103

Анонимен

преди 2 години

Шеф гел не е съгласен за увеличение ,ще обеднеят печелбарите които крадят с милиони държавата

102

Мисля си

преди 2 години

За първи път в историята си русите живеят по-добре от нас. Средната им месечна плата е със 100 долара повече от нашата, а горивата им са 2-3 пъти по-евтини. Останалите им стоки също са по-евтини. Това е ЕС - 5 века Западът е грабел и убивал света.

101

Анонимен

преди 2 години

Затова се борите за по-високи заплати. Търсеният труд е добре платен. Моята заплата миналата година се покачи с 950лв., а от 2022 се покачва с още 1100. Просто казвам на работодателя си, че имам по-добра оферта и това е. Толкова много фирми навлязоха на нашия пазар заради ниските разходи за труд, че вече прелива от работа за квалифицирани кадри. Че даже и за неквалифицирани- ей го на склададжия под 2000лв. не пада в София.

100

Анонимен

преди 2 години

Кога беше последната стачка, организирана от КНСБ??? Че нещо не помня...

99

Анонимен

преди 2 години

Ама тия проблеми са от години. КНСБ е като статистическа агенция - само съобщава едни цифри и нищо. Реално действащи синдикати в България няма.

98

Анонимен

преди 2 години

Необходимо е да се въведе необлагаем минимум и прогресивно облагане. Всичко останало е шикалкавене.

97

кви битови сметки ??

преди 2 години

бееееее ?? нали трябва да имаш жилище първо ? твое или под наем - колко е подръжката или наема .. ако си на улицата няма битови сметки .... обобщено с тия пари си направо умрел ....

96

ПАК ГИ ИЗБЕРЕТЕ

преди 2 години

МАЛИЙ А КВИ ОБЕЩАНИЯ ДААВАХА НА ЛЕТНИТЕ ПРОТЕСТИ- НАЛИ СТАКМЕНИТЕ ИЗБОРИ БЯХА ДА ВЛЯЗАТ КОСТИНБРОДСКА, ХАДЖИПРАШКУФ И ДА ВЪВЕДАТ МАШИНИТЕ НА МАДУРО И ГЛЕЙ КЪФ ЖИВОТ НАСТАНА ОТ ВЛИКИТЕ ДЕМОКРАТИ- 40% ЦЕНИ НА ХРАНИ И УСЛУГИ НАГОРЕ, 400 % УВЕЛИЧЕНИ ЦЕНИ НА ТОК ЗА ВСИЧКИ ОТ ЯНУАРИ- ДЪ ЖИВЕЙ МАДУРО И МАДУРНИЦИТЕ НА КРЕМЪЛ РАДЕВ И ХУНТАТА МУ.

95

Анонимен

преди 2 години

Айде първо шефчетата и ЕТ-тата които взимат 4-5 хилки на месец, но плащат данъци на минимална заплата да се преброят. Да не излезе, че статистиката е стъкмистика. щото не върви всяка втора кола да е 15 годишен баварец или мерджан за по 10 бона а толкова народ на минимални.

94

Анонимен

преди 2 години

До БългаринАйде бе, изкара тройната коалиция пишман с Доган във властта и Вальо топлото цветя за мирисане.

93

Анонимен

преди 2 години

До АнонименДа, после въпросната администрация ще се жалва на КНСБ, че заплатите ниски и няма папу. А въпросната администрация на заплата по-висока от минималната не я виждам, следователно ще има предпоставка за намаляване на мин. заплата при свръх предлагане. *** свободен пазар, кво да правиш. Друго е да си в планова икономика и да фалираш държавата през 15-20години.

92

Анонимен

преди 2 години

Трудно се издържа 600+ хил. администрация + рушветите им. Почнете от там и оставете бизнеса да работи, тогава ще има.

91

Българин

преди 2 години

Изкарахме 12 тежки Борисови зими ще изкараме и тази Гербавите некадърници така и не розбраха, че повече няма да управляват. За да сме на това положение има предистория 12 години кражби, разруха, корупция и източване на еврофондове. Построиха няколко спортни зали да замажат очите на хората направиха няколко стотин километра магистрали и пътища НЕКАДЪРНО защото след няколко месеца им се прави ремонт. Но затвориха стотици болници, училища и заводи. А мълчаливото КНСБ се обади най накрая.

90

Анонимен

преди 2 години

Важно е, чекмеджетата да са пълни! Нека Буци да каже, колко (2млн.) гушна 2015 г. от пречиствателната станция в Поморие! И само от там ли? Давай народе, гласувай за ГЕРБ! Нали така "Анонимен" 177, нали си на хранилката му!

89

Анонимен

преди 2 години

Над 12 години не знаехме дали имаме синдикати, гласчето не им чухме последните месеци станаха много активни и загрижени за хората. Смятайте тапира от Банкя как ги е захранвал да си траят сега свърши лапачките и мърш...ите се раздвижиха.

88

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 169 Цените на стоките са ни високи, т.е. равни на тези навън. Какво друго да е, като почти всичко е внос при същите цени на производител като тези за Германия, Холандия и т.н.? В същото време съвсем не си прав за цялото. Услуги, наеми и т.н. са ни бая по-евтини. Кафе пил ли си в Кипър за 7-8 евро? Наем 1000 евро за малък апартамент? 20-30 евро вместо 5лв за подстригване? Реално с 2000 евро в Кипър много трудно се живее спрямо тук с 1000-1500лв.

87

Анонимен

преди 2 години

Добре де. Минималната заплата какво да покрива? Къща в Бояна 1000кв.м., С класа и почивка в Дубай всеки месец? Има ли място по света с минимален доход за страната да не си беден? Даже и да се вдигне петорно МРЗ, получаващите я ще са бедни. Просто повечето парична маса ще предизвика инфлация и парите ще са обезценени толкова пъти, колкото е вдигането. Пазарът може да запази старите цени само при едно условие- предлагането да е в пъти над търсенето, т.е. да има в пъти повече производство.

86

Анонимен

преди 2 години

Гласувайте пак за Фигурант Радев! Той ша ви упрай!

85

Анонимен

преди 2 години

Чака ни Радева зима глад , инфлация и коеид

84

Пешо Коментарев

преди 2 години

ТъС работа, товариши, камаради, другарки и другари, ладиес енд джентлеменес, дами и господа, е от сега. Преди 30, 25, 20, 15, 10, 5 години ние бяхме с високи доходи, спомняте си. Интелигентни хора сте, признайте, че съм прав. Ей на, ако не беше така, щяха ли синдикати, журналисти и всички загрижени да мълчат? Нее. Също и разтревожените от ниският процент на ваксинирани, щяха да скочат, ако сме били бедни. Че то от бедност може да избягаш, да се разболееш, да живееш недостойно.