102

+-

преди 2 години

Като въведоха зеленият сертифакат и заболевомостта пада...това е аргумент...а всички други мнения не са интересни...просто си говорят като в кръчма....

101

Анонимен

преди 2 години

Тъ па, геноцидна, фашистка и нелогична мярка няма начин да се спазва. По-голяма глупост от сертифицирането на хора не е измислена и тази ще остане в историята като най-неподходящата за решаване на изкуствено създаден от човека проблем. Както се установи отдавта, зараза се разнася от всички хора. Затова и сертификатът всъщност способства за разпространение на заразата. Вместо да се обърне внимание на качественото лечение на вече болни хора, ние ограничаваме здравите. Жестоко малоумно!

100

Анонимен

преди 2 години

Пред ген.Радев стоят два проблеми за разрешаване: пандемията и цената на газа. Ако ги разреши в скоро време ще докаже, че е годен за бащица на БГ и че военните за разлика от прокурорите и висшия полицейски състав имат нещо под фуражките. Бърза смяна на мин.Кацаров и замяната му с друг,който има нещо под косата.На тоя под нея е буково дърво - нито щаб състави, нито може да мисли. А кадърни военни медици има.За газа - това е оснвната грижа на генерала и този проблем трябва да бъде решен бързо.Как?

99

Анонимен

преди 2 години

Вместо да се чудите дали се спазват идиотските заповеди на вашата тирания, не е ли по-добре да мислите за това как да се спасявате понеже ще хвърчат вашите глави и уайна във всички посоки за престъпления срещу човечеството? И то колко много вече...

98

Анонимен

преди 2 години

Много жалка задача - да идем да прверим дали се проверява зелената ***. Вместо да се попита кой я измисли и с какви намерения. Да , ама за последното се искат малко от едни сферични нещица. а не жълти клюкини.

97

Журналистите,

преди 2 години

Що не разследвате, как така в неделя на избори по време на "чума" не се изискват зелени смръдлификати, а вашите господари тормозят всички останали хора? Нещо не е ли двоен стандарт ли, що ли???

96

яаожг

преди 2 години

Какви журналисти- българските класици на перото биха ги нарекли "търчи- лъжи".Оставяме настрана най-фрапантните,едни от най- пресните бяха че сертификат за антитела никъде нямало в Европата.Всички сме учили чужди езици-в Швейцария и Австрия например има без нашта фурнаджийска лопата- Кацата да открие топлата вода.

95

Анонимен

преди 2 години

Факсимиле сертификат, факсимиле проверки, факсимиле държава.

94

Я.И

преди 2 години

Големи журналисти сте бе паляци.. Няма да ходите да правите новини от олигархията която ни е засмукала, а тормозите едни фалиращи обекти.

93

илиана йотова

преди 2 години

Откакто е въведен сертификата, нито веднъж не са ми поискали. Аз и нямам такъв, но си влизам навсякъде свободно. Много поздрави на РЗИ.

92

Анонимен

преди 2 години

Не се ползва и няма да се ползва. Чакаме да дойдете да ни глобите.

91

Анонимен

преди 2 години

Аз ако съм собственик на магазин в мола просто ще си наема ново помещение извън и вече няма да има нужда да искам сертификати. Имайте предвид, че тези ви глупости само ще засилят сивия сектор и фалшификациите.

90

Анонимен

преди 2 години

Ако и престъпниците ловяхте със същия ентусиазъм цена нямаше да имате.

89

Бисер Великов

преди 2 години

А РЗИ събота и неделе не РАБОТИ а за хипер маркетите не са и чували САМО МОЛОВЕ и МАЛКИ МАГАЗИНИ ТИЯ КОЙТО ПРЕЧЯТ................

88

аман

преди 2 години

То фиктивна е цялата държава, то един сертификат.

87

Загрижени!

преди 2 години

Вие защо не си намерите по-смислена работа...?!

86

факт

преди 2 години

Правете колкото си искате проверки - охраната на моловете, продавачките и дори РЗИ не са регистрирани като администратор на лични данни, така че, просто им показвате някакъв лист хартия и продължавате напред. Освен това нямат право и да ви искат лична карта

85

Рикиджия Северозапад

преди 2 години

Това никога няма да отпадне , добре дошли в новия световен ред на извънземните, за едно кафе мола си продадохте душата

84

Анонимен

преди 2 години

Просто спираме да посещаваме всички места които изискват новите еврейски значки и няма да ги посещаваме никога повече дори и когато отпаднат "мерките". Напълно си заслужават фалитите.

83

Анонимен

преди 2 години

колкото и шибанитe поръчкови месирки да се пънат, това е България - страната без закони, досега не се възмущаваха че корумпетата власти не спазваха нито един закон, ама сега се загрижили за сертификата на господарите. Така както я карат най-много да си изработят един заслужен лобут, че тия обекти по принцип все мутрафони ги държат