125

Велина

преди 2 години

Христо Иванов ламти за власт, за да прокарва безпробелмно схемите на олигарха Иво Прокопиев.

124

Петър

преди 2 години

Иванов нито знае, нито иска да направи това, за което говори, тъй като самият той принадлежи към задкулисието на капиталци!

123

Асен

преди 2 години

Иванов пак се превъзбужда

122

Ани

преди 2 години

А защо не направи нещо докато беше министър бе Ицо???

121

Мария

преди 2 години

И как ще се освободи? Да не би вие от ДБ да имате рецептата за справяне с корупцията? Щото хич, ама хич не ми се вярва да е така.

120

Що правиш така

преди 2 години

Христо да излезе от Фейсбук и медийното полезрение за малко и да започне да работи офлайн по проблемите. С това постоянно дуднене и ходене да се снима пред някоя сграда единственото, което прави е лош ПР и пропаднала предизборна кампания. Удря дъното все повече с всеки изминал ден.

119

Пепи

преди 2 години

Щото с вас няма да затънем още повече, аре моля ти се....само празни приказки чуваме

118

Красен

преди 2 години

По този начин - с пари в торби влиза и при Христо Иванов - неговият спонсор Иво Прокопиев - Фараона!

117

ПРЪВ ПРИЯТЕЛ..

преди 2 години

НА ГЕОРГИ ДИМИТРОВ.. - ЧИЧОТО СВЕТОСЛАВ БОЙКИКЕВ............ КРУШАТА НЕ ПАДА ПО-ДАЛЕЧ ОТ ДЪРВОТО....... УМНИ И КРАСИВИ КОМУНИСТИ-ПЪРВИ ПРИЯТЕЛИ НА ПРЕДАТЕЛЯ НА БЪЛГАРИЯ - РУМЕН РАДЕВ....... КОМУНИСТИЧЕСКА ПРЕСТЪПНА ГРУПА..

116

Анонимен

преди 2 години

Някой да видя снимки с отворено чекмедже пълно с евро и кюлчета и спящия, до него Борисов? Ама заедно! В един кадър! Ами няма такива снимки. Спалното бельо и дистанционни, презервативи, пистолети и т.н. са различни или в различно положение при снимките с ББ и на на отвореното шкафче!!!! Какво доказва, че като не са допуснали Ицо в резиденцията? Точно обратното! Една дама си е влязла и най-СПОКОЙНО прави видео в стаята на Борисов докато го НЯМАААА! Аре у лево! Постановка за едни 80%!

115

Анонимен

преди 2 години

Абе Ристо този модел на корупция беше съсздаден още от началото на демокрацията но основните и мотори бяха един кръг свързан дълбоко с Разград, които създадоха основите на РМД- които обикновенните хора наричаха разбойничско-мениджърски дружества. Та тези "гюбрета" са Ви коалиционни партньори и с тях ще чистите това, което Вие сте създали хайде тези плоски лъжи на децата в детската градина....

114

Анонимен

преди 2 години

Ицо пирата е този който ме принуди да отида на 14 и да гласувам за ГЕРБ. За Ристьо ГЕРБ са като хемороиди.. много го мъчат. А аз ще гласувам за тях само за да ги възпаля.. Ристьо възпалените хемороиди болят много повече.

113

Анонимен

преди 2 години

Всичко ща се е пръкнало от БКП ВСЕ ПЛЮЕ ПО БОРИСОВ, НО ВИЕ СТЕ НЕКАДЪРНИ И ТОВА СИ ЛИЧИ ЗА МИНАЛИТЕ 6 МЕСЕЦА! ОКРАДНАХТЕ ИЗЛИШЪКА ,ОСТАВЕН ОТ КИРИЛ АНАНИЕВ, ТЕГЛИПТЕ НАД 2 МИЛИАРДА ДЪЛГ,ВЗЕХТЕ ПАРИТЕ ОТ ХЕМУС И НЕКО НА ЯВЕ!НИЩО!КЪДЕ СА ПАРИТЕ!ТОЗИ НЕАДЕКВАТЕН ИНДИВИД БЕШЕ ИЗПЪРЗАЛЯН ОТ РАДЕВ! ВМЕСТО С ИТН ДА НАПРАВЯТ ПРАВИТЕЛСТВО РАДЕВ, ГИ ИЗЛЪГА ЗА ДА ПРОМОТИРА КОРЧОВЦИ! НАИВНИ НЕКАДЪРНИЦИ!

112

Анонимен

преди 2 години

Ръцате, пръцате, пак ГЕРБ ше е у ГРОБ! ФАКТ - НЕОПРОВЕРЖИМ!

111

Алелемалеле!

преди 2 години

"На тя отново се вижда чекмедже пълно с пачки" Ооо!!! И нови пачки ли има???

110

Анализатор

преди 2 години

Ристе, много ниско падаш пич. И малкото ти останали фенове ще избягат. Повече интелект ти трябва и по-малко примитивизъм. Твойте те изгониха от листата в София и те пратиха в Търново. После и в партията на Слави ще те пратят.

109

ВИНЕТУ

преди 2 години

Оставам с впечатлението, че ако Борисов някакси се изпари всички ще изпаднат в ступор. Как за всичко и всеки опира все до Борисов.

108

Баце към Ице

преди 2 години

Кучето си лае.а кервана си върви...

107

До117

преди 2 години

Да той Бойко това шкафче си го е занесъл в Банкя -отворено !!!

106

Айде пак...

преди 2 години

хомосексуални тарикатлъци от един ***...