам , това е концерт по желание

410

Анонимен

преди 2 години

Антидиотите си пият ракията и си гледат кефа , слагай две маски и пускай телевизора да правиш компания на платените ***

409

Анонимен

преди 2 години

Такъв авторитет имате докторе , никои не ви е виновен и стига се призовайте хората към експерименти

408

Здравомислещ

преди 2 години

Къде са врачките, къде са препаратите срещу ковид, нерде Ямбол, нерде Стамбол! До там са докарали нещата тия манипулатори, че всеки българин, който не е съгласен да го инжектират, или ограничават изконните му права на живот, трябва едва ли не да се оправдава. В навечерието на втората световна война, ние българите взехме разумна позиция и дадохме най-малко жертви, сега ситуацията е същата - ние вземаме правилно решение, а там където действат без да мислят, косата ще коси с милиони жертви.

407

Анонимен

преди 2 години

След като гледах интервюто на онова еврейско GP (на когото звънят от Белия дом да ходи да лекува президента, както и президента на Бразилия и др. личности), след като чух какво казва за очакванията му, колко милиарда (!!) ще умрат от ваксините... Лекар, който е излекувал с екипите, които е създал 6000 инфектирани... Лекар, който залага авторитета си, финансовото състояние, честта си за да говори истината!!... След всичко, което чух, мисля че този български доктор всъщност е средновековен!!

406

Случаен минувач

преди 2 години

Ваксините са безплатни, нали? Още Уинстън Чърчил е казал: Безплатно е само сиренето в капана за мишки!

405

Анонимен

преди 2 години

И, какво от това? Имаме право!

404

Анонимен

преди 2 години

"Ама за да практикувам трябва да изкарам 4 семестъра медицина все едно това ще ме направи по-добър лечител. А мога да помогна на хиляди хора." - Ти си опасен шарлатанин и психопат.

403

Българин

преди 2 години

Шапки долу пред този смел човек. Най-накрая някой да им го каже така, както си е. Неандерталци.

402

Анонимен

преди 2 години

Радев и Кацаров се издъниха непростимо