296

Анонимен

преди 2 години

Пак искат да ни се харест тези политици, лукави са всички до един, но едно се вижда и няма как да го скрият - ефект от мерките няма, хората обедняхме в пъти и както е тръгнало няма и да има кой да ни плати пенсиите ако изобщо доживеем дотогава.

295

Купувам сертификат

преди 2 години

Доказано преболедувал преди 10 месеца, антигенен тест положителен(17.12.20 Ковид център ДКЦ12), Рьо снимки, пневмония, скенер, 3 вида антибиотици, 2 пъти доказани антитела, последно на 9.9.21 ... anti-SARS-CoV2 IgG S Qty Kолич. 182.0 BAU/mL при референт до 33.8. Законно не мога да имам сертификат (отговор от РЗИ не са ме регистрирали, започват регистрацията от 23.12.20), а за антителата съм избързал месец и затоваТЪРСЯ НАЧИН ДА СИ КУПЯ СЕРТИФИКАТ ...заплащане достатъчно!!!!!

294

Анонимен

преди 2 години

Иска Кацаров да доскърца до изборите!

293

Анонимен

преди 2 години

Поредната заблуда made in Bulgaria! Такова животно по света няма!

292

Анонимен

преди 2 години

Поредната схема - искат да ни откраднат антителата!

291

Мря, ама късня

преди 2 години

Имам антитела и пак няма да си взема сертификат, да сте се сетили по-рано. Айде ше ви ходя във вмирисаните молове и кръчми. Да сте мислили с главите си.

290

Анонимен

преди 2 години

А, Кцаров знае ли защо "ще важи само на територията на България" или то е само гражданите да свикват, че скоро освен в България другаде в цивилизованите страни няма да ги приемат? Напомня ми на 80те в комунистическа България: в България имахме свободата да мизерстваме на кило, но навън излизане - ЙОК.

289

Анонимен

преди 2 години

Само ви гледам сейра, сега след този зелен сертификат като почнат едни фалити как ще обезщитите хората и, най вече, с какво с празни приказки и демагогщини. Сигорен съм, че все някаде ще ударите на камък въпрос е на време. Определено очаквам много фалити и дано ефектът на доминото този път сработи и всичката тази гнус излезе на яве.

288

Анонимен

преди 2 години

Преболедувах средно преди 13 месеца. Имам над 800 антитела , над 250 вирус неутрализиращи антитела. Абсолютно анти съм всякакви сертифицирани ииидиотщини. Но на ваксинираните кой следи антитела имат ли изобщо. И защо на болни преливат само плазма от преболедували единствено? Защо просто хората с антитела не ни оставите на мира?

287

Кико

преди 2 години

Всичко е разрешено за изборите!

286

В.

преди 2 години

Смъртносттанеетолковависока, колкото била! Колкото била кога, бе? Колкото била представена,колкото била предполагана, колкото била миналата година? Тогава за какво са тези КОВИД истерии!

285

До 301

преди 2 години

След ваксиниране обикновено има 450-800 единици. Пишеш глупости. Но като всеки българин нищо не ме учудва

284

Буци

преди 2 години

До Ха-хаВаксинираните също са заразни...

283

Анонимен

преди 2 години

Едно добро решение, от много безсмислени.

282

До До Анонимен 281,

преди 2 години

Ще лъснат, ами как и не съм анти, а реалист - повечето ми колеги се криха като мишки, с болничен с ОВИ, за да не ги карантинират (и нямаше проблем да си купят по 2-3 теста). Резултатът - 3-*** починали възрастни родители, щото вирусът не е опасен и ще заведем децата при тях. Но всеки сам си носи кръста и надали тези трима ще са горди, че имат антитела.

281

Варна

преди 2 години

Предизборна паника май виждам тука? Сертификат за 3 месеца??!?! Wtf и не важи за чужбина!!! Ахахайахахаха

280

Анонимен

преди 2 години

Ген. Боклуджийски се хвалеше че сред 2 дози Пфайзер има 77 антитела т.е под този лимит. Въпреки това за него се издава безсрочен сертификат. Аз след леко боледуване имам 140 антитела и нямам право на сертификат, въпреки че имам по - добра защита. Пълно безумие!

279

Анонимен

преди 2 години

Закривай!

278

Влак GT

преди 2 години

Накрая ще има и хора в пандиза!----Патета в кълчища!-----Пример как не трябва да се управлява страна, но толкова си могат.

277

Анонимен

преди 2 години

Аз ще продължа да не ходя по заведения, защото там може да има някой с подобен сертификат