Само дето нямат нищо общу с "биволско сърце". 201 си идвах в България и си купих биволско сърце, като снимах единия домат, който тежеше 950гр. и бяха невероятно вкусни. Преди 10-тина години помня, че германски генетици се опитваха да открият кое прави доматите да са вкусни. В Щатите имат черно-***, като ***, но са си безвкусни. Ние, обаче се свлякохме на нивото на щатите през "дивия запад", за да си развалим къщите и построим колиби. Това е нашата комуно-шуро-демокрация.
Най големият майтап е че този легендарен розов домат преди години въобще не беше познат .... в градината на баба и дядо преди 30 години имаше няколко вида но не и розов домат.
Българският колбас също трябва да се регистрира - няма такъв куриоз - продукт направен от отпaдъцитe на транжорните да струва повече от чисто месо.
Защо не регистрирахте и защитихте всички български зеленчуци и плодове, те са качествени и не са ГМ? Напромер българските тиквички,зеле,домати и т.н., са много по-крехки и вкусни от тези,които се продават в Европа, пипера ни също е по-добър и е по-удобен за пълнеж, плодовете също.
я си садим думатету у двору без да съм кандидатствал нито към съветскиу съюз, нито към европейскиу
До Асан"Доматите и картофите са от индианците техен е патента :)))" .......... Фасулът също. Докаран е в Европа от втората експедиция на Колумб.
Поляците вече имат от 4-5 години няколко вида розови домати! След дъжд качулка, как мислите те свободно ли ще се откажат да ги произвеждат? А за боба, купете си полски, унгарски или италиански, които са същите на вид и вкус и на опаковкат им пише, че са традиционни! Пак след дъжд качулка! Каква е разликата между унгарския и чехския гулаш, за са бъдат защитена марка? Чехите казаха, че ще изленат от ЕС ако не им дадат запазената марка! На каква борба са готови продажните българските политици?
Кой въобще ви "бръсне за слива" Толкова ли не забелязвате че БГ е поробена, и други решават кое и как ще се прави....Я се огледайте по добре какво става в БГ
тази година на 2 пъти си купувах прословутите розови домати в пика на сезона. Пластмаса, като всичко останало на пазара. Затова си купувам чери домат за 7-8 лв/кг, поне да усетя някакъв вкус. Иначе истински домат - на село на градина само.
Господи до къде стигнахме. Какво правим още в този поробващ съюз? Утре ще трябва да искаме разрешение къде можем да клекнем по естествени нужди.
Дано не са закъснели !!!_А има ли и други продукти, които са униклани и ги има само в Бъглария, и те трябва да се защитят !!!
Домата ни е в оранжерии с ГМО семе от ЕС и го ториме,колкото може да поеме. Истинските домати са ни по 50 корена в дворовете,това е истината. Бг домат като едно време за продаване НЯМА, бауши!
Кандидатстваме за защита на розовия домат пред ЕК