18

Анонимен

преди 2 години

Само дето нямат нищо общу с "биволско сърце". 201 си идвах в България и си купих биволско сърце, като снимах единия домат, който тежеше 950гр. и бяха невероятно вкусни. Преди 10-тина години помня, че германски генетици се опитваха да открият кое прави доматите да са вкусни. В Щатите имат черно-***, като ***, но са си безвкусни. Ние, обаче се свлякохме на нивото на щатите през "дивия запад", за да си развалим къщите и построим колиби. Това е нашата комуно-шуро-демокрация.

17

Smurf

преди 2 години

Най големият майтап е че този легендарен розов домат преди години въобще не беше познат .... в градината на баба и дядо преди 30 години имаше няколко вида но не и розов домат.

16

Анонимен

преди 2 години

Българският колбас също трябва да се регистрира - няма такъв куриоз - продукт направен от отпaдъцитe на транжорните да струва повече от чисто месо.

15

Анонимен

преди 2 години

Защо не регистрирахте и защитихте всички български зеленчуци и плодове, те са качествени и не са ГМ? Напромер българските тиквички,зеле,домати и т.н., са много по-крехки и вкусни от тези,които се продават в Европа, пипера ни също е по-добър и е по-удобен за пълнеж, плодовете също.

14

Браво

преди 2 години

Ай дано.

13

язе пък

преди 2 години

я си садим думатету у двору без да съм кандидатствал нито към съветскиу съюз, нито към европейскиу

12

Анонимен

преди 2 години

До Асан"Доматите и картофите са от индианците техен е патента :)))" .......... Фасулът също. Докаран е в Европа от втората експедиция на Колумб.

11

Анонимен

преди 2 години

Поляците вече имат от 4-5 години няколко вида розови домати! След дъжд качулка, как мислите те свободно ли ще се откажат да ги произвеждат? А за боба, купете си полски, унгарски или италиански, които са същите на вид и вкус и на опаковкат им пише, че са традиционни! Пак след дъжд качулка! Каква е разликата между унгарския и чехския гулаш, за са бъдат защитена марка? Чехите казаха, че ще изленат от ЕС ако не им дадат запазената марка! На каква борба са готови продажните българските политици?

10

Кармен Златарева

преди 2 години

Кой въобще ви "бръсне за слива" Толкова ли не забелязвате че БГ е поробена, и други решават кое и как ще се прави....Я се огледайте по добре какво става в БГ

9

hehe

преди 2 години

тази година на 2 пъти си купувах прословутите розови домати в пика на сезона. Пластмаса, като всичко останало на пазара. Затова си купувам чери домат за 7-8 лв/кг, поне да усетя някакъв вкус. Иначе истински домат - на село на градина само.

8

Асан

преди 2 години

Доматите и картофите са от индианците техен е патента :)))

7

Анонимен

преди 2 години

Господи до къде стигнахме. Какво правим още в този поробващ съюз? Утре ще трябва да искаме разрешение къде можем да клекнем по естествени нужди.

6

ДДРОнег

преди 2 години

Дано не са закъснели !!!_А има ли и други продукти, които са униклани и ги има само в Бъглария, и те трябва да се защитят !!!

5

Куртовец

преди 2 години

Домата ни е в оранжерии с ГМО семе от ЕС и го ториме,колкото може да поеме. Истинските домати са ни по 50 корена в дворовете,това е истината. Бг домат като едно време за продаване НЯМА, бауши!

4

защо

преди 2 години

Смилянският боб е от Китай.

3

Асан

преди 2 години

От кого ше го защитават :)))

2

Анонимен

преди 2 години

Аааа, не така! Първо доматът да си извади сертификат и тогава!!!!

1

факти

преди 2 години

Този домат няма нищо общо с истинското ,,биволско сърце,,!