83

Анонимен

преди 2 години

Че тестването на деца е пълна глупост и още прихически стрес спор няма!Нооо познавам родители,които вкъщи са на легло с температура,но пращат децата на училище. Докато не им се каже ,че са под карантина.А колко заразни обикалят кабинетите на докторите,като мислят само за своя живот... Просто българите сме безотговорно!

82

Анонимен

преди 2 години

До ася асанова: Добре би било грипавите да се лекуват вкъщи, а в болницата да се лекуват болните от ковид и истински болните. Много ясно, че 4000лв. от бонуси и пътеки не да за изпускане. Плановите не носят такива пари. Има да ги показват пак как се карат за бонусите.

81

Ася Асенова

преди 2 години

Колко добре би било да се ваксинира само който иска, но при тежко разболяване неимунизираните (възрастни) да не се приемат в болница. Да се лекуват вкъщи както искат. Заради тъпкането им по болниците се спират планови операции, изостават химиотерапии, спешните екипи изнемогват...Уви, би било нарушение на човешките им права...

80

До 84

преди 2 години

Ако за 1 година не си разбрал каква е ползата от ваксините, значи си безнадежден. Направи си труда да разгледаш статистиките къде колко болни има , хоспитализации и смъртни случаи, преди и след ваксините. Няма да ти смиламе повече информацията. И без това нищо не влиза в *** ви ***.

79

Анонимен

преди 2 години

Оказа се, че ако родителите на половината деца са подписали декларацията, учителката отива присъствено с тях. Останалите имат избор - да се присъединят към СТАДОТО или да станат частни ученици. Егати и избора. Да работиш или да си обучаваш детето?

78

До 81

преди 2 години

Така, ти ако си ваксиниран, би ли разяснил по какъв начин си полезен за околните/"обществото"/, при положение, че може да заразяваш околните на воля и да си заразоносител? Напротив, дори си по-опасен, тъй като получаваш дори зелен сертификат, а не се тестваш.

77

Анонимен

преди 2 години

Някой може ли да каже как се обучават децата в домашно обучение и по колко време децата,родителите,учителите отговорни за това обучение заедно се трудят над уроците при това за разяснения,че обучението наистина да е обучение заедно с домашното допълнително обучение,че освен това преподаването и усвояването като навременно на место допълнително разяснено не само групово,но индивидуално проследено за същноста при изграждането на познанията,което бе работа на испектори на открити уроци за методики.

76

Ние сме такъв народ

преди 2 години

Дотук не сме се променили за почти 14 века че отсега нататък ли? Аборигените на Европа!

75

Анонимен

преди 2 години

То и аз искам да шофирам пиян, но законът го забранява, поради риск за общественото здраве и сигурност. Така е и със зеления сертификат и ваксините, важно е да се съобразяваме, защото живеем в общество! Защо не крещите по улиците, че забраната за консумация на алкохол в някои ситуации ви лишава от "изконните ви свободи"?

74

absurd

преди 2 години

Който си има желание да учи си учи,а относно социалните контакти,никой не ги е спрял след занятия да излизат и да играят,а отделно ако тренират някой спорт си е супер,синът ми предпочита онлайн,отличик е ,тренира футбол,всеки следобед играе с приятели,така че си наврете ваксините и тестовете в мръсния канал

73

Анонимен

преди 2 години

Абе я един пълен локдаун за месец и да се приключва с цялата тази истерия и безумие!!

72

Има предмети

преди 2 години

дето не могат да се учат полезно онлайн, лекар става ли се онлайн?

71

Анонимен

преди 2 години

Оффф, много *** народ, много *** родители. Не ми се мисли какво са децата на подобни лигльовци! Страх ги е да се ваксинират, не искат да се тестват, не искали да ги интубират, Ами какъв *** искате де, вашта мама неначесана?

70

Анонимен

преди 2 години

Антиваксъра е проссст чиляк. Тоя само на предсмъртния со одър може да си признае, че се е самоубил от туупотия.

69

Не вдянах

преди 2 години

Ако дете плюе в пликче ще стане човек, ако не плюе-няма да стане!

68

Анонимен

преди 2 години

Вървете да се ваксинирате вместо да протестирате! Свършете нещо полезно в жалкия си животец.

67

Анонимен

преди 2 години

Затова сме на тоя хал. Другите държави при 40-50 на 100 000 заразени връщат мерки, а при нас при 1300 на 100 000 тръгнали да протестират. Ей, завлякахте ни всички към дъното! *** народ!

66

Анонимен

преди 2 години

Защо не проверяват децата с термометри,но не тез китайските с които се изфукаха,че били като камери отреагирали на топлина,а обикновени едновременно поставени под мишницата на всяко както едно време в медицинската стая към училището мед. сестра и лекарката определяха за минути температурата едновременно на няколко деца точно когато се жалваха по няколко,че е им зле-имат температура,боли ги глава,гърло,отпаднали,тегли ги на повръщане,вие им се свят-все грипни симптоми и ангини,простуди за преглед

65

Анонимен

преди 2 години

Ако родителите и учителите са ваксинирани, както и децата над 12, няма проблем да са всички в училище.

64

Анонимен

преди 2 години

Никой ли в тази скапана държава, цъфнала и вързала, не се замисля за вредите от дистанционното обучение: редица психологични проблеми, например? Мило и драго давам детето ми да се върне на училище, там му е мястото, там то се учи на науки, на изкуства, на общественост, на общуване. Не през чатовете и видеоконферентните връзки по време, на които децата заблуждават учителите, че следят урока, а всъщност се занимават с друго. Недопустимо е мнозинството от родителите да е против ваксините тестването