79

Шмайзер

преди 2 години

В цял свят магистралите носят развитие - още в древния Рим са го разбрали. Само първобитните хора от БСП не го знаят.

78

МЕЧТАТА НА РАДЕВ

преди 2 години

--ДА НЯМА ГЕРБ И ДПС ЗА ОПОЗИЦИЯ....--ДА МОЖЕ ДА БЪРКА СВОБОДНО ВЪВ ВСЯКА БАНКА .../МЕЧТАТА НА ВСЕКИ КОМУНИСТ И ЛЕВИЧАР.../

77

СМЕХ...

преди 2 години

КВО ЩЕ ВЪРНАТ , БЕ......ГОВОРИТЕ ГЛУПОСТИ!!НОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА РАДЕВ---ЩЕ ГИ СЪБЕРЕ ОТ ВАШИТЕ СМЕТКИ ОТ БАНКИТЕ!КРИЙТЕ СИ ПАРИТЕ , ДОКАТО Е ВРЕМЕ ---"ПАРИТЕ ОТ ХЕМУС"...СА САМО ПРИЧИНАТА , ЗА ДА ПОСЕГНАТ И НА ВАШИТЕ СПЕСТЯВАНИЯ!-----КОМУНИСТИТЕ САМО СИ ТЪРСЯТ ПРИЧИНИ ЗА ДА ИЗТАРАЖАТ ВАШИТЕ ПАРИ У БАНКИТЕ!!

76

Бг

преди 2 години

Не ги ли знаете тези хора? Как нама да върнат парите нали имат семейства! Око за око зъб за зъб както е при мафията!

75

Анонимен

преди 2 години

"Обратно на това, което твърдят някои бивши колеги"? Опа! Бивши колеги ли? Защо бивши?

74

Анонимен

преди 2 години

Бойкооо! Вади кюлчетата!!! Оти ке идеме! Ама яко ке идеме!!! И га додеме, ша ва найш к'во?Абе вий си знайте ва, язека ли ке ва учъ!

73

Анонимен

преди 2 години

Ким Чен Ун ги връща тези пари... При него не е напълно невъзможно...

72

?

преди 2 години

Парите шкафчето не ги побра, за това са в чужбина.Дай по 50лв на пенсионера да се радва да не пита за рози милярд къде е.

71

Анонимен

преди 2 години

Сега с парите откраднати от Хемус, ГЕРБ си купуват изборите

70

Анонимен

преди 2 години

Гарантирано от комунистите от ГЕРБ/ДПС.

69

Анонимен

преди 2 години

Където ГЕРБ минат, трева не никне.

68

Анонимен

преди 2 години

до 77 Каквото и да направи "Радев" със служебното си правителство" колкото и " КРАДЛИВ" да го изкарваш Герберасте П........! Той няма как да има времето от 12 г,това което имаше бившата комунистическа мутра като пожарникар! Който "ама никога не е бил комунист"-:)) Да бе,ама хич не БЕШЕ А?!!! Та да си разпасва пояса в държавата ни и "борави" с ОГРОМНИЯТ НИ ПАРИЧЕН РЕСУРС НА ДЪРЖАВАТА НИ от нашите данъци?!А за Милиардите ЕВРА ВЛЕНИ В България?! Замълчи ГЕРБЕРЕ ПРО.....!

67

Доцента

преди 2 години

Парите няма да се върнат, защото няма нужда да се връщат. Много е просто. Ще минат изборите, радевият кабинет ще си събере партакешите и работата по Хемус продължава по нормален начин, както досега е построено половината трасе.

66

Анонимен

преди 2 години

Мошениците на Радев наскубаха България за няколко месеца. Хляба вече е 1.80 лв. Ще удари над 2 лева след изборите. Хората ще сринат президентството от глад. Те седнали да се жалват за парите, които присвоиха от Хемус. С тези пари ли купуват онези 228 машини и другите 150 машини, които са на летище София, а ЦИК дори не е чула за тях?

65

Анонимен

преди 2 години

Те не са ОТКРАДНАТИ ОТ ГЕРБ за да се върнат!!!!!! -:(((( Престанете да се занимавате вече с тази Групировка на бившето борче комунист др Борисов!

64

Анонимен

преди 2 години

Бравус парите няма върнат и виновни нема )

63

4epa

преди 2 години

ПАРИТЕ ЗА ХЕМУС 1 300 000 000 БЯХА ДЕПОЗИРАНИ В БНБ ОТ БОРИСОВ- СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО КАЗВА 4Е ВЕ4Е ПАРИТЕ ГИ НЯМА !!!!!!!!!! С ЕДНА ДУМА СА ГИ ОТКРАДНАЛИ ВЕ4Е - ЗА ТОВА ПУСКАТ ДАМАДЖАНОВ ДА ЗАМАЗВА ПОЛОЖЕНИЕТО !!!!!!!!!!!

62

Анонимен

преди 2 години

Забелязват ли, че винаги, като дойдт комунисти на власт работата спира и се започват безкрайни обяснения кой крал и кой какво направил. А те чистички и белички като херовимчета. Та у мъглата да продължат да крадат. По-безхаберно племе от хунтата на Радев не се е раждало.

61

Анонимен

преди 2 години

Очилрката, Радев и Киро да кажат къде завлякоха парите. На комунистите винаги други са им виновни.

60

Разбрахте ли?

преди 2 години

"Лъжа е, че има банкови гаранции за всички. От всичките стотина фирми - може би има за една, две фирми. Всичко друго е застраховки". Разбрахте ли, че Бойко и гербаджиите са ви излъгали за пореден път? А разправяха: " Има банкови гаранции, милионите, дадени авансово могат да бъдат върнати". Ще ги върнат, ама като в оня филм: "Татко ще му купи колело, ама друг път".