284

Анонимен

преди 2 години

Баба Радка фурнаджийската лопатка.

283

ПорЦелан

преди 2 години

На мен ми свърши карантината 5.4.2021. След 40 дена си направих тест Anti-SARS-CoV-2 Roche - >250U/ml. След 180 дена направих същият тест и резултата беше същият. Майка (85г.) ми си прави тест тези дни, не същият и нейният резултат беше 2500. Тя се разболя преди нас от някаква комшийки и нас зарази.

282

До 296

преди 2 години

Най-точния коментар ! Брао! Да им се..ре куче в уста на тез уродливи сатанороби от т.н. Ни елит и властващи! Докато не скочим с дръвото по улиците, да ги изкараме от канцеларийките с шутове,няма да разбират колко са долллни и мрррръсни същества! И туй ще стане,просто при натрупване на нещата това е неизбежно! А за ваксите- влезте в thecovidblog,com. И ще видите колко мъртви и осакатени има по света та и у нас,ама потулват!

281

Анонимен

преди 2 години

Не на фашизма!!!НЕ на сертификатите,няма да се съгласим с това средство за контрол и геноцид.Никой да не взима сертификат.Бойкот,докато не отпаднат.Ще си стоим вкъщи,ако всички работници мосово кажат нямам сертификат кой ще им работи,ако лекарите го кажат,кой ще лекува????Ще клекнат на втория ден.Само БОЙКОТ е спасението от тази извратения ,в която живеем.Но не по единичен,а масов.И на ваксинирането ще им уврат главите,ако не на първата на пета шеста доза ще осъзнаят,че заедно се печем на този о

280

Бай Иван

преди 2 години

Мои приятели ваксинирани се га са болни карантинирани, стоят си в къщи и се лекуват. Ваксинираха се преди 3 месеца цялото семейство. Млади хора около 40 не повече. Също така пак приятели но над 60 пак до скоро болни и карантинирани но не ваксинирани оправиха се без усложнения. Аз дали да се ваксинирам, питм се и май отговора е няма нужда, само за един зелен сертификат не си заслужава излишни проблеми със здравето да си причинявам.

279

Анонимен

преди 2 години

Аз искам да изкажа благодарност на хората дето питат как е Кунчев

278

Анонимен

преди 2 години

Тая същата бабка преди 3 седмици разправяше "аууу то няма как да се издава сертификат по антитела, то теста за антитела не показва нищо". После излязоха всичките читави вирусолози, епидемиолози итн от България и света и казаха "алооууу ей! Ако си изкарал КОВИД имаш по-висок имунитет от ваксината и по траен." 3 седмици се правиха на ущипани за да пробутат ваксините с изтичащ срок, сега вече като ги разкараха "ми то мое и да се издава сертификат за хора с антитела". А тези 3 типа хора са всички !

277

В.

преди 2 години

Кучео е заровено в болниците където влизаш с връзки заради сополи, те точат касата, а ти получаваш сертификат. Ей това е измама. Иначе при всеки тест могат да изкарат недостатъчно количество антитела

276

Чудя се

преди 2 години

Как е Ангел Кунчев след третата доза ?

275

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен287 Ми те и преболедувалите са с антитела. Пак дивотия.

274

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 287 И такива са нужни. Ето, Вас Ви има :)

273

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 284 Щом казвате :) Знам, че сте го прочели в шведско научно списание с индекс 10 :):):)

272

Анонимен

преди 2 години

Всички без изкл. с антитела ще измрете и ще се превърнете в кървава каша и заслужено. Безмозъчни не са нужни на планетата.

271

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен283 А ти що реши, че само ти си права? Това някаква професионална деформация ли е?

270

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен283: А, ти беше оная дърта кака (вероятно пинцунирана даскалица) , дето кълнеше тука наляво и надясно.

269

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен280, На теб като ти трябва за работа, на още 50 им трябва за да могат да се напиват по кръчмите.

268

Анонимен

преди 2 години

Ваксатроле, обясни ни сега кой учен е доказал, че антителата не гарантират имунитет и не трябва да се включват в зеления сертификат! Понеже само на Вас вярваме, Вие сте силно самовлюбен :)

267

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 279 Ваксатролът се върнал :)

266

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 278 Трябва ни, за да ходим на работа. По кръчми не ходим, и в чужбина не пътуваме. Трябва ни работа, защото от ковида умират 2 %, а от глад - 100 %.

265

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен278 Зад граница без да докажеш, че си здрав/имунизиран няма да те пуснат в никоя нормална държава. Ама сте щели да плачкате... Ще ви изхвърлят като лaйняни вестници. Никой нормален не допуска до себе си мало`умници