41

Анонимен

преди 2 години

Какви са тези "държави" Босна и Херцеговина, Северна Македония, Косово и дори Черна гора? На Балканския п-ов има 4 скитски/сарматски народи - българи, сърби, хървати и словенци. Името славяни (това е порусначеното на словени) произлиза от склабои, склави или още скити. Други славянски народи на полуострова няма. Останалите са гърци, албанци, турци в крайния югоизток.Дори румънският етнос е една измишльотина. Това са власи, формирани от смесването на кумани, печенези, българи и маджари.

40

72949

преди 2 години

До ИзненаданАман от Русофили.....А любимата ти Русия какво прави?Превзема Крим, война в Донбас и Лунаск, Чечня, Приднестровието - да не забравяме и , че те първи си пробваха късмета в Авганистан. Аман от заблудени калинки тука. И ФАЩ и Русия са един дол дренки, ако някой може да ги заличи от картата заедно в Китай ще направи добро на цял свят

39

Анонимен

преди 2 години

Не се и съмнявам, че Сърбите пак искат нечия чужда територия. Цялата им държава е така направена. Погледнете ги на какво приличат. Столицата им е град, който е бил техен най-малко от всичките им съседи последните 2000 години. Най-дълго контролираната им територия е била тяхна значимите 183г. Като непрекъснато време от това е 38г. За държавица, която е изниквала на картата и изчезвала през 20тина години много им знае патката и много искат чужди земи все. Русия ги подкрепя естествено!

38

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Руснаците са същите raдове като САЩ. Искат война.Днес руснаци и американци заливат земите ни с бегълци-ислямисти. Престъпници!

37

Изненадан

преди 2 години

До АлексКои са великите сили? САЩ и колониалните им държави от ЕС. Всички войни в света през последните 70 години ги започна САЩ - факт.Където минат след тях остава демократична разруха.Вижте Виетнам, Ирак, Либия Сирия ...

36

До 37

преди 2 години

Защото хората си представят андолски австралопитеци, неграмотни пещерняци. Хората не си представят млади, умни хора, отворени към свет.

35

Алекс

преди 2 години

Сърбите отнесоха много бой и загубиха доста.Вече знаят,че трябва да се съобразяват с Великите сили в световната политика.Няма да започнат нова война.Наиграха се.

34

Анонимен

преди 2 години

До39""само дето босна не е страна,.... а територия от държава. наред с херцеговина и република сръбска (крайна)."" Босна е призната държава от цял свят вкл. и Сърбия. Състои се от Федрция Б и Х, Република Сръбска и окръг Бръчко.А, Сръбска Крайна е в Хърватско и от 25 год.почти не са останали сърби.

33

Анонимен

преди 2 години

не мога да разбера едно нещо. имам супер много приятели от турция, но са или високо образовани студенти и професионалисти, или са алтернативни - с татуси, пиерсинги, сърфисти, музиканти, актьори; някои са препоадаватели в университети. те самите пък са ме запознавали с двойно или тройно повече техни познати, и засега не съм видял НИТО ЕДИН МЮСЮЛМАНИН сред тях! дори не знам защо някакви бг башибозуци и фенове на анадолския хитле*р говорят за ислям, като всяка година по 400.000 стават атеисти там?

32

Ха-ха

преди 2 години

До Bizimdir до хахоА бе ря*н,сами ще се прецакате заради много акъл!Ще ти кажа и как ще стане-започвате война срещу страна от НАТО-България или Гърция,тогава Русия се намесва(чл.5 не действа) и ви праща в Анадола,където ви е мястото,без европейска част,щото място в Европа за вас НЯМА!Константинопол и европейската част остават за гърците,щото българите сме будали и не знаем как да си поискаме Одринско и Беломорието,които са си наши.Европа ще бъде прочистена от ислям,ама по-нататък,до края на век

31

Анонимен

преди 2 години

само дето босна не е страна, както се е изразил един османски талибанин тук, а територия от държава. наред с херцеговина и република сръбска (крайна). какви са живеещите в босна въобще няма да коментирам. и както винаги сърбите там ровят не където трябва и създават проблеми. още не могат да се отърсят от комплекса на югославия.

30

Анонимен

преди 2 години

34 Това сме го преживели някой от нас!-:) Редил съм се и на опашка за бензин за Ладата си !Беше след 1989 г, когато уж не беше комунизъм! -:) Тя и Англия никога не е бил социалистическа,но се редиха гражданите и на " опашки за бензин"!-:) Вил момче,всичко в този живот е ПОЛИТИКА и нищо друго!-:( Всеки може да спре кранчето на другия ! Това значи ли че е " прав"? Замисли се!-:) Жив и здрав бъди!

29

Анонимен

преди 2 години

До 32Босна е единна, мюсюлманска страна."Босна е всичко друго но не е една мюсюлманска страна.Мюселманите са 44%,а сърбите имат такава автономия, че направо са отделна държава в Босна.Все пак в едно си прав, войната е невъзможна.

28

Bizimdir до хахо

преди 2 години

Хахо, Турция се би на 4 фронта - Сирия, Карабах, Ирак и Либия. А това с губенето и как Истанбул щял пак да е Константинопол ще го чакате и никога няма да стане. Преди сто години имаше опит, когато болният човек така се разгневи, че австралийци и новозеландци още идват да почитат дедите си при Галиполи и да целуват ръка на внуците на аскера.

27

Анонимен

преди 2 години

Представете си, че първо ви спира интернета, след това телевизията, след това и тока. Става трудно или направо невъзможно да си купите бензин, храна, вода. Стоите по-голямата част от денонощието в мазето на свещи, а отгоре се срутват сгради. Войната не е Габриела Наплатанова да прави режисирани репортажи от Майдана. Дори няма да имате възможност да напишете в Туитър колко е зле положението.

26

Ха-ха

преди 2 години

До Bosna bizimТурция да си наляга парцалите,че да не загуби Проливите.

25

Bosna bizim

преди 2 години

Босна е единна, мюсюлманска страна. Този додик най-добре да си наляга шовинстките сръбски парцали, защото не сме 90-те, а хората му у београд са останали една шепа под една круша. Зад Босна е целият мюсюлмански свят и Ердо. С няколко дрона подкрепа, баня лука ще заприлича на Шуша при обсадата на Карабах миналата година. Направо да пита арменците и тогава да вдига гири, че Турция е настръхнала.

24

6557454

преди 2 години

Още малко бомби и ще им секнат мераците за 15-20 години, после пак и така. Явно сръбското канче трябва да се начуква от време на време. А междувременно България може да предяви някои претенции преди Сърбия да влезе в НАТО.

23

Факт

преди 2 години

Още е рано-Америка не е достатъчно отслабена,за да преглътне загубата на измислената си държава.След 5-6 години-може.

22

Demonaz

преди 2 години

Сърбите винаги са ни мразили. Никакви приятели не са. Винаги наще са дигали въстания с албанци, хървати и черногорци в Македония (днешна маймунодония).