75

Анонимен

преди 2 години

Отровният ли'бераст на снимката, той ли не знае ? Ай стига, бе!

74

до 75

преди 2 години

До от пазара Та нали той по поръчка на президента ги е поръчал !!!!

73

Анонимен

преди 2 години

Как няма да знаете,нали са поръчани чрез вас или чрез президента...Колко ЖАЛКИ ИЗГЛЕЖДАМЕ ПРЕД СВЕТА...тОВА МОЖЕ ДА ТО РАЗПОРЕДИ ЗАМО НАСТОЯЩИЯТ "велик президенто"....

72

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

ОТ ЦИК , ДОРИ И ДА ЗНАЯТ ...НЕМА КАК ДА КАЖАТ ----ИЗПЪЛНЯВАТ ЗАПОВЕДИ НА КЛЕПОУХИЯ ЗЕЛЕН ЧОРАП , ГДЕТО Е КАТО ЧЛЕН У ГЛАВАТА....!

71

бай Ламби

преди 2 години

Питайте сетра Галевица, тя ша ви убади за къдя са тез машини.

70

Анонимен

преди 2 години

Ех Бонго Бонго,има мераклии,да ти избелят кафявата точка Гербере!-:))

69

Анонимен

преди 2 години

Абре,тези да не са забравени още от Борисов? -:)))

68

докога ще чакаме ?

преди 2 години

Радев и Киро ни показват нагледно, какво е корупция и дебелоочие на най-високо политическо ниво, както и тотално незачитане на Конституцията на РБ. Те дори са горди и продължават да се чувстват недосегаеми от закона ........ Кога най-после ще се самосезира прокуратурата срещу Кирил Петков и ментора му за престъпление по чл. 313 и чл.308 от НК ???.....Конституционния съд окончателно се произнесе по казуса !!!

67

Анонимен

преди 2 години

Те ко ли знаят???!!!!!!!!

66

от пазара

преди 2 години

абе рашкОФ няма ли сигнали кви са тия машинки дето се появяват ? , щото със сигурност ше се появят още .

65

ЧЕРЕПИ ПРАВЯТ ИЗБОРИ

преди 2 години

До Абе ей ТАКА ПРАВЯТ ИЗБОРИ КИРИЛ, КОКОР, МИСТЪР МУСКУЛ- ХУНТАТА НА ЧЕРЕПИТЕ - МАФИОТИ. В БЪЛГАРИЯ УПРАВЛЯВА МАФИЯТА.

64

балък

преди 2 години

Само да попитам: ИМА ЛИ БАЛЪЦИ които вярват на приказки от "1001 НОЩ"

63

Анонимен

преди 2 години

Магически ще се появят в ромските и турските избирателни секции :)

62

Абе ей

преди 2 години

Изборите са въпрос на национална сигурност!Какви са тия машини за гласуване които се разнасят кой как си иска?!? Това не са зимни гуми! Контрола на тези машини трябва да е по-строг от колкото на оръжията!За части, за подмяна, за презентации, за тестове ... всеки взел машина под мишница и си я нарочил за нещо! Що за пародия?!?!

61

Бонго Бонго

преди 2 години

Изкарайте програмата на Радев да видим как ще възстанови България?! В момента той я унищожава, защото не границите правят България държавата, а нейните жители.Ние представляваме България, потенциалът, силата и мъдростта се изгражда от ЖИВИТЕ ХОРА! А КАКВО ЧЕТЕМ ПОРЕДНИТЕ 340 ТРУПА ЗА ДЕНОНОЩИЕ. БЕЗСИЛИЕ, АРОГАНТНОСТ, ВИСОКОМЕРИЕ, ЕГОИЗЪМ, ЕГОИЗМА НЕ Е ЛИ ПРИЗНАК НА КРАЖБА????Долу Радев!Ако беше почтен досега да си беше подал оставката сам.

60

Бонго Бонго

преди 2 години

Бойко Методиев Борисов е единственият сред тях,който направи всичко по силите си да осигури ваксини и показа какво е полит.воля да се бори срещу безумието и хаоса, сега това е във вашите ръце.Очаквам измама на изборите в полза на Радев,но търсете обединение, а не омраза. Тази кофа с ***,която Радев забърка се излива на главата му. С нас бил лешояда..уууу

59

Случаен минувач

преди 2 години

Радев е комунист, сталинист

58

Бонго Бонго

преди 2 години

Редник Радев е ЛЕШОЯД

57

До 63

преди 2 години

Радев е новия ни президент още на първия тур а Герб власт повече никога няма да видят така, че си изпити хапчетата и са успокои в прегръдките на мъжът си от Гана

56

Бонго Бонго

преди 2 години

Радев, НЕ ГО ВЪЛНУВА ДАЛИ ЩЕ УМРАТ БЪЛГАРИ, НЕ ГО ВЪЛНУВА НИЩО, ОСВЕН ДА СЕЕ ЗАРАЗАТА И ТОЙ ДА КОМАНДВА И ГРАБИ. ВИДЯ СЕ, КОЙ КАКВО Е НАПРАВИЛ ЗА БЪЛГАРИЯ, РАДЕВ ОСВЕН НИЩО, СЪЗДАДЕ ТОЗИ ХАОС И ПОГРЕБЕНИЯ. ВСЕКИ ДЕН. ПОМНИТЕ ЛИ ОНИЯ ЯЗРОДИ МИНЕКОВ,ХАДЖИГЕНОВ, БАБИКЯН С КОВЧЕГА? Е, СЕГА ЯЖТЕ ПЛОДОВЕТЕ ИМ. ЦЕНОРАЗПИСА НА ПРОТЕСТА? ЯЖТЕ.МАНГЪРОВ,РАДЕВ,КАЦАРОВ, СЛАВИ??? ЯЖТЕ ИМ СЕГА АКОТО, ДА ВИ Е СЛАДКО! СЕГА ИДЕ ПАК РАДЕВ!? ПОСЛЕ ПАК ЩЕ ЯДЕТЕ ПЛОДОВЕТЕ МУ, ОТ ВАС ЗАВИСИ КАКВО ЩЕ ЯДЕТЕ!!!!