75

до 77

преди 2 години

Подчеравам написаното от теб "ЛЯТОТО". През лятото в Дания, като и при нас нямаше вълна. Но в Дания съвпадна с пика на ваксинационната кампания. И побързаха да обявят победа над вируса. Нали това приказваха всички експерти, когато бъде достигната определена квота, ще се стигне до редуцирана циркулация и постепенно затихване на заразата.

74

да QRS

преди 2 години

О да, когато се ваксинират всички възрастни, децата стават ватоматично антиваксъри, а после и пеленачетата. А защо просто не приемем, че политиците се провалиха, и търсят виновни.

73

Анонимен

преди 2 години

Вороса е лъжа, хора!! !

72

Анонимен

преди 2 години

До 74 - Написант е пълна глупост. Нали живея в Дания и съм наясно, какви бяха мерките. След май месец отвориха всичко. След 1 месец махнаха и сертификарите и цяло лято беше лудница. И друго - всички тестове са безплатни.

71

QRS

преди 2 години

Нали осъзнавате че тия локдауни ги правят заради ръст на заболели антиваксъри - дори и 10-15% заблудени кратуни могат да затворят цяла страна. Ето го и отговора на въпроса с какво антиваксърите пречат на ваксинираните

70

Анонимен

преди 2 години

Ми те в БГ още ти дават пара, да пишеш починал от Ковид, тай чеее.. .. .

69

до 71

преди 2 години

Пак си пропуснал този абзац "след като се размина с трета вълна на инфекциите през пролетта и лятото, благодарение на всеобхватните карантинни мерки, наложени от миналата Коледа насам". Хайде да се опитаме да не сме толкова избирателни, поне когато четем.

68

Анонимен

преди 2 години

В БГ като починат 200 от корона, в Дания има по 2-***.Че ние скапано здравеопазването, скапано е, *** онези живеят далеч по-здравословно е факт, ама... Ча па толкова? .

67

Анонимен

преди 2 години

До 70 - И опе е в пъти по-добре от Б-я. И пак, ще е по-добре.

66

Анонимен

преди 2 години

"А някой от про-ваксърите прочете ли, че са спестили една вълна благодарение на ОГРАНИЕНИЯТА."Какви игранипенуя? От май месец насам, бяха смъкнати ограниченията. Цяло лято имаше оартита.

65

Поручик Ржевски

преди 2 години

Миналата седмица ковид психопатите ревяха - вижте Дания, живеят си вече живота, а тук сме *** балканци. Тая седмица пак затвориха в Дания, а тука намаляват.Та искам да ви кажа нещо - ковид психопатите имат много тесен времеви диапазон от около една седмица. Те не могат да гледат какво ще се случи след един месец, след 1 година, след 10 години, след 100 години. Те са в паника, а паниката подтиска логическото мислене.

64

Асан

преди 2 години

Щом са вакцинирани всичките вироса требе да е умрял :)))

63

Четящ

преди 2 години

А някой от про-ваксърите прочете ли, че са спестили една вълна благодарение на ОГРАНИЕНИЯТА. А разбраха ли, че ваксините имат слаб ефект върху разпостранението. И ако не си сложат бустер, ще имат пак висока смъртност. В крайна сметка болниците пак ще са претоварени, когато вкасината стане неефективна срещу новия вариант. И докога ще я играят таззи игра. Дори и при малко на брой жертви при всяка вълна, когато заразата не е спряна.

62

Анонимен

преди 2 години

До 64 - Минавай към моста и през ръба и не се връщай повече,освен ако не е в чувал. Кигато там хидухме по партита и на вакации, в България не давха, да се влиза без маска в магазина. 4 месеца по-късно са с 10 пъри по-малко починали и процентово едва 1-2% оттамстваните са положутелни. Ние гоним по 20%... Раликите са десетократни.

61

Е

преди 2 години

го пак Г а н ьо то, тръгнал да критикува датчаните...Боже, защо не си прибереш вересиите?

60

Samo minavam,

преди 2 години

Нали бяха ваксинирани, бяха отворили и бяха усмихнати *** по снимките

59

Анонимен

преди 2 години

До 62 - Ако бяха безползени, защо смъртнистта и заболваемостта са пак по-ниски,при тотална липса на марки от края на май месец? Единственото ограничение ляотот беше, да се събират над 1000 души я едно помещение.

58

Анонимен

преди 2 години

"Форумният ***, който говори на българите на ВИЕ пак е на работа в българския форум. Какъв го дириш тука бе байко?" - А как следва, да се обръщаш към почитаемият народ? Не сме в кръчма, все пак,моля Ви!

57

Ваксзомби

преди 2 години

Щото не са си били 4-тата доза, а аз вече съм на 5-тата!...

56

Анонимен

преди 2 години

До 55 - И пак ше ти я даваме. И икономически и социално.