184

Анонимен

преди 2 години

Важаното е Внимание мутри идат да не влязат в парламента, а че нищо няма да се промени то е ясно

183

Анонимен

преди 2 години

Трябва да се гласува, не е като да нямаме избор. Герб и дпс толкова са грабили, че си купуват гласове на поразия и действат много хора. Те обаче си имат праг и ако гласуват поне 60% от хората, ще са с доста по-малко места в парламента.

182

?!?

преди 2 години

Създадени герой за шест месеца ни обещават светли бъднини! А техните кукловоди ни затриват с пандемия и давят в заеми! Който има разум нека подкрепи стойностни хора с име и който си държат на думата.

181

Избирател

преди 2 години

Защо да гласувам като резултатите са ясни,да си губят денят ли.

180

СМЯХ

преди 2 години

КОМЕНТАТОРИТЕ СЕ ДЖАВКАТ---------АБЕ *** НЕ СЕ ОБИЖДАИТЕ ЕДИН ДРУГ-----------ВСИЧКИ ПАРТИИ СА ПРОДУКТ НА БКП И ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ

179

Росен М.

преди 2 години

Не знам колко луд трябва да си за да гласуваш за ГЕРБ / Гастро Езофагеална Рефлуксна Болест /. Хора, мислете с главите си! Никога за ГЕРБ!!!

178

анономен

преди 2 години

Кое е по-лошо - мутрата на Мая Общата или това на Копейкин в парламента?

177

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

Тамъъън другарите да подготвят снимки на Бойко с коронавирус до леглото му и той ги изненада и взе че се ваксинира...

176

Сосидж

преди 2 години

БСП да имат повече от ИТН? Абе от къде ги взимате тези проучвания. Питахме 100 пенсии за кого ще гласуват. Ужас.

175

Анонимен

преди 2 години

Бойко сваляне няма.Нито снимките от дома му със порнографски привкус, нито папките с банкноти го събарят.И знаете ли защо.Бойко е с дебела кожа.Искате да го унижите и смачкате,а не да го обвините.Но не сте попаднали на човека.Хич не му дреме.

174

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

ЕВРОПЕЙСКО РАЗВИТИЕ, АМЕРИКАНСКА СИЛА! САМО ГЕРБ-СДС!

173

Анонимен

преди 2 години

Русия прави Лада, и УАЗ Патриот, и камиони си прави и добре се продават, и има всичко за да продължава да ги прави, и ще си карат Лади, а на запад вече свърши, няма с какво да правят, с новонапечатани пари не се правят автомобили, трябват ресурси, те вече минават там на колела и тротинетки, само единици ще имат коли.

172

Анонимен

преди 2 години

Боже спаси ни от Радев, Кирчо, Асенчо, Мая и сие. Народе не гласувай за тези, които се кълнат в името на народа и работят срещу България. Боже само ти можеш всичко. Спаси ни! Българите сме доказали, че сме умен народ и вярвам, че ще ги отстраним от властта.

171

Анонимен

преди 2 години

Откъде ги изкопаха тези 12,8% на ИТН. Ми те може и да не прескочат 4-те %.

170

Анонимен

преди 2 години

А кой прави Лада и дали не беше Нисан-Рено?

169

Анонимен

преди 2 години

В цяла Русия магистралите са 1680 км. В членката на ЕС и НАТО България след 30 години американско партньорство и западна ориентация са 830 км (сам си ги сметни на единица територия)В Русия минималната работна заплата е 12792 рубли (305.82 лева). В членката на ЕС и НАТО България след 30 години американско партньорство и западна ориентация е 650 лева (сам си ги сметни в рубли). Хубав ден ти желая и не идвай насам, моля.

168

Анонимен

преди 2 години

Да се раздават безплатно запалки, химикалки, тефтерчета с логото на партийте на стойност два-три лева не е ли купуване на гласове?

167

Анонимен

преди 2 години

22,9 ?????? Много станали ромите в тая България бе!

166

Гиб Мелсън

преди 2 години

За Корни не бих гласувал, най-вече защото кандидатите им за депутати са парашутисти. Кандидат от Бургас сложен на първа позиция примерно във Варна. Варналия сложен за депутат на първа позиция в Бургас. Кандидат от Видин на първа позиция в Ямбол а кандидат от Ямбол на първа позиция в Кюстенденил. Според мен това е измама спрямо избирателите. И това го правят почти всички партии. Дори и Славуната. Само ПП нямат парашутисти.

165

Анонимен

преди 2 години

Ако под "руски бачкери" имаш предвид разните му там руски сенатори и висши чиновници - да, имат къщи в Бевърли Хилс. И не само - Швейцария, Англия, че и България даже. Да им се чудиш на акъла, при завидната руска инфраструктура защо си купуват имоти в подобни упадъчни, лишено от качествени удобства места. Даже дават бая пари за това.