350

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

ЩО НЕ СИ ГОРИТЕ ПАК МАСКИТЕ , БЕЕЕЕЕЕ.....ХА,ХА,ХААААААААА...

349

msm

преди 2 години

Кривата на новозаразените върви надолу. След 2 седмици ситуацията ще се нормализира. Медиите създават много истерия, фокусирайки се само върху негативните тенденции!

348

Анонимен

преди 2 години

Явно вече над 70% преболедувахме ковида. Време е да махат извънредното положение и да спрат тегленето на дългове! За двегодини изтеглиха дълг колкото за последните 10.

347

Анонимен

преди 2 години

Кунчев как е?

346

Анонимен

преди 2 години

Уф, кой я направи така тая граха,. Товя формат е отвратителен.

345

Анонимен

преди 2 години

До Lora В Норвегия ...90% ,дрън -дрън .Я посмали много ! На хартия може 99 ,99 % да ваксинират .

344

ПроСоТо

преди 2 години

До Иван Драги,ако не се наредиш пред гишето и ако не бъдеш прегледан поне от личния си лекар,КАК ЩЕ "РАЗБЕРЕШ",че си пипнал коковида?..Карти Таро?..Зарове?..Как ?..Не пишете глупости,моля!..ПЪРВО минаваш на преглед и чак след това,ако има основание,личния те ПРЕПРАЩА към "коковид отделенията"..БЕЗ първоначалния преглед САМО ВЪВ ФАНТАЗИИТЕ на някои ентусиасти може да стане ясно кой от какво боледува..Но след тая АГРЕСИВНА "коковид агитация" хората са така наплашени,че ако кихне някой и веднага:

343

Анонимен

преди 2 години

До ИванПовечето болни от ковид ги карат в болница с линейка дуг път. За днес според статистиката 1000 души са приети в болница. Нали не вярваш че от тези 1000, 900 са закарани с линейка?

342

Lora

преди 2 години

До SHEFAВаксинираните в България са 1,37 милиона или 19% от населението. Ако бяха 3 милиона, щахме да сме почти на 50% но с този интелект на народонаселението никога няма да стане. И в Норвегия например се увеличават заразените, но при 90% ваксинирани има от време на време по 1 умрял на ден. Това е ключовт разлика.

341

Иван

преди 2 години

До ПроСоТоТе Ковид болните не се редят на регисрртурата с другите пациенти. Има протоколи и специални коридори за тези болни, за да не заразяват останалите. Да не говорим, че повечето влезли в болница ги докарват с линейка.

340

ПроСоТо

преди 2 години

абе нещо ...нещо..нещо ..май не е както трябва в тръбенето за тоя "коковид"..Преди два дни придружих едно лице до една централна болница за да си направи изследване на очите../съмнявал се за глаукома/..Просто го придружих..На регистратурата имаше.."цифром и словом" ДВАМА "пациенти"!!!!!..А болницата е една от най-голямите!..Единия "пациент" беше некакво бабе,което попита сестрата:..-"Пратия *** на хирург..Да ми кажеш некой хубав?"..Другия "пациент" беше с бурка и ломотеше по нейно си..Та така..

339

Анонимен

преди 2 години

Къде е Кунчи ?

338

д-р Мънгарсон

преди 2 години

Гааня най-ЕнтелЕгентен...

337

Анонимен

преди 2 години

Чета и не мога да повярва! Толкова тъъъъп народ да има! То и в Африка вече са по-образовани! Или наистина е платено на няколко човека да пишат глупости, а някой да им вярва я за чипове, я за плоската земя...

336

Анонимен

преди 2 години

Ако искате да се отървете набързо и сигурно от близките си - пращайте ги в болница. Или ако сте склонен към самоубийство, но не ви стиска да го направите сам/а - влезте в болница.

335

Анонимен

преди 2 години

Колкото повече се тестват и ваксинират толкова повече заразени и починали ще има. При теста, дори и за антитела, този които дава информация какви и колко са, ти вкарват вируса, Този с + и - е безопасен, но неточен.

334

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 369 От къде извади тези цифри?От тази графика ли?

333

До 397

преди 2 години

Защо лъжеш? Президентът Радев никога не е казвал нищо подобно.

332

Анонимен

преди 2 години

Така е, като не слушате президента! Казваше ви, елате на Шипка, тук няма вирус! Ама вие не слушате.

331

SHEFA

преди 2 години

КРИВАТА НА ЗАРАЗЕНИТЕ ПАДА А СЕ УВЕЛИЧАВА ХОСПИТАЛИЗИРАНЕТО-ЗАЩО???-ПРИ БЛИЗО 3 000 000 ВАКСИНИ.