68

Защо...

преди 2 години

Защо хапчетата срещу COVID-19 не могат да заменят ваксините?Защото така ви плащат евреите да пишете.

67

Един Българин

преди 2 години

До Златена Така ли? А за тези, на които се образува опасен имунен отговор от ваксините какво ще кажете? Ми "самоубили" са се, нали? Я колко удобно!!! Никакви ваксини за грип не щем - взимайте си парите от бюджета ще ги платим, но не ни убивайте. Най-малкото защото ако умрем няма да можем да ви платим кражбите.

66

Златена

преди 2 години

Престанете да раздухвате антиваксерски истерии! Ваксината е ЕДИНСТВЕНОТО спасение срещу Ковид-19! Тези хапчета-мапчета само подстрекават антиваксерски настроения! Ваксината трябва да бъде ваш пропаганден приоритет, като отговорна медия!

65

Коприва

преди 2 години

Ваксини се правят срещу особено опасни болести. Тази не е такава. Ваксини се правят по установени технологии и процедури. Тоя бливоч го извадиха от нищото за рекордно време с технологии за генна терапия. Отговорността за странични действия се поема от инжектирания, писменно. Оказа се, че може да убива и осакатява, че и не личи да предпазва. Извиват ръце, делят хората, посягат на деца. Е?!

64

преди 2 години

Щото СЗО така каза...

63

Нищо подобно

преди 2 години

До опетков"Истинското име е "препарат с неизвестно предназначение".///Предназначението на този препарат е много добре даже известно на тези които натискат хората по всякакъв начин да се ваксинират.Трябва да се бръкне в ДНК-то на човека и да се създаде нов "служебен"човек.Вече не им трябва хомо сапиенс, мислещ човек, вече им трябва обслужващ ги човек.Ако имаш ваксинирани познати следи как се променя мисленето и поведението им.

62

Анонимен

преди 2 години

От самото начало има лечение, което е евтино и изключително ефективно. Това не са ваксини, а експериментални химии

61

Анонимен

преди 2 години

Нито лекарства и сертификати и ваксини неви искаме никакви ваксини и лекарства и сертификати айде върветеси на майната долни лешояди няма да стане това което иска те никога няма да се ваксинират хората стига

60

ВОЛГАРИЯ

преди 2 години

Хазарските евреи от хилядолетия се мъчат да унищожат България, благодарение на хан Аспарух който ни спасява и бяга от Волжска България тук на Дунава където сме сега, а вие пропагандирате еврейски лъжи, защото сте продажници и предатели.

59

Защо хапчетата срещу

преди 2 години

Защо хапчетата срещу COVID-19 не могат да заменят ваксините?Защото това ви плащат евреите да пишете!

58

Анонимен

преди 2 години

Основния проблем е че ще забави ваксинацията до заветните и непостижими 100% Просто не позволяват да има лечение.

57

В.

преди 2 години

Ами професорът, който отговаря лечението на Ковид за Марсилия обяви, че лечение с хидриксихлорохин и азитромицин има 100% успешен резултат. Но СЗО все ги теглело към разните -вири.. които той обявява за ненадеждни. Сега е ясно защо все натам ги тегли ..

56

Некъф

преди 2 години

Кво да ме обеждават да се ваксинирам. Има хапче против ковид, разболяваш се, лекуваш се, придобиваш имунитет и си готов. За къв *** ми е тая ваксина като не се знаят последиците от нея в дългосрочен план!

55

Анонимен

преди 2 години

бе няма нищо по-хубаво от ваксината на този свят бе не разбрахте ли! ваксината е манната небесна на 21ви век. Господ ни дари с ваксина за да можем да сме здрави, свободни, развити, умни прекрасни и всичко всичко ...

54

опетков

преди 2 години

Крайно време е препаратите, които се инжектират против вируса да престанат да се наричат "ваксини". Те не отговарят по нито един показател на определението за ваксина. Каква ваксина е препарат, който не предпазва от заразяване, не гарантира нито здравето, нито живота на заразения. Истинското име е "препарат с неизвестно предназначение".

53

g

преди 2 години

До ЗащотоПо принцип сте прав/а, макар че на запад по-ниската смъртност вероятно е от 'материала".Едно е да лекуваш млади и оптимистично настроени хора (като повечето на запад), друго е -стари, отчаяни бедни пенсионери като "лекуваните" в БГ.

52

ж

преди 2 години

Защото не носят толкова големи печалби като ваксините,затова....

51

Коприва

преди 2 години

Прегазиха всяка логика и здрав разум с тия писанки. Човек и от хапчетата ще започне да се пази от тук нататък. ваксините са относително ново вление в човешката история, а тези пък са на принципите на геннта терапия, неприлагани до момента. И тук - писанки колко са незаменими. Аз се връщам към билките, че целия цирк стана много, много фалшив.

50

Чоко

преди 2 години

Вчера в интервю, Бойко Борисов заяви, че главния епидемиолог и апологет на ваксинирането, доц.Кунчев е в болница в тежка състояние. Двойно ваксиниран и непропуснал да си сложи и бустерна доза. И въпреки това в болница. Е какъв е смисъла от тези ваксини ? Да се неме да ми отговори някой идеолог на ваксинирането. Най-вероятно ще каже ама няма да умре. ОК. Ами ако се случи най-лошото.

49

Защото

преди 2 години

тези, които измислиха и режисират пЛандемията, НЕ ИСКАТ ХОРАТА ДА БЪДАТ ЛЕКУВАНИ! Не им е изгодно ИКОНОМИЧЕСКИ. Няма да съществува тежката ваксо-зависимост и ще спрат големите печалби. Ще изчезне паниката, рестрикциите, мръсните "лостове" за управление. Живото доказателство - "лечението" у нас.Много починали (от какво ли не) се отчитат КОВИД и се замита докторска некадърност, държавно безхаберие и съмнителни експерименти.