65

Dan

преди 2 години

ти чак сега разбра че вотът е манипулиран.

64

Анонимен

преди 2 години

Срамувам се от платените агенции, които непрекъснато ни налагат изборна победа за Радев! Почти 5 години се криеше в президентството като в окоп, погази конституцията, назначи служебно правителство от абсолютни лакеи и т.н Има достойни хора, но Радев не е между тях! Ще го запомним със съскането, личната неприязън към Борисов и одобрението му да се хвърлят павета и горяща слама срещу полицаите!!

63

Анонимен

преди 2 години

Когато един човек ти говори само за България, а на теб ти се причува само Русия и Путин, то това си е направо за диагноза. Не ми пука, че Костадинов си бил купил къща!На улицата ли да живее бе троляци? Аз съм гласувал за него, не вие, спокойно няма да си изплаща кредита с ваши пари! Пак ще гласувам за Възраждане, защото се борят за България и не са удобни, и ги плюят от всички партии, борещи се за кокала!

62

Инкогнито

преди 2 години

Явно някои от вас са много прости.

61

Анонимен

преди 2 години

"Мисля да гласувам,за Костя само и само на пък на цялата пародия. Не очаквам нищо от него." --------------- Напротив! Очаквайте да плащаме още повече на "великата" империя на злото, по стогодишна "традиция", да покажем благодарност, че ни нападаха и през 1916 и на 05.99.1944, да изразяваме почит с нови народни приношения за "паметници" на тази благодарност и послушание, да приемем тезата на путин, че азбуката ни не е наше, българско дело и т.н. та съвсем да обеднеем и да се обезличим като нация!

60

Анонимен

преди 2 години

"Този, който организира вота, той може да го манипулира. До април тази година го манипулираше ГЕРБ. Съответно сега те са тези, които най-много протестират срещу тази организация, защото знаят какво може да се случи, защото са го правили преди това същото", категоричен е кандидат-президентът." ______________________________ Копейките казва индиректно, че ако той спечели, той ще е този, който "ще организира вота" т.е. и той ще " може да го манипулира."

59

анономен

преди 2 години

Копейкин какво ще ги правиш тия къщи бе?

58

МАДУРО ПИТА

преди 2 години

ЗА ОЩЕ ЕДНА КЪЩА ЛИ КОПЕЙКИН?!

57

Анонимен

преди 2 години

протестирай бе копейкин- протест му е майката! Протест до дупка! Пък и ако капне малко субсидийка- много добре- още една виличка!

56

Анонимен

преди 2 години

копейкин го прецакаха. Нищо не остана за него. освен субсидийката с която си построи вила на морето. Е поне не е капо!

55

Анонимен

преди 2 години

Стига да е против сертификатите и ограниченията гласувам за него. Ако ме е излъгал, значи нямам надежда в системата и се оправям сам.

54

Съвет

преди 2 години

Копейкин , оглеждай се да не излезе отнякъде Марешки , че пак ще отнесеш боя ! Само Марешки може да вразуми такъв русофил като Копейкин!

53

регенератион

преди 2 години

Коцето беше много голям в очите ми-докато не му изкараха кирливите ризи-отврат!няма читави политици!

52

Анонимен

преди 2 години

Предупредих директорката на детето ми днес, бъде ли тестван с близалка или бъркане някъде - то тя става пътник. Готов съм да е излежа с всички последствия.... остана с отворена уста ... Само да ми посегнат на детето ... Кацаров, ще го преследвам докато съм жив!!!!!!

51

българин

преди 2 години

Няма кой да те избере бе човек! Къде си тръгнал и ти Като Светльо Витков и много други!-:)))

50

Бигот

преди 2 години

Ще гласуваме за "откачени" докато открием български Орбан, който да измете джендъроидите от България . Ако тоя не оправдае доверието , ще има следващ, и следващ и така докато нацелим човека и се освободим от тоя рак.

49

Анонимен

преди 2 години

Някои за да са докопат до парламента са готови освен майките и децата си да продадат.

48

Истината

преди 2 години

Такива като тоя трябва да бъдат наричани от политиката веднъж завинаги. One man show партия на измамник

47

Анонимен

преди 2 години

Който реве против машините е за статуквото управление на ГЕРБ-ДПС-БСП и другите кръвопийци. Щом искате да ви краде евророма гласувайте за статуквото !!!

46

Анонимен

преди 2 години

Хехехе, ето го поредния проект на Борисов и ДС ..Умряха другите патриоти и включиха този смейотанчо !!