24

Тероризъм

преди 2 години

В Перник режат ръце и хвърлят хора от скалите а Президента се държи все едно нищо не е станало!При Росен Плевнелиев е имало подобен случай и пак е мълчал!ТОВА Е ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА

23

до 9

преди 2 години

Когато проумееш как се движи влак без релсов път ще си одговориш!

22

Анонимен

преди 2 години

Най-хубавото у тая прогноза (а може би достоверно да се случи именно така) е, че Итн се самоизчегъртаха на 4-о място! Жалко за Мая!..... Те, с Дончева, така и не разбраха, че тяхното място е в коалиция с БСП...... Но понеже НЕ очаквам идващия парламент да излъчи редовно правителство - ще могат да се поправят след 3-4 месеца )))

21

Да ни е честито!!!

преди 2 години

Какво направи Радев в знак на благодарност към БСП? Направи своя партия и предизборана кампания за президентски и парламентарни избори с ДЪРЖАВНИ СРЕДСТВА!

20

Max

преди 2 години

Изобщо не виждам кои партии ще направят мнозинство, пак ще се ходи на избори на пролет.

19

Нормален човек

преди 2 години

Никой никога не трябва да гласува з националните предатели, шпиони, лъжци и крадци от ПП!

18

Анонимен

преди 2 години

Подобна ще е волята на народа сега остава политиците да си формират мнозинство и да управляват и най важното да си носят отговорността за действията и бездействията си!

17

Анонимен

преди 2 години

БСП си ги подкрепят старите комунистически пенсионери, не знам защо, за ПП мисля, че нема да влезнат у парламенто, освен ако не фалшифицират изборите, просто са смешни и неадекватни :))) Славчо с пращането на космонавти на Луната, изби рибата, това му било приоритет......хахахаха, дори аз не очаквах да е толкова ***, другите са ми безинтересни, освен Бокича, който продължава да се излага :)))

16

Гено от Грамада

преди 2 години

ИТН ще дръпне много вот, преди изборите в студиото на 7/8 ще спретнат "смъртен одър" на който ще се излегне Славито, а Хаджи Тошко, Кацко и Сиромахов ще му вземат драматично интервю, с призив, гласувайте за ИТН, за да не умре Слави.

15

До перничани

преди 2 години

И вашите граждани ли гласуват за ГЕРп? Всеки народ си заслужава управлението!

14

Агенция баба Ванга

преди 2 години

Ама те изборите не са ли след няколко дни? Тук вече се публикуват окончателни резултати. Не е зле да се припомни, че при подобни проучвания, статистическата грешка достига 4-5 %.

13

Анонимен

преди 2 години

Нарушаването на Конституцията е престъпление купуването и продаването на гласове е работа на рашков.

12

Гешев убива

преди 2 години

Гешев прокуратурата ИНКВИЗИЦИЯ ли е!

11

Анонимен

преди 2 години

И 'ко стана със Славиту дет' щеше да управлява самин..., новите "месии" от П*П* му взеха гласовете... Сега ще е по-зле и ще има нови избори напролет, до тогава ново служебно...

10

Анонимен

преди 2 години

Коста Копейкин ли ще влезе в ролята на "златния пръст" на Баце и Доган?

9

Не проумявам

преди 2 години

Как може ГЕРБ ерастките калинки да са толкова много. Бойко си е купил една значителна част от държавата. При всики разкрития и геноцид, който упражни върху народа, не му се полагат повечв от 8-10%, а след 4г дори да мине 4% бариера

8

В Перник убиват

преди 2 години

Дори Президента знае че в Перник изтезават хора като животни но си мълчи като обикновен военен!

7

Анонимен

преди 2 години

Урааааа, шайката се връща на власт. Да живее българският (мало)умен избирател! Българинът ще види увеличение на минималната заплата само през постен мендо-дянковски макарон! България на дъното на ЕС во веки веков!!!

6

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Честит Празник на народа,32(тридесет и две) години Демокрация.Честито...разграбване и кражби на воля,не от Народа,а от партийните...самозванковци,жадни за пари и власт.

5

АнонимеН

преди 2 години

ЗЛО РАДЕВ: ТОЧНО ТАКА Е, НАРОДА ЩЕ ПОДКРЕПИ КИРО МЕНТАТА И ПРОДЪЛЖАВАМЕ ИЗМЯНАТА С 500 ХИЛЯДИ ГЛАСА ЛИЧНО ЩЕ СЕ ПОГРИЖА!