80

Анонимен

преди 1 година

Като Ви чета коментарите, масово сте с IQ под 80..

79

Бигот

преди 2 години

До забележетеАз слагам да се зареждат непрезареждаеми батерии, и става. Понякога да си *** си има предимства, правиш неща дето за "умните" са табу.

78

Анонимен

преди 2 години

Мисля, че теорията е вярна. И в българия числото би било около 82, ако не бяха шепата наистина брилянтни умове да избалансират нещата. Западноевропейците са равномерно интелигентни, а тук шепа онеправдани умници живеят в отровна среда от завистливци с айкю 5,5. Горе долу добре го докарваме с това 93 средно

77

забележете

преди 2 години

Много точно е казано, че има вродена интелигентност и такава, която се измерва и е на база наученото как да решаваш тестовете. Вие преценете ще считате ли за интелигентен човек, който има удостоверение от Менса, обаче слага да се зареждат непрезареждаеми батерии и когато разбира, че има чужд човек на тавана му не се обажда в полицията с оправданието- никой не ми е казал. Аз лично уважавам природно интелигентните, защото другите обикновено са зубрачите.

76

Анонимен

преди 2 години

Доста расистка статия, но за мен лично по слабоинтелигентни от американците няма. Като цяло англосаксонците са доста посредствени.

75

Пич

преди 2 години

За това тотално изпростяване вече обвинявам самите българи - нито световната конспирация, нито политиците, нито дори медиите. Кагато аз бях ученик, българите бяхме на 2-ро място по интелигентност в света (веднага след евреите) и бяхме една от най-образованите нации в целия свят. Как само за някакви 30 години се стигна до такава бездуховност, дори и аз не мога да повярвам. Можем да хвърляме вината върху управници, учители, чалгари, талевизии... обаче за мен обикновеният българин си е виновен.

74

Анонимен

преди 2 години

Авторите силно са надценили и макетата , и бг-тата ! Мисля, че и 50 точки са им много !

73

Чобано

преди 2 години

За да се води и стриже стадото требе да е на IQ нивото на ов-цете! А нас БГ от 30 години вече ни водят 'западните партньори' насрещу мечката и редовно ни доят- хипермаркети,молове, ваксини, сертификати ...

72

Анонимен

преди 2 години

Северно македонците , коефициента на интелигентност вероятно им пада от въпросите свързани с историята? Там коефициента им е 0 процента!

71

Кико

преди 2 години

Трибуните ,будители на народа: Славчо и Тошко!

70

Анонимен

преди 2 години

Много са ни надценили...

69

ПрЗд

преди 2 години

Не ми изглеждат чак толкова умни . Онези там .

68

Анонимен

преди 2 години

До 76Жестоко грешиш, това е заради чалгата и всичките деградирали морални ценности в днешното човешко общество, разрови се във Фейсбук и ще ги намериш, с лопати ще ги ринеш, аз също използвам телефона, но го правя за свестни неща.

67

Анонимен

преди 2 години

До 73Напротив доказа го!След толкова вековни скотобойни в, които е вкарван.Доказа го, на под-съзнателно ниво.Вижте страни като, Канада, Н.Зелндия, Канада... тепърва, някой ги мачка и тероризира,

66

Анонимен

преди 2 години

След втората световна война до преди около 10г. този коефициент само расте, но за последните години пада в цяла Европа. Причините- т.н. Болонска система, свеждаща ученето да решаване на тестове, навлизането на електронните джаджи, мислещи за човека и породили масов умствен мързел. В бъдеще ще е още по-лошо, защото днешните *** и недоучили утре ще станат министри, шефове на банки, депутати и т.н. и от тях ще зависят доста неща, така че гответе се за по-лошо.

65

Анонимен

преди 2 години

ясно е вече защо с тези не можем да се разберем и скоро няма да се разберем

64

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 70 "А, сега сериозно! Българина има само инстинкт, за самосъхранение с цената на всичко." С Ковид се доказа, че ДОРИ това не е вярно.

63

Анонимен

преди 2 години

До както е казал поета "бъгарите са много нещастни, глупави, но за сметка на това излючително проси като народ" Което е малко странно, защото колкото по-*** е един човек, толкова по-щастлив е, защото не знае колко е зле. Българите съумяват да направят невъзможното: хем глупави, хем нещастни.

62

Анонимен

преди 2 години

А, сега сериозно! Българина има само инстинкт, за самосъхранение с цената на всичко.

61

както е казал поета

преди 2 години

бъгарите са много нещастни, глупави, но за сметка на това излючително проси като народ