212

Анонимен

преди 2 години

Професоре, преди да се захванете за някаква работа помислете какъв ще бъде ефекта от нея. Вие се захванахте като кандидат-президент на ГЕРБ може би с амбицията да обедините повече хора под егидата на ГЕРБ без да отчетете, че начело на тая партия е лице с ниско ниво на образование- пожарникар от Милиционерска школа, с ниско умствено ниво и алчен за власт.Единствената партия, която се съюзи с ГЕРБ, е ДПС начело със сричащия бълг.език Карадайъ. Какви успехи ще отчетете? И двете партии са в изолация

211

Да

преди 2 години

Предпочитам Луна пред теб.

210

.

преди 2 години

Много си мазен, лесно палиш пред журналистите дори си позволяваш да им се караш, я по добре се върни там от където дойде може да си по полезен.Изборът на Борисов отново е грешен.

209

Тошо

преди 2 години

Какво не можете, всички знаем!Кажете какво можете .......!Това не е дърводелски цех , а държава с всичките и плюсове и минуси, проблеми и казуси от всякакъв вид и род!Така че адмирации за кандидатите, а на победителят кураж и мотивация, до следващия мандат, не повече !

208

Анонимен

преди 2 години

Тоя който лъжеше два месеца че не е от герба ,ще ставал обидинител между ДПС и ГЕРБ )

207

Анонимен

преди 2 години

Много злоба и неистини.

206

Жотев

преди 2 години

Сбогом,Радеф!

205

До 245

преди 2 години

Не говорим за щастие, говорим за стабилност и вървене напред, дори и след другите европейски държави, които винаги са били пред нас. Ти какво си мислиш, те ще спрат да ни изчакат? Стига с това клише, последни! Сравнявай България преди и сега! Не сравнявай България с други страни, които са пред нас от времето на османците!

204

До анонимния 244

преди 2 години

Къде бяхме преди година? Къде бяхме преди 12-13 години като захапа тиквата? Най-бедната държава в Европа с най-ниското заплащане и най-ниския стандарт на живот, държавата с най-ниска раждаемост, с най-болно население, с най-ниска продължителност на живота, с най-висока неграмотност, държавата в която 50% от населението няма достъп до канализация или годна за пиене вода. И пак сме там. Ама според теб е било рай! О какъв щастлив живот беше! Или по-скоро "О колко си ***..."

203

Анонимен

преди 2 години

Държавата се разпада бе, хора! И всичко започна с едни насилени протести ...с внушения от хора на високи постове че няма вирус .... с обвинения в престъпления, които никога не се доказаха, никога не бяха ясно дефинирани дори .... . Само си спомнете, къде бяхме преди година, къде сме сега! Истинско рушене на държавата.

202

анонимен

преди 2 години

Радев ли ? Той е много беден - има само пари .

201

Кики

преди 2 години

А Вие уважаеми кого ще обединявате?Мутро олигархията с чалга интелигенцията.Най вероятно ще сте само на хонорар.

200

Искаме промяна,нали?

преди 2 години

Кажете ми какво ще се промени,ако отново довлечем Радев да ни се качи на главите и да ни заплашва с юмруци?Разделение,клевети и обвинения без доказателства,и то от верните кучета на Радев със спорна морално-етична стойност. Инфлация,пандемия,срутена икономика и ухилени муцуни на кандидати за славата(и богатството),обещаващи какво ли не.Да.сигурно е,че обещанията към себе си,за личен просперитет,ще ги изпълнят.Другото е химера.

199

Сблъсък

преди 2 години

между интелигентността и бруталната солдафонщина.У нас,като говориш на вие и любезно,се смята за признак на слабост.Войнстващата простащина с юмруци,свити в гримаса муцуни е доминираща.Дали Радев,чрез тези показатели,ще успее да се добере до втори мандат,каквато е целта му за да се спаси от прокуратурата?Кажете ми нещо цивилизовано за този индивид,издигнал се по ирония на съдбата и чрез некоректни средства(за които говорят бивши негови колеги)до върха?Ще видим отново озъбена мутра.

198

Анонимен

преди 2 години

Вие също, защото НЕ ЖЕЛАЯ ДА СЕ ОБЕДИНЯВАМ С ОЛИГАРХИЧНАТА МАФИЯ на ГЕРБ и хилядите верни крадливи пce.тa,които поддържат тази мафия.

197

rnad

преди 2 години

Обеденител на корумпирани управляващи политици и олигарси с хората на честния и почтен живот> Не благодаря!!! Не достойно за ректор на такъв университет, построен и създаден със средства на достойни българи!

196

Анонимен

преди 2 години

И ти не можеш да ме накараш да се обединя с чекмеджето.

195

Анонимен

преди 2 години

Вие можете ли да бъдете обединител защото хората не може да се разделят на ваксинирани и неваксинирани на такива с антитела или с плюнка. Не се занимавай с Радев ами накарай хората да те подкрепят ако повярват че си различен. Не на дискриминацията.

194

Анонимен

преди 2 години

По принцип действащ президент трябва да спечели на първи тур но предполагам че това няма да стане. Никой не е по голям от хляба но президента не го е научил.Министрите му пречат на хората да работят и да пращат децата на училище. Дискриминация с особена жестокост към народа от страна на здравния и на образователния министър. Да не говорим за провокацията с машините..

193

емигрант

преди 2 години

Ако една шайка (според Радев) е съсипвала България 12 години , но е оставила след себе си доста добри неща , то друга шайка много по-мащабна и яростна, за 6 месеца със своята отчайваща некомпетентност оставя след себе си международна изолация ,омраза ,разделение ,отчаяние от високата инфлация,съмнение във върховенството на закона от безпрецедентно потъпкване на конституцията ,най-висока смъртност в света от ковид и без никаква перспектива за българите.Как се живее със зомбита професоре?