33

Анонимен

преди 2 години

То там всички медици са гестарбатъри.. Повечето са англичани! Важното е че не са хронични гаснещи груювеее като повечето българи от България!

32

В.

преди 2 години

То там всички медици са гестарбатъри. Могат и да ги скопят ако искат. На там вече пускат вицове как щели да се включват в жака на електромобила за да светят - ваксинираните с по 2-3-н дози де...

31

Анонимен

преди 2 години

В България бързия тест безплатен ли е? Когато стане ми се обадете!

30

Анонимен

преди 2 години

ИСКАМ ГЛАВАТА НА БОРИС ДЖОНСЪН!.......Искай и ще получиш, Джонсовата глава не е празна като българската!

29

Анонимен

преди 2 години

Политици,които нямат нищо в главите си......То защото редовия българин пращи от нещо в главата си, нали! Дай му да прави фалшиви сертификати и после да вика че ваксините не помагат! Целият свят ви видя колко ви е шишенцето!

28

Анонимен

преди 2 години

Тия ще се затрият сами.....Тия са умни но ти не си! Затриването е българската умствена недостатъчност.

27

Анонимен

преди 2 години

Тия ще се затрият сами.

26

Анонимен

преди 2 години

Ритардофилите оърви се набодоха - кой наужким, кой наверно, но все наяве. Ту би кантинюуд....... Ганюгите-Ритардофили *** като плъхове, България е на трето място в света по смъртност от Ковид! Но важното е че ганюгите се изживяват за безсмъртни! :))))))))))))))

25

ЦИРК КОВИД

преди 2 години

Те всеки ден виждат последствията от тази "страшна пандемия" и постоянно виждат свидетелства за безопасността и ефективността на "ваксините". И отказват да се набоцкат. Помислете върху това. Какво ли означава

24

Анонимен

преди 2 години

Ритардофилите оърви се набодоха - кой наужким, кой наверно, но все наяве. Ту би кантинюуд.

23

До анонимен 8

преди 2 години

Само в WMUH са над 10. Не работя там отдавна. Имаше 1 лекар уролог на постоянно в клиникa и 3-4 на временни договори, 2 медицински сестри, една care assistant - вземаше кръв, но май има още една-две, ренгенолог - прави само снимки, една house keeper, 2-*** портъри,1 подръжка - главно ВиК и 5-6 чистачи. Снимки ли искаш или телефони?

22

Анонимен

преди 2 години

По-е сигурно да те тръшне вапцата и да не знаеш на кой свят си, нежели да лепнеш ковид без вапца.....Едно е най сигурно! Българският ритардофил-*** няма стигане! Няма как да има по умен от него, просто такъв все още не се е родил! :)))))))))))))))))))

21

Анонимен

преди 2 години

Политици,които нямат нищо в главите си,да нареждат на лекари да се набодат с някакъв препарат е абсурдно. Лекарите затова са учили,за да знаят най-добре кои препарати да използват,а политиците днес ги виждаме, нищо не са научили,освен да крадат и вършат други престъпления.

20

Анонимен

преди 2 години

По-е сигурно да те тръшне вапцата и да не знаеш на кой свят си, нежели да лепнеш ковид без вапца.

19

Анонимен

преди 2 години

След шофьорите и бачкаторите на полето, тези сега ще останат и без среден медицински персонал. Но пък ще са ваксинирани на 120% и на ден ще се заразяват не повече от 50 000 души:)......Добре че "тея" не са умни колкото населението в България! Ако бяха щяха да са върха! :))))))))))))))

18

Анонимен

преди 2 години

.....че защитата от ваксината всъщност трае едва четири месеца. ......Как точно българския хромозомен груювчанин го изчисли не стана хич ясно! Ваксината е много индивидуално нещо за всеки един от нас! Някои хора след ваксинация придобиват клетъчен имунитет който остава завинаги! Това е крайната цел която се постига при повечето ваксинирани. Ако след ваксинация не правиш антитела или желания клетъчен имунитет (отнема около месец и половина или два) тогава просто трябва да внимаваш да не се заразиш. Трета доза поставят само на хора с онкологично или автоимуно заболяване!

17

Анонимен

преди 2 години

Яка парА е обещана да се излива отнякъде у послушковците, щом и ингилезия се е хипнотизирала и се вапца гьотере, та и да се затри е биля.

16

Анонимен

преди 2 години

Бъдете проклети, потвърждавам....То се вижда чак от Космоса кой е!:))))))))))))))))))))))

15

Анонимен

преди 2 години

Аха така е! Ти сигурно си с ваксина, щом пишеш така. А когато има достатъчно ваксини, ще си слагаш бустер. И "добрата" новина за теб, е че защитата от ваксината всъщност трае едва четири месеца. Въпроса е докога ще ти издържи имунитета на издевателството?.....Щом български ***-ритардофил го казва просто няма как да не е ТАКА! :)))))))))))))))))))))))

14

Анонимен

преди 2 години

С тая заповед, пациентите скоро, ще преоткрият балконинга, само, че вече на родна земя!.....Ще им се на някои хронични груювчани има то пак у техните *** навлиза!:))))))))))))))